Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Mój mąż spóźnił się na pociąg , po 40 min miał drugi, więc kupił kolejny bilet. Niestety nie ma możliwości połączenia się telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaśnieniu sytuacji, sprawa z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam KOLEO. W przypadku problemów z podróżą firma umywa ręce od odpowiedzialności i odsyła klienta do przewoźnika. Oczekiwałem rzetelnej pomocy, a zamiast tego zostałem pozostawiony sam z rekla... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Do tej pory było wszystko ok. A dzisiaj niestety pociąg odjechał beze mnie, przez moje zaufanie do koleo.pl. Tym razem na stronie koleo.pl był podany błędny peron. Wniosek: nie można ufać koleo.pl, tr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam kontaktu z infolinią koleo, tak jak jest niemożliwy. Infolinia dostępna od 12-15. zadzwoniłem o 12-ej, jest obecnie 13 i dalej słyszę muzyczkę, i po godzinie oczekiwania samo rozłącza. Anu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Junalipunmyynti
  2. Bussilippujen myynti
  3. Kuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,4

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, kupiłam bilet na OPOZNIONY pociąg (bynajmniej tak pisało przy zakupie, miał przyjechać o 16.49) okazało się, że był to chyba jakiś błąd aplikacji i pociąg przyjechał normalnie planowo o godzinie 16.43 i odjechal praktycznie od razu, przez nie zdążyłam na niego. Nie była to jednorazowa sytuacja, zdarza się tak często także na odwrót, nic nie pisze o opóźnieniu w aplikacji a pociąg przyjeżdża z opóźnieniem 15 minut

22. helmikuuta 2026

Aplikacja i Obsługa klienta

Jestem bardzo zadowolona z użytkowania aplikacji. Ostatnio mój pociąg miał opóźnienie i chciałam anulować bilet, ale nie było już tej opcji. Po kontakcie z Obsługą Klienta moja sprawa została załatwiona bardzo szybko i w miły sposób. Nie mam się do czego przyczepić 🥰

19. helmikuuta 2026

Najgorsze co jest

Najgorsze co jest , to właśnie pociągi . Jak tak można ,ludzie. Czekają na mrozie , zimno . A oni nawet nie pro informują że pociąga nie będzie albo się spóźnia . Niemam słów ! Tragizm !

15. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam tej aplikacji ostatni raz kupilam bilet z wyprzedzeniem.Pociąg wogole nie przyjechał i nie zostałam poinformowana o odwołaniu.Była ciągle informacja,że pociąg się spozni po 3 h czekania zrezygnowalam z podróży ,a teraz mam problem zeby odzyskac pieniądze za bilety ktore wogole nie zostały wykorzystane.Brak słów!!!

28. tammikuuta 2026

Inne ceny biletów

Jak to działa, że pociąg w tym samym dniu o tej samej godzinie u mnie kosztuje 20 zł drożej od biletu kupowanego na innym telefonie? Porażka

29. joulukuuta 2025

Niewidoczne wolne miejsca

Kupiłem wczoraj bilet przez koleo, jedyne wolne miejsca były z rowerami i dla niepełnosprawnych. Dokupiłem więc miejsce dla roweru. Teraz czekając na dworcu usłyszałem jak jakaś kobieta kupiła sobie spokojnie dwa dostępne miejsca na ten sam bilet. Dziękuję koleo za dopłatę :)

21. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Nie mogłem zwrócić biletu bo było za późno

Nie mogłem zwrócić biletu bo było za późno na zwrot. Zwróciłem się do serwisu KOLEO o pomoc tj. tam gdzie kupiłem bilet. Na trzeci dzień dostałem zwrot środków na konto KOLEO do wykorzystania na nowe zakupy biletów.
Bardzo dziękuję Serwisowi KOLEO za szybką pomoc.
Polecam KOLEO nowym użytkownikom.
STANISŁAW.

17. marraskuuta 2025

Super KOLEO

Witam,
Kupilam bilet w odwrotna stronę, a za późno bylo na wymianę czy na zwrot. Napisałam wiadomosc, bardzo szybko dostałam wiadomosc zwrotną i moja sprawa została załatwiona pomyslnie. Zawsze kupuje bilet przez KOLEO. Poleciła bym KOLEO każdemu, szybko sprawnie i bez żadnych problemów.

25. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kupiłem bilet przez aplikację na…

Kupiłem bilet przez aplikację na godzinę 12:30 w Sobotę na pociąg relacji Koszalin Kołobrzeg. Na stacji okazało się że pociąg kursuje od poniedziałku do piątku. Customer service nie istnieje albo ignoruje moje zażalenie i prośbę o zwrot pieniędzy.

25. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Brak informacji o tym że kupujesz bilet…

Brak informacji o tym że kupujesz bilet bez miejsca !!!! Informacje dopiero po zakupie ! Zwrot biletu natychmiast potrącają 15 zł i zwrot na jakieś ich konto chcesz zwrot musisz pisać do nich żeby ci twoją kasę przelali !!! Kupujcie gdzie indziej tu jest MASAKRA!!!

13. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bilety kupuje się szybko i bez…

Bilety kupuje się szybko i bez problemu. Wybrałam pociąg by bezpiecznie i w spokoju dojechać do Krakowa .W pociągu czysto ale nigdy nie wiesz kto siedzi w przedziale i czy jest bezpiecznie. Niestety nie jest. tyle wulgaryzmów ile słyszałam podczas tej jazdy i nawdychalam się oparów alkoholu to szok. Mogłam jednak jechać samochodem.

10. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Okropne płatności

Bilety kupuje się łatwo i z tym nie ma problemu ale coś czego nienawidzę to zmuszanie do "doładowania konta" za minimum 20zł w momencie gdy bilet kosztuje 11zł.
Mamy 2025 rok,jak widać niektórzy "psiembiorcy" chcą zgarnąć każdą złotówkę i wydusić ci ją siłą (bo przecież innego wyboru nie mam,muszę to wasze durne konto doładowywać za 20zł za każdym razem).

6. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Aplikacja Koleo do poprawy

Po pierwsze wyszukiwanie połączeń nie działa na zasadzie zapamiętaj ostatni wpis, po drugie po zakupie biletu nie pojawia się trasa pociągu na zakupioną podróż,trzeba wyszukiwać od nowa

5. lokakuuta 2025

wielkie rozczarowanie!!!!

aplikacja działa - bilet można kupić ale jest kilka bardzo dużych problemów:
1)na zwrot niewykorzystanego biletu czeka sie ok 30dni - istny PRL! Nie żyjemy w epoce kamienia łupanego... takie rzeczy powinny być załatwione max w ciagu 3-5 dni!!! Nie rozumiem - ściągacie pieniądze z konta w ciągu sekundy a jak macie zrobić zwrot to trwa to do 30 dni???????
2) zwrot pieniędzy automatycznie wchodzi na konto KOLEO - i nie ma takiej opcji w aplikacji żeby zwrot był na kartę z której sie kupiło bilet!!! żeby było zabawniej - specjalnie złożyłam prośbę o zwrot w kasie biletowej- wypełniłam formularz i podałam nr konta bankowego na jaki zwrot miał być przelany ... i co? I tak przelali na konto KOLEO! Jak możecie tak rządzić się cudzymi pieniędzmi?
3) jak tylko dostanę zwrot ze wszystkich niewykorzystanych biletów - zamykam to konto!!!! I na pewno was nie będę polecać. Przykro mi ale nie spełniacie oczekiwań kilentów!
pozdrawiam

24. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Aplikacją Koleo ma gdzieś klientów.

Wczoraj został odwołany pociąg relacji Jelenia Góra- Kraków a posiadacze Aplikacji Koleo nie zostali o tym poinformowani mimo że jest rubryczka Wiadomości .
Kilkanaście osób stało w Nowej Rudzie na Dworcu PKP i w momencie kiedy pociąg "Szczeliniec" powinien podjechać na peron przez głośniki podano komunikat że w dniu dzisiejszym pociąg został odwołany i zostanie podstawiona komunikacja autobusowa.Wszyscy czekaliśmy ale autobus się nie pojawił ani żaden kolejny komunikat co dalej .Mało tego ! Infolinia PKP Inter City wczoraj miała jakąś awarie i twierdzą że kompletnie nie slyszeli rozmówców.

7. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin