Lever slet ikke op til hvad man burde kunne forvente, igen igen. Lunken sushi, fejl ifht bestilling trods at de fik mulighed for at rette fejlen. Ingen kompensation eller svar på klage. Dårlige k... Näytä lisää
Rigtig dejligt sted at komme med familien. Nemt at bestille bord inkl. bekræftigelse. Maden kom hurtig og var frisk. Lækkert med udvalg af små desserter og is, måske tiramisu og cheesekage kunne ser... Näytä lisää
Simpelthen et vanvittigt sted
Simpelthen et vanvittigt sted. De søde piger der betjener løber så sindssygt stærkt. Men de tager simpelthen for mange bestillinger. Vi sad oppe ved baren og kunne følge med i alt de lavede. Der var så mange fejl og folks om sad meget længe og ventede.
Maden var middelmådig og der var et meget ringe udvalg. Er i tvivl om den som lavede sushien overhovedet aner, hvordan man gør. Virkelig virkelig ikke besøget værd. Spild af penge..
Aldrig igen!
Vi har været på Kolding Sushi Hus mange gange før og altid været tilfredse. I dag d. 14/2-26 var dog helt forfærdeligt. Vi får anvist vores bord og får bestilt relativt hurtigt efter lidt bøvl med forbyttede iPads. Og så venter vi ellers bare! Først en hel time på vores drikkevarer!!Så får vi noget sushi vi ikke har bestilt og venter så igen. Sådan går der 2 timer og vi får endeligt vores mad og drikkevare efter at mange andre kunder har valgt at forlade restauranten i vrede. De søde unge tjenere gør alt hvad de kan for at gøre alle tilfredse.
Vi ender med at betale fuld pris for denne oplevelse da kokken bliver sur på tjeneren ved betalingen da hun har tastet forkert på computeren.
Det er under al kritik at man vælger at booke så mange gæster ind i restauranten samtidig med en masse take away når der ikke er mere personale på.
Jeg tænker at det er sidste gang at vi kom på denne restaurant!
Vi kommer til stedet og har booket en…
Vi kommer til stedet og har booket en hel uge før, vi har booket kl.18 d.14/2/26
Vi står i kø og kommer til kassen og modtager beskeden at vi skal vente på vores bord? Pigen bag kassen bliver ved med at tag opklad og bestillinger. De har lavet en stor fejl at tage folk ind der ikke har booket på forhånd. Vi endte med at køre der fra. Det var ellers godt føste gang jeg prøvede det. Men nu her anden dårlig service og meget uprofessionelt. På sådan en dag.
Gennemsnitlig oplevelse...
Helt iorden mad og servering på en travl lørdag.
Men allerede ved ankomst var der enormt koldt i lokalet.
Og toilettet var endnu koldere......
Så næste besøg bliver ikke om vinteren....
Bestilt sushi box til 16.30
Bestilt sushi box til 16.30, ikke lavet, da jeg kommer 16.30. De vil først udlevere mad til mig kl 21, uanset den var både bestilt og betalt om formiddagen.
Jeg skulle bruge middagen sammen med familien kl 17, før koncert i Gram. Forklarede jeg ikke kunne bruge det kl 21. Og forsøgte at vise personalet app bestillingen, den ville de ikke se på. Igen, jeg kunne komme igen kl 21 og få maden!!
Gennem Just eat, har jeg forklaret og forsøgt, og ingen penge er refunderet.
Siden løj Sushi House, om både, at jeg ikke havde været der, og at maden var klar kl 16!!
Det krænker min retsfølelse, jeg fik absolut INGENTING, og Soushi House har fået 280 kr.
Vil aldrig bruge stedet!!!!
Hilsen Alice
Nærmeste ingen udvalg
Nærmeste ingen udvalg, kedelig sushi og det lunkent, kæmpe store stykker , brændte foretter og desserten virkelig kedelig, og frugt næsten smagløs. Snusket sted generelt, beskidte vinduer og stadig julepynt fra sidste år.. men rigrig fæink personale
Elendig oplevelse
Lever slet ikke op til hvad man burde kunne forvente, igen igen.
Ingen kompensation eller svar på klage.
Dårlige kommunikation mellem medarbejdere.
Alt i alt elendig oplevelse.
Spild af penge
Først var bookingen væk, men vi fik dog et bord. Så måtte vi selv op i baren og hente tallerkener.Så fik vi sushi, med total tør og uspiselig kylling, samt grå laks, og reje chips der var bløde og smagte mærkeligt. Der var absolut ingen service og medarbejderne lignede virkelig ikke nogen der gad at være der.
Total spild af penge, sætter aldrig mine ben der igen.
Laver booking igår til 4 mand
Laver booking igår til 4 mand. Ved bestilling online får jeg at vide, at booking er bekræftet og får et booking nummer osv.
Vi tænker fedt og tager til restauranten, hvor vi står i kø i 20 min og der sker intet. Til sidst går min kæreste op og spørger hvornår nogen vil vise os vores plads. Hvor til de spørger efter booking bekræftigelse og hun viser dem den. De siger at det er en fejl og at alle der har booket igår, har gået forgæves fordi der var fuldt booket i forvejen.
Komplet uprofessionel virksomhed, der tydeligvis er ligeglad med deres kunder. Vi spildte en hel time med transport og ventetid, pga deres fejl.
Hold jer langt fra dem….
Føj det er klamt
Vi fik stegte bananer som ihvertfald ik var banan men MOS/BABYGRØD og så var der
VIRKELIG KL*AMME TOILETTER SOM STQNK AF BABYLORT
OG TOMME VINFLASKER som Hænger på væggen for at se seje ud men som samler virkelig meget støv og spindelvæv som falder ned i vores mad AD! Hot wings uden kød men kun med BRUSK OG BEN🤮🤮🤮 deres ris var så klistrede at de kunne svære FY FOR H*ELVEDE! de kolde churros var rå I midten og de varme var gudskelov okay. Men rigtig godt Pepsi Max. 😄😄
Dejlig oplevelse igen igen 😃
Det er syvende gang indenfor et halvt år jeg besøger Koling sushihus og det var som alle de andre gange rigtig lækker sushi 🍣🍤.
Servicen var i top og der var god stemning i restauranten 😀.
Kommer helt klart igen 👍😃
Vi var 3 voksen afsted og skulle spise…
Vi var 3 voksen afsted og skulle spise sushi. Vi ventede lige et øjeblik for at få et bord, derefter gik vi igang med at bestille drikkevarer og starters. Der gik ikke ret længe inden vi fik det.
Vi har altid været glæde for at komme på Kolding sushi hus, der er både hyggeligt og rart, og personalet er venligt.
Vi kommer der gerne igen.
Hilsen Jeanette
Meget skuffende oplevelse
Meget kedelig kvalitet. Lun sushi, klistrede ris som sad fast i hinanden, bakken og munden. Alt fisk smagte af det samme. De crisby ruller var som paneret ikke crisby gummi. Avokado var brunet og de glemte at give soya med.
Takeout
God oplevelse 😁
Værste oplevelse
Værste oplevelse til dato. Vi sad i 3 timer og ventede på vores bestillinger. Vi gik op og klagede hver halve time. Jeg endte med, at være nød til at skubbe nogen planer og spiste kun 5 stykker sushi. Da vi til sidst var nød til at gå, uden at være mætte grundet vores planer, gav de kun vores drikkevare gratis. Personalet kunne ikke svare på spørgsmål, angående om vores bestillinger var på vej. Hvis vi spurgte dem om et spørgsmål ved bordet, vendte de aldrig tilbage. Vi var også nød til selv at gå op og spørge efter de små tallerkner til vores sushi, da de havde glemt at give dem. Alt dette skete også for bordende omkring os.
fin service
fin service - nemt med app en hurtig levering.
alt i alt en god aften
Kolding Sushi Hus er en god oplevelse
Vi har besøgt Kolding Sushi Hus tre gange og har hver gang været tilfredse. Maden smager dejligt, tjenerne er flinke, og vi har fået god betjening.
Man får, hvad man betaler for – og med det mener jeg, at når vi er fire voksne, der kan spise alt, hvad vi vil, og hver får en mellem sodavand, og det samlet koster 1.070 kr. en onsdag aften, så forventer jeg ikke en Michelin-restaurant. Jeg forventer derimod en god, almindelig sushi-restaurant, hvor vi almindelige mennesker også har råd til at købe sushi.
Vi kan derfor varmt anbefale Kolding Sushi Hus og kommer gerne igen.
Dårlig betjening og lang vente tid
Super mærkelig oplevelse. Vi ankommer, bliver guidet hen til vores bord, der er ingen der byder velkommen eller introduksere konceptet. Heldigvis kender vi til det på forhånd. Vi sender en bestilling afsted med vores drikkevare, hvilket vi venter 20 min på. Derudover oplever vi sindsyg dårlig betjening. En tjener løber dissideret rundt og servere og er dybt uprofessionel i sin fremtoning, stiller blandt andet bare mad og drikkevare for enden af bordet uden at sige noget. Har ikke styr på hvilken vin der er bestilt, virker generelt vildt stresset og ubehøvlet. Maden var okay, men de andre ting er altoverskyggende for oplevelsen, desværre
Super super ærgelig oplevelse..
Super super ærgelig oplevelse..
Vi bliver taget imod, ikke bud velkommen.. får anvist et bord, men bliver bare overladt til os selv. Vi har heldigvis prøvet det før, så vi kendte tablet systemet.. Der er 7 mennesker udover os, og to forlod restaurant umiddelbare efter vi kom. Maden var virkelig langtid om at komme, spareribs ben var kolde og uspiselig, og ee to isvand vi bestilte var lunken og uden meget i tilbage da de blev serveret.. Noget af sushien var varm i det.
Absolut ikke et sted jeg sætter mine ben igen.. Langsom servering og ikke særlig venligt personale.. og ikke god mad. Virkelig ærgeligt, da vi førhen har været glade for det.