Sælger var som sådan meget flink. Skulle dog selv henvende mig, for at købe en ny mc. Levering af motorcykel var noget mangelfuldt. Ekspedienten var ikke bekendt med at der skulle leveres en motorcyk... Näytä lisää
jeg har købt den fedeste harley de nogen siden har haft 😊😊✌️super flot cykle super servis a værksted….super servis a nicolaj fra start til slut…. og lave en kanon fed aftale på garanti💥💥 osv osv h... Näytä lisää
Wir hatten auf unserer Reise eine defekte Batterie in unserer KTM. Wir wurden super freundlich dort empfangen und uns wurde sofort weitergeholfen. Uns wurde umgehend eine neue Batterie eingebaut und w... Näytä lisää
Hej en god og professionel betjening sælger kan jeg kun anbefale han hedder Bruno jeg fik det som gerne ville endte med at jeg købte motorcykelen
DANMARKS STØRSTE KAWASAKI, TRIUMPH, DUCATI, APRILIA, VESPA, MOTO-GUZZI UDSTILLING. Vi har mere end 12 års erfaring med motorcykler. Vi er Autoriseret Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati forhandler. Mange brugte motorcykler på lager samt de fleste modeller fra Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati. Alle modeller kan prøvekøres efter aftale. Vi føre følgende mærker som Arai, Shark, Shoei, Rukka, Rev'it. + vi har et godt motorcykel værksted.
Trianglen 26, 6000, Kolding, Tanska
- info@koldingmc.dk
- koldingmc.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ingen service
Jeg skal til at købe en anden mc. Og som så mange andre så skal jeg jo kigge rundt:) jeg tænkte at kolding mc var en god idé at besøge da den jo får gode anmeldelser og ligge nogenlunde tæt på mig. Jeg kiggede rundt i 30-40 min sammen med en kammerat. På intet tidspunkt kom en medarbejder og tilbud hjælp og rådgivning. Så man kan jo ikke ligefrem sige at der var dårlig service for der var jo ikke rigtig nogen service. Jeg ville ikke anbefale folk at komme der og jeg vil heller ikke selv komme der igen. Det skal lige siges at der var på ingen måde travlt i butikken. Der var en anden der gik og kiggede ellers var der helt tomt.

Vastaus yritykseltä Kolding MC Aps
Købte en ældre motorcykel som viste sig…
Købte en ældre motorcykel som viste sig at have lidt problemer desværre. Men alt er blevet ordnet på garanti. Selv op til et år efter købet.
Har nu byttet cyklen til en anden hos Kolding MC som jeg er meget tilfreds med. Fik også et års garanti på denne. Føler mig vældig godt behandlet.
God og venlig betjening
Top service
Fra start til slut fik jeg en sublim fin behandling
Jeg fik en fair pris for den mc jeg solgte og betalte en fair pris for den mc jeg købte
Venlig, imødekommende og professionel betjening af både sælger og hjælp fra værkstedet
Top service og jeg kørte hjem som en meget glad mand
Super service 👏
Søde og rare sælgere
Søde og rare sælgere , hurtig levering , et lille minus er at når man ber om at blive forsikret ved sit eget forsikring selvskab (gf ) skal i ikke bare forsikre ved jeres , men i har vel en aftale $$ , og så følte jeg mig lidt til besvær når jeg ringede til jer , hun var noget sur i vendingen , men ellers tilfreds med forløbet
Super hurtig levering.
God service
Købte en motorcykel online og fik alt den information, som jeg havde brug for, og kunne ikke være mere tilfreds med mit køb. Fik den leveret på adressen.
God informativ feedback via telefon på…
God informativ feedback via telefon på en Revit flare 2 jakke... God pris 999,50 og gratis fragt...
Men "jakke hængeren" var nærmest gået helt af i syningen i den ene side... Ligemeget...man skal jo have den på når man kører motorcykel 😁
Afleverede min motorcykel til service…
Afleverede min motorcykel til service som stod ny vasket og med halv tank da jeg afleverede den. Da jeg 2 dage efter henter den igen er den møg beskidt og havde en streg tilbage på tanken. Men ingen kunne forklare hvorfor?🤔
Bestilte et års service til 2500kr og da jeg så skulle betale lød den på lidt over 3100kr da de selv mente der skulle skiftes bremsevæske.
Totalt dårligt og uprofessionelt