Kolding MC Aps Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Sælger var som sådan meget flink. Skulle dog selv henvende mig, for at købe en ny mc. Levering af motorcykel var noget mangelfuldt. Ekspedienten var ikke bekendt med at der skulle leveres en motorcyk... Näytä lisää

jeg har købt den fedeste harley de nogen siden har haft 😊😊✌️super flot cykle super servis a værksted….super servis a nicolaj fra start til slut…. og lave en kanon fed aftale på garanti💥💥 osv osv h... Näytä lisää

Wir hatten auf unserer Reise eine defekte Batterie in unserer KTM. Wir wurden super freundlich dort empfangen und uns wurde sofort weitergeholfen. Uns wurde umgehend eine neue Batterie eingebaut und w... Näytä lisää

1. Moottoripyöräkauppa

DANMARKS STØRSTE KAWASAKI, TRIUMPH, DUCATI, APRILIA, VESPA, MOTO-GUZZI UDSTILLING. Vi har mere end 12 års erfaring med motorcykler. Vi er Autoriseret Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati forhandler. Mange brugte motorcykler på lager samt de fleste modeller fra Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati. Alle modeller kan prøvekøres efter aftale. Vi føre følgende mærker som Arai, Shark, Shoei, Rukka, Rev'it. + vi har et godt motorcykel værksted.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Inkompetent

Værste oplevelse nogensinde!
Dårlig kommunikation, provokerende medarbejder og enden på det hele blev, at jeg fik en cykel tilbage med ridser i skjolde og 3 overdrejet bolte. Jeg måtte derefter selv betale kr. 2500,- på et andet værksted for at udrette fejl og mangler. Kolding mc overholder ikke aftaler, og 6 gange måtte de udskyde afhentingen. Vil klart anbefale en hver, at vælge et andet værksted.

10. tammikuuta 2025

Langsom

Langsom, og middelmådig oplevelse.
Bestilt original Ducati reservedel (en torsdag) fik af vide de ville have den ugen efter. og derefter sende den til mig.
12 dage efter ordre, spørger jeg efter hvor reservedel bliver af på mail. De skriver de undersøger det og vender tilbage.
Ringer efter en dag da jeg intet har hørt! Får fat i en lettere irritabel medarbejder, der siger at jeg nok bare skal vente!
20 dage efter ordre, spørger jeg igen om de vil undersøge hvor del bliver af på mail. 5 dage senere skriver de, at de undersøger det. Senere samme dag (en mandag) skriver de via sms at varen er kommet, og at den er sendt til mig senere samme dag.
Torsdag middag (29 dage efter ordre) spørger jeg om de har et Tracking nr. ingen svar!
På 32 dag ankommer reservedelen med GLS, altså en hel uge efter den er afsendt fra Kolding mc, og har immervæk betalt 79,- i fragt for en lille bitte reservedel på få gram. Også oplyser de ikke engang tracking nr.

Alt i alt en ærgelig oplevelse, og tror jeg køber mine reservedele et andet sted næste gang.

10. helmikuuta 2025

De havde ikke mit bestilte produkt

De havde ikke mit bestilte produkt, selvom det fremgik af deres side.
De kontaktede mig pr. telefon og spurgte om jeg ville vente på restordren, hvilket jeg accepterede ville tage ca en uge.
Senere kunne de ikke skaffe varen, men jeg blev tilbudt et opgraderet produkt uden merpris.

28. tammikuuta 2025

Ringere service skal man da lede længe…

Ringere service skal man da lede længe efter.
Kommer aldrig tilbage.
Købte i august en demo mc, den sidste af slagsen.
Efter jeg havde prøvekørt den, og besluttet at jeg ville købe den, bad jeg sælger skrive ned, da der var et par småting der skulle rettes. Det gjorde han ikke. Der var et ridser på sidekasserne, det aftalte vi at jeg skulle have tankpads for. Der manglede også en bolt bagpå mc’en der skulle bestille hjem. Det skulle udleveres sammen med mc’en. Der var den del løse bolte og skruer de skulle stramme, ved klargøringen. Da jeg hentede mc’en ugen efter var bolte og skruer ikke strammet. Vindskærmen tænker jeg de har vasket med en gryde svamp. Den var mega ridset. Da jeg pointerede det, blev delt slået hen ,og fejet af. Tankpads og bolt var ikke kommet hjem. Det havde de glemt at bestille.
Det ville de så gøre med det samme og ringe når det var kommet hjem.
3 dage senere skulle jeg køre hjem efter familie besøg efter mørkets frembrud. Der kunne jeg intet se, forlygten lyste direkte ned i jorden, så jeg måtte køre med lang lys hele vejen hjem, ellers kunne jeg ikke se noget. Det var så ikke stillet ved klargøring.
Efter flere rykkere har jeg endelig fået mine tankpads, men den sidste bolt er endnu ikke kommet. Den lovede de for en måned siden de ville bestille hjem og sende til mig, men har stadig intet hørt.
Kommer der aldrig mere.
Eftersyn får jeg lavet andre steder.
Sælger virker total ligeglad.

26. elokuuta 2024

Fedt sortiment af Rev’it’

Fedt sortiment af Rev’it’, god service med hensyn til pasform osv.

De kan også godt give et godt tilbud, men dette er også nødvendigt ellers køber man bare på nettet.

1. lokakuuta 2024

Meget dårlig sted at købe reservedele

Meget dårlig sted at købe reservedele. De tager ikke mod bestilling i weekenden, og så skal man ringe i hverdagene. Men dem så skal bestille reservedele kommer meget nødig til telefonen. Værst er det hvis man har en triumph for der er ikke andre i nærheden som er autoriseret. Så vi må til Hamburg eller Lübeck.
Det var ikke sådan da de var suzuki forhandler. Da viste de godt at der var mange konkurrenter i nærheden.

11. lokakuuta 2024