Wow zowel mij luiers als mijnwasmiddel gekocht aan ongeziene scherpe prijzen en volgende dag was het al geleverd. Zowel de prijs als de levering was goed.
Yritys on vastannut
I found what I wanted at the lower price and they delivered to Netherlands from Belgium in a couple of days. Very smooth transaction although I haven’t used their support yet.
Yritys on vastannut
In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik besteld... Näytä lisää
Op de site staat voor 12u besteld is morgen in huis. Prima! Op vrijdag besteld, maandag nog steeds geen verzending bericht ontvangen.
Welkom bij Koif, uw webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen. Koif: Dé online shop waar kwaliteit en gemak samenkomen voor al jouw dagelijkse behoeften!
Terbekehofdreef 51B, 2610, Wilrijk, Belgia
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Slechte klantenservice. Bestel wel elders

Vastaus yritykseltä Koif
Een föhn besteld die na korte tijd een vreemd geluid (knetterend geluid) begon te maken en een inwendige brandgeur verspreidde.
Hiervan melding gemaakt bij Koif en vanwege het grote wantrouwen in de föhn gebruikgemaakt van mijn recht om de föhn te retourneren in ruil voor een terugbetaling (dat zegt de wet namelijk bij ernstige gebreken).
Koif weigert hier gehoor aan te geven en wil alleen maar proberen om de föhn te herstellen of vervangen. Ze zijn dus van mening dat hun bedrijfsprotocollen boven de wet staan.
Er wordt geen enkel begrip getoond voor de nare ervaring en de kans dat mijn haren in vlammen kunnen opgaan, met een grote kans op lichamelijk letsel !
Welk vertrouwen moet je als klant nog hebben in een föhn bij zulke ernstige gebreken (o.a. kans op brand en/of letsel)? Koif is van oordeel dat je ná een "herstel" of vervanging de föhn gewoon weer met een gerust en vertrouwd gevoel kunt gebruiken, en begrijpt niet dat je als klant juist volledig je vertrouwen bent verloren in het product bij zulke ernstige ervaringen.
Mijn advies: zoek het product dat je wilt bestellen bij Koif gewoon bij een andere webshop en bestel het dan daar.
Ik ben namelijk nog nooit eerder zo teleurstellend geholpen…

Vastaus yritykseltä Koif
Heel erg slechte customer experience, 24 euro betaald, verzenden zogenaamd een afgifte bewijs. Telefonisch onbereikbaar , tevens reageren ze ook niet op mailtjes, 3 gestuurd maar geen enkele reactie. In Nederland zeggen wij: K. BEDRIJF

Vastaus yritykseltä Koif
Nette en snelle service. Ook het klantcontact uitermate vriendelijk

Vastaus yritykseltä Koif
Vriendelijke en duidelijke telefonische hulp over informatie van koffiemachine. Vervolgens besteld. Snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Koif
Superfijne en snelle bezorging van de hakmolen die ik besteld had. Hakmolen werkt uitstekend, vanmorgen marinade voor mijn kip gemaakt en het ging supersnel.
Ik ga zeker vaker bestellen bij Koif
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.