Saanut 5/5 tähteä

Wow zowel mij luiers als mijnwasmiddel gekocht aan ongeziene scherpe prijzen en volgende dag was het al geleverd. Zowel de prijs als de levering was goed.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

I found what I wanted at the lower price and they delivered to Netherlands from Belgium in a couple of days. Very smooth transaction although I haven’t used their support yet.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik besteld... Näytä lisää

1. Verkkokauppa-palveluntarjoajat

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Koif, uw webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen. Koif: Dé online shop waar kwaliteit en gemak samenkomen voor al jouw dagelijkse behoeften!

3,8

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Bestel wel elders

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Koif

Beste, Kunt u met ons uw bestelnummer delen en de mailing? Dan kunnen we dit verder onderzoeken. Customer Service is één van onze voornaamste pijlers waar wij op focusen op onze webshop. Gelieve nogmaals contact op te nemen zodat we samen constructief naar de best mogelijke oplossing komen. support@koif.be

Waardeloze klantenservice !

Een föhn besteld die na korte tijd een vreemd geluid (knetterend geluid) begon te maken en een inwendige brandgeur verspreidde.

Hiervan melding gemaakt bij Koif en vanwege het grote wantrouwen in de föhn gebruikgemaakt van mijn recht om de föhn te retourneren in ruil voor een terugbetaling (dat zegt de wet namelijk bij ernstige gebreken).

Koif weigert hier gehoor aan te geven en wil alleen maar proberen om de föhn te herstellen of vervangen. Ze zijn dus van mening dat hun bedrijfsprotocollen boven de wet staan.

Er wordt geen enkel begrip getoond voor de nare ervaring en de kans dat mijn haren in vlammen kunnen opgaan, met een grote kans op lichamelijk letsel !

Welk vertrouwen moet je als klant nog hebben in een föhn bij zulke ernstige gebreken (o.a. kans op brand en/of letsel)? Koif is van oordeel dat je ná een "herstel" of vervanging de föhn gewoon weer met een gerust en vertrouwd gevoel kunt gebruiken, en begrijpt niet dat je als klant juist volledig je vertrouwen bent verloren in het product bij zulke ernstige ervaringen.

Mijn advies: zoek het product dat je wilt bestellen bij Koif gewoon bij een andere webshop en bestel het dan daar.

Ik ben namelijk nog nooit eerder zo teleurstellend geholpen…

9. elokuuta 2025

Beste,

Zoals werd aangegeven tijdens onze conversatie, proberen we in eerste instantie te herstellen of te vervangen, mocht dat uiteindelijk niet lukken wordt u volledig terugbetaald.

Dank alvast voor uw begrip.
Koif

Saanut 1/5 tähteä

Heel erg slechte customer experience

Heel erg slechte customer experience, 24 euro betaald, verzenden zogenaamd een afgifte bewijs. Telefonisch onbereikbaar , tevens reageren ze ook niet op mailtjes, 3 gestuurd maar geen enkele reactie. In Nederland zeggen wij: K. BEDRIJF

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Koif

Hallo, Bedankt alvast voor uw review en het spijt ons van uw negatieve ervaring. Zoals onze Out of Office meldt zijn we er even tussenuit en zijn er vertragingen op de mails. Ik heb vandaag nog gereageerd op uw mail in de hoop dat het snel opgelost is. Dank alvast.

Nette en snelle service

Nette en snelle service. Ook het klantcontact uitermate vriendelijk

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Koif

Dank voor uw fijne review! Hopelijk tot snel

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en duidelijke telefonische…

Vriendelijke en duidelijke telefonische hulp over informatie van koffiemachine. Vervolgens besteld. Snel geleverd.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Koif

Hartelijk dank voor deze positieve review! Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,
Jonathan - Koif

goede hakmolen

Superfijne en snelle bezorging van de hakmolen die ik besteld had. Hakmolen werkt uitstekend, vanmorgen marinade voor mijn kip gemaakt en het ging supersnel.
Ik ga zeker vaker bestellen bij Koif

13. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin