Toppie
Het product wat ik wilde is nergens anders meer te koop. Ondanks de slechtere reviews de gok gewaagd.
0 problemen ondervonden. Snel bezorgt en product zoals verwacht.
Top!
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
0 problemen ondervonden. Snel bezorgt en product zoals verwacht.
Top!
Koop hier NIETS. Devoordeligedrogisterij levert het verkeerde product en reageert vervolgens nergens op als je het wil retourneren. Ik was eigenwijs en had naar de andere slechte reviews moeten luisteren.
Ondanks negatieve reviews toch besteld. Artikelen netjes volgens afspraak geleverd.

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Risico gewaagd ondanks slechte reviews, niets op aan te merken, producten snel en compleet aangekomen. Is een stuk goedkoper qua pampers.

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Ik heb bij DeVoordeligeDrogisterij via Bol.com een snelkookpan besteld. Bij het openen van de doos bleek er een cruciale schroef te ontbreken waarmee de hendel bevestigd moet worden. Hierdoor is de pan onveilig en onbruikbaar.
Wat volgde was niet alleen géén oplossing, maar een reeks bijzonder klantonvriendelijke reacties. In plaats van mijn klacht serieus te nemen, kreeg ik onder andere letterlijk deze antwoorden via e-mail:
“U mag binnen 30 dagen een artikel ongebruikt retour sturen. De koop is nu langer dan een maand geleden.”
“Heeft u de pan gebruikt?”
“Heeft u de pan gebruikt zo met plakband?”
Dit is respectloos en sarcastisch. Alsof ik iets verkeerd heb gedaan door een gebrekkig product te melden. Er wordt totaal geen verantwoordelijkheid genomen, geen begrip getoond, en geen enkele moeite gedaan om tot een oplossing te komen.
Ik voel me als klant volkomen genegeerd en bespot. Wat een fatsoenlijke oplossing had kunnen zijn – bijvoorbeeld het toesturen van het ontbrekende onderdeel – werd afgedaan met onvriendelijke opmerkingen en ontwijkend gedrag.
Koop hier niet als je een eerlijk, veilig product en normale service verwacht.
Producten besteld voor airwick freshmatic. Ontvangen maar niet de geur die ik bestelde. Nu 10 dagen later nog steeds geen antwoord op een ticket dat ik aan maakte. Teleurstellend

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Luiers besteld en geen bevestigingsmail ontvangen. Daarna las ik pas de negatieve reviews. Ik heb ze toen direct gemaild dat ik daarom de bestelling wilde annuleren en mijn geld terug wilde, omdat ik het gewoon niet vertrouwde. De klantenservice mailde me direct terug dat ze dat heel jammer vonden om te horen, maar ze hebben direct mijn geld teruggestort. Ook gaven ze me voor het ongemak (wat uiteindelijk dus geen ongemak was) een kortingscode voor als ik wel nog eens bij ze wilde bestellen. Ik kan dus zeggen: echt super netjes geholpen en ik kan me niet vinden in de andere reviews. Ik heb zelf aangeboden deze review te gaan schrijven aangezien het zonde is dat ze zo negatief te boek staan en ze wat positiefs dus ook wel kunnen gebruiken.

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Vandaag besteld morgen geleverd klopt helemaal niet. Er kan altijd iets gebeuren,maar informeer tenminste de klant. Geen reactie op mail en ook niet op telefoon. Wat een dramatische service.

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Pakket volgens postNL geleverd maar niks ontvangen!! Nummer van klantenservice is niet beschikbaar. Geen contact te krijgen met klantenservice

Vastaus yritykseltä Mijnwebwinkel
Artikel niet geleverd, geen contact te krijgen met de klantenservice. Oplichterij dus!
Verkeerde product ontvangen. Telefoon wordt nooit opgenomen. Mailcontact gaat erg traag dus wacht nog steeds op een oplossing. Tip voor anderen: bestel hier niet! Mocht dit nog opgelost gaan worden dan pas ik dit bericht nog aan.
Waardeloos. Wasmiddel besteld. Verkeerde binnengekregen. Om meerdere manieren contact geprobeerd op te nemen. 0 reactie. Goedkoop is duurkoop. Nooit meer.
Pakketje niet ontvangen. Geen reactie van de klantenservice en telefoonnummer werkt niet!
Oude producten gekregen die niet overeenstemmen met de nieuwere versie op de foto op de website. Nummer van klantendienst werkt niet. Ik bestel hier nooit meer.
Bestelling in het weekend dinsdag ontvangen, helemaal tevreden.
Mijn bestelling is nooit aangekomen. Volgens DHL hebben ze geleverd. Voordeeldorgisterij stelde een onderzoek in bij DHL, die geven aan geleverd te hebben. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, ik krijg niks meer te horen en mijn geld niet terug. ZEER nare ervaring! Voordeeldrogisterij is verantwoordelijk voor het pakket.. niet de klant! Dat ik nu de dupe hiervan ben vind ik ontzettend naar. Zo ga je niet om met mensen hun verdiende geld die ze uit willen geven bij jou bedrijf! Ze komen niet met een oplossing. Ik vind het zeer oneerlijk dat ik mijn product niet geleverd krijg en dat ze mij negeren. Ondanks dat het onderzoek uitwijst dat DHL geleverd heeft, weten jullie wat dit onderzoek was? een screenshot van de track and trace! Dit kon ik zelf ook wel inzien uiteraard. DHL heeft niet geleverd, het is hier opgebroken in de wijk en ze zijn gewoon lui. Maar zit mij dwars dat het bedrijf niets doet om ons tegemoet te komen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.