Koffietje Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week de San Remo Cube binnengekregen, wat een fantastische machine! Sám bedankt voor de snelle levering en terugkoppeling op de vragen die ik had! Absolute aanrader

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... Näytä lisää

1. Kahvilamyymälä
  2. Kahvinkeittimet
  3. Kahvin tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd, inclusief bijpassend recept en persoonlijk kaartje. Dat wordt gewaardeerd!

19. huhtikuuta 2022

Bedankt Frank! 🙌

Hele mooie producten topkwaliteit

Hele mooie producten; kwaliteit die je echt niet overal krijgt; goede communicatie wanneer een bestelling komt. Prima adres welke je familie en vrienden kunt aanraden.

9. huhtikuuta 2022

Heel erg bedankt Fiona! 🙌

Vooral de persoonlijke aandacht

Vooral de persoonlijke aandacht, het appje wat je nog even krijgt na het ontvangen van de kopjes in mijn geval, vind ik erg attent. Bovendien zijn de kopjes echt prachtig!

9. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Heel fijn om te horen dat de kopjes in de smaak vallen! En bedankt voor je review Ellen 🙏

Fijn contact

Fijn contact, snelle afhandeling van de bestelling en handige kaartjes bij de levering voor het opgieten van koffie met de nieuwe waterkoker die we hebben aangeschaft. Top!

2. huhtikuuta 2022

Super bedankt Kim! 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg netjes bericht dat de zending…

Ik kreeg netjes bericht dat de zending langer zou duren, bij aflevering een leuke vriendelijke kaart. Dus ja ik ben tevreden! Het was het wachten waard.

10. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Nogmaals bedankt voor het geduld én deze review! 🙌

Gewoon top

Gewoon top. Goed assortiment, snelle levering, kijk al uit naar m’n volgende bestelling

27. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Heel erg bedankt voor de review Dennis!

Saanut 5/5 tähteä

Besteld en twee dagen later al binnen. Weet nog niet of het product bevalt. Ga het morgen als verjaardagscadeau geven

26. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Bedankt voor de review Kristina!

Ontdekking van koffietjes!

We bestellen regelmatig de koffiebox van Koffietje! Het is super om allemaal verschillende smaken te kunnen proeven en leren wat o ze voorkeur heeft...
En dat verschilt ook nog eens per moment!

6. helmikuuta 2022

Bedankt Carolien! Super leuk dat je onze box blijft bestellen 🤗

Saanut 5/5 tähteä

Iedere maand een heerlijke en…

Iedere maand een heerlijke en uitdagende selectie aan koffie. Altijd met zorg verpakt als een exclusief cadeau (voor jezelf :)). Aanrader!

6. helmikuuta 2022

Thanks Joris! 🙏

Hier zou 6 sterren voor moeten bestaan

Hier zou 6 sterren voor moeten bestaan. Product met de hand verpakt en een persoonlijk berichtje. Hier zitten bevlogen ondernemers achter!

3. helmikuuta 2022

Woaa! Thanks Karel! 🤗🙏🙌

Saanut 5/5 tähteä

Deze Clever Dripper is de beste koffie…

Deze Clever Dripper is de beste koffie "machine" die ik ooit thuis heb gehad met een beetje nauwkeurig wegen en met de verhoudingen spelen heb ik een s'morgens een heerlijke bak koffie. Lekker wakker worden allemaal...

1. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Thanks Fedor! 🙌 Geniet van je koffietjes met de Clever Dripper!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin