Koffietje Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen week de San Remo Cube binnengekregen, wat een fantastische machine! Sám bedankt voor de snelle levering en terugkoppeling op de vragen die ik had! Absolute aanrader

Saanut 5/5 tähteä

Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... Näytä lisää

1. Kahvilamyymälä
  2. Kahvinkeittimet
  3. Kahvin tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helemaal SUPER!

Heb een drietal glazen koffiekan netjes besteld en netjes verpakt geleverd gekregen. Zat een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling waarvoor dank Sám!
Keep up the good work ☺️.

28. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Bedankt voor je review Arjan! Hopelijk bevallen de kannetjes nog steeds.

Perfect

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Met een persoonlijk kaartje. Beter dan dit kan niet.

25. heinäkuuta 2022

Bedankt Nanda! 🤗

Top!

Zeer vlot toegestuurd.
Met leuk handgeschreven persoonlijk kaartje.
En gratis pakje koffiebonen.
Top!

19. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Heel erg bedankt Maarten!

Helemaal top!

Helemaal top!

Product zat zelfs in een cadeau verpakking... over feestje gesproken.

13. heinäkuuta 2022

Thanks Ben 🙌🎉

Saanut 4/5 tähteä

Comandante handmolen

De comandante werd goed ontvangen en is zoals verwacht van goede kwaliteit, mooi design en makkelijk in gebruik. Terwijl ik genoot van mijn eerste kopje koffie, probeerde ik uit te vinden wat ik moest doen met het vilt en de verschillende stickers die met het apparaat werden meegestuurd? Ook leek de verpakking overdreven met de buitendoos voldoende om de molen plus koffie een half jaar te huisvesten. Ondanks deze "excessen" dankzij Koffietje en El Comandante voor een goede dagelijkse start.

9. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Hoi Martin, fijn om te horen dat je blij bent met je Comandante. De verpakking is inderdaad soms erg groot. Dat doen we omdat we dozen graag hergebruiken.

Fijne service

Fijne service! Stevig verpakt, vlot geleverd. Informatieve website met handig overzicht. Zeer tevreden!

10. kesäkuuta 2022

Super bedankt Britt! 🙏

Clever dripper

Clever dripper besteld bij Koffietje, werd de volgende dag netjes bezorgd.

8. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Bedankt voor je review Nathalie!

Handig

Heel handig om voor 1 of 2 kopjes lekkere filterkoffie te zetten!

14. toukokuuta 2022

Heel erg bedankt Marcia!

Goeie service

Toen er iets mis was gegaan met de levering via DHL, nam de eigenaar, die toevallig bij mij in de buurt moest zijn, zelf de bestelling voor me mee Daardoor was het nog op tijd als cadeautje voor een verjaardag. Heel fijn!

12. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Enorm bedankt voor je review! En heel fijn dat we het zo toch op hebben kunnen lossen 🙏

Persoonlijk en klantgericht.

Persoonlijk, klantgericht en snelle service.
Vooral de kaarten en tips voor de verschillende koffiezet-methodes waren erg gewaardeerd.

Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

8. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Koffietje

Bedankt voor je review Tim!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin