Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was op zoek naar een passende O-ring voor mijn espresso machine. Op andere webshop was de prijs aanzienlijk hoger dan op de Koffie Koning. In de eerste instantie dacht ik door de afwezigheid van e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
KoffieKoning.nl is een Nederlandse webwinkel voor koffie en alles wat daarbij hoort. Vanuit Harderwijk leveren wij aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit Italiaanse koffiebonen, gemalen koffie, koffiecups en E.S.E.-espressopads, met bijzondere aandacht voor authentieke Siciliaanse koffie van Miscela d’Oro. Daarnaast bieden wij koffiemachines, koffiemolens, barista-accessoires, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen en reserveonderdelen voor bekende merken zoals De’Longhi, Philips, Saeco, Siemens, Bosch en Krups. Ook vindt u bij ons koffieservies en praktische keukenartikelen. Sinds 15 augustus 2026 staat KoffieKoning onder een nieuwe eigenaar en bedrijfsleiding. Onze processen voor voorraadbeheer, verzending, bereikbaarheid en klantenservice worden sindsdien opnieuw ingericht en aangescherpt. Wij streven naar betrouwbare levering, duidelijke communicatie en persoonlijke service. Vragen en problemen willen wij zorgvuldig en tijdig oplossen. Eerlijke beoordelingen zijn voor ons zeer waardevol: ze helpen ons de dienstverlening voortdurend te verbeteren en geven toekomstige klanten een duidelijk beeld van KoffieKoning.nl en onze manier van werken.
Zeppelinstraat 14A, 3846CL, Harderwijk, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
product werd eerst niet geleverd maar werd zeer goed geïnformeerd waarom niet en vervolgens volgens afspraak netjes afgeleverd erg tevreden echt een aanrader
Ik had een formaat brievenbuspakketje (echt klein en plat) dat tóch met de DPD bezorgdienst aan de deur kwam, inclusief aanbellen. Dus niks brievenbus. Ik was al niet blij met de verzendkosten, maar dit vond ik toch wel behoorlijk overbodig. Product is verder goed (reinigingstabletten), maar ik kon nergens een website vinden die geen (overbodig hoge) verzendkosten rekende. Volgende keer graag gewoon brievenbuspost van maken, en alleen díe verzendkosten rekenen.

Vastaus yritykseltä KoffieKoning
Supersnelle levering voor concurrerende prijs!
Allereerst compliment voor de duidelijke producten site.
Goede product informatie waardoor bestellen zonder problemen ging ( kon niets misgaan als product klopt bij levering).
En het product was exact zoals omschreven en ik nodig had !!
Dit in combinatie met uitermate snelle levering en info rondom levering maakt dit voor mij tot hele positieve ervaring met dit bedrijf.
Problemen met de website, gebeld en kreeg het gewoon opgestuurd met factuur. Prima service en Miscela d’Oro blijft toch elke keer mijn favoriete koffie!
Meerdere koffiereinigers in assortiment. Snel leverbaar.
Ik heb geen origineel product gekregen.
Ik heb gebeld, maar er werd niet opgenomen.

Snelle correcte levering.
NB: Toen er ooit een levering op een verkeerd adres was afgeleverd heeft Koffiekoning dat netjes opgelost.
Gewoon precies volgens de afgesproken tijdlijn bezorgd. Onze koffiezetter werkt weer :)
Overzichtelijke site. Redelijke prijs, en snel en goed geleverd.
Product zoals omschreven. Verzending ging erg traag. Pakketje had prima door de brieven bus gekund. Veel betalen voor pakket bezorging. Pakketje beschadigt en 1,5 week later pas kunnen ophalen op een afhaal punt die niet open was op de aangegeven tijden. Product zelf niet beschadigd.

Vastaus yritykseltä KoffieKoning
Fast and easy to order my products!
The items were packed very well for shipping.
I would order from Koffiekoning again.
Zeer slechte service. We moesten allereerst 3 weken wachten op onze blenderbeker. Bij het afhaalpunt bleek dat de doos vol scherven glas zat. Er zat geen sticker op met breekbaar, dus de DPD zal er wel mee hebben gegooid. We hebben het pakket laten retourneren en kregen als reactie terug wat we er mee hadden gedaan? Na 2 weken niks meer gehoord. Ongekend slechte service en kennelijk ook een slechte logistiek, want kent toch de stickers of tape met breekbaar?

Vastaus yritykseltä KoffieKoning
De bezorgdienst had het pakketje ergens afgeleverd en dat was door ons niet traceerbaar. Na contact met de Koffiekoning helpdesk, die weer contact met de DPD zocht is het vlot gevonden. Bedankt