Op maandag 3 zakken bonen besteld (fijne website!) en een dag later had ik de koffie al in huis! Ook credits dus voor PostNL. Koffie was zeer goed verpakt, onze voorraad is weer aangevuld en wij kunne... Näytä lisää
Bij het bestellen van koffie en de betaling was afgerond, kreeg ik de volgende dag een berichtje dat er technisch iets mis was gegaan. In het berichtje stond dat het geld weer wed teruggestort en... Näytä lisää
Alles naar tevredenheid omtrent Koffiecasa. Wel wil ik even opmerken dat PostNL de nodige steken heeft laten vallen. Er was een bezorgdatum met een tijdspad gepland, welke door PostNL werd ingetro... Näytä lisää
We hebben hier eerder een proefbestelling gedaan. En nu een grote voor koffiebonen en decaf bonen. Want het is uitstekende koffie tegen een (meer dan) redelijke prijs. Makkelijk bestellen, levering op... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De beste koffie voor een verrassend lage prijs.
Laagheidseweg 22, 5804BJ, Venray, Hollanti
- +31 (0)478-785999
- kundenservice@kaffecasa.de
- koffiecasa.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Tevreden over. Bestel er al jaren de koffie.
Goede prijs voor de koffiebonen van…
Goede prijs voor de koffiebonen van onze smaak. Zo kunnen wij op het werk genieten van lekkere koffie.
Goede prijs en snelle levering en…
Goede prijs en snelle levering en natuurlijk een lekker bakkie :-)
Kwaliteit van koffie
Kwaliteit, snelle levering en vertrouwen!
Prima service van koffiecasa
Koffie was goed verpakt en snel geleverd Top. Ben zeer tevreden met aankoop koffie en de prijs is perfect.
Perfecte koffiebonen en lekker.
Supersnel en scherpe prijs
Bestellen en dezelfde middag ophalen. Geen enkel probleem. Prijs scherp. Super aardige eigenaar. Helemaal top.
Snelle nette levering
Alles helemaal prima!
Alles helemaal prima!
Een superprijs voor onze favoriete koffie. Zo besteld en binnen twee dagen netjes geleverd per DPD in ons geval.
Duidelijke mails en status updates ook. 100% tevreden!
Snelle levering van duidelijk…
Snelle levering van duidelijk beschreven artikel.
Hel erg tevreden
Hel erg tevreden. Bestelling snel verwerkt en snel bezorgd. Gisteren besteld vandaag al binnen gekregen!!! Echter aanrader!!!
Goede en snelle levering!!
2e keer naar tevredenheid een bestelling geplaatst
2e keer een bestelling geplaatst.
Wederom tevreden over de communicatie en snelle levering.
Tot de volgende keer.
Ging makkelijk
Ging makkelijk, goed geleverd, goede prijs.
Alleen jammer dat ik iets meer moest bestellen dan gepland vanwege hun minimumbedrag.
Prima website voor de lekkerste koffie
Prima website, de beste prijzen voor de lekkerste koffie, gemakkelijk besteld en snel en betrouwbaar geleverd
zeer tevreden over de bestelling
makkelijk te bestellen, een scherpe prijs voor de koffie en keurig verpakt en snel geleverd, ik ben zeer tevreden
Verliep goed