kodypremium.pl Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Aikuisviihdekerho

Yrityksen kirjoittama

Najtańsze premium w internecie!

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kodypremium.pl to Złodzieje i naciągacze

Złodzieje i naciągacze, wykupiłem Spotify na 365 dni w lutym i już w kwietniu zaczęły się pierwsze problemy i do dzisiaj, czyli do 15.07.2025 dalej nie mam. Jak możecie i się zastanawiacie czy wziąć czy nie to odradzam. Szkoda waszych pieniążków, moje już przepadły.

30. huhtikuuta 2025

Porażka

Porażka. Zapłacone kodu nie ma. Brak jakiej kolejek odpowiedzi. Banda oszustów. Nie polecam zakupów u nich!!!!!

23. kesäkuuta 2025

Brak kodu i kontaktu!

[Zamówienie 11546] (2 czerwca 2025)
Najpierw nie wysyłali przez ponad dziesięć dni a potem przysłali konto, które okazało się... darmowe. Darmowe konto za 45.99 zł. UOKIK i pozew zbiorowy zorganizuję. Nie odpuszczę.

PS. Napisaliście: "Wyślemy do Pana wiadomość z dalszymi krokami." Nic takiego się nie stało. Brak maila!

2. kesäkuuta 2025
kodypremium.pl-logo

Vastaus yritykseltä kodypremium.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam przykro, że napotkał Pan problemy podczas korzystania z zakupionej usługi. Wyślemy do Pana wiadomość z dalszymi krokami.

Pozdrawiamy,
Zespół KodyPremium

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, kilka kont i na kilku nie działający Disney, co chwilę z innego konta logowanie i ponowne wpisywanie kodów, problem ze zwrotem pieniędzy.

8. kesäkuuta 2025

Oszuści !!!!!

Nie warto korzystać z tego sklepu . Zawsze po zakupie byl problem . Konto na Youtube nie działa a Spotify po kilku dniach rząda weryfikacji i tez jest dezaktywowane. Kontakt ze sklepem kodypremium.pl praktycznie nie istnieje w przypadku reklamacji. ODRADZAM !!!!

24. toukokuuta 2025

Oszuści!!!

Oszuści!!!
Zakupiony Spotify PREMIUM na 2 lata przestał działać po miesiącu. Zero kontaktu - sprawa zgłoszona.

1. toukokuuta 2025

Oszuści.

Oszuści.
Kupiłem Youtube premium na 3 miesiące. Dostałem kod oraz instrukcje jego wpisania, niestety kod okazał się nieprawidłowy. Zgłosiłem reklamację ale żadnej odpowiedzi, brak kontaktu

11. toukokuuta 2025

Zignorowano reklamację

Kupiłem kod do Youtube Premium.
Niestety, nie działa.

Napisałem reklamację i zero odzewu. Nie polecam- czuję się naciągnięty.

Tak, sprawdziłem- kod kupiony w serwisie kodypremium.pl, a nie innym.

5. toukokuuta 2025

Kupiłam Spotify

Kupiłam Spotify, miało działać 6 miesięcy, działało miesiąc, nie ma odpowiedzi ze strony sprzedającego.

1. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kodypremium albo polskie-kody to…

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci.
Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. Nie tego się spodziewałem ale lepsze to niż nic. Jednak konto też nie działało a dokładniej chaslo do niego. 40zl w błoto. lepiej było to zgubić, mniejsza złość by była

27. huhtikuuta 2025
kodypremium.pl-logo

Vastaus yritykseltä kodypremium.pl

Szanowni Państwo, nie sprzedaliśmy żadnego kodu game pass w ciagu ostatniego tygodnia.
Myślę, że pora sprawdzać gdzie się kupuje, ponieważ nie jesteśmy powiązani z żadnymi z tych oszustów.

Pozdrawiamy,
Zespół KodyPremium

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin