Kod nadszedł błyskawicznie na e-maila i zadziałał bez problemu. Dobrze wydane 80 zł. Zdolny inaczej pracownik w serwisie VW w Lesznie mówił że trzeba podjechać samochodem, który się połączy online i... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Szybko i sprawnie wygenerowany kod do Daci Lodgy. Za 59,99 czyli niewiele drożej niż w ASO, gdzie chcieli 50zł ale trzeba było jechać z dowodem rejestracyjnym. Do najbliższego RRG zerwisu mam prawie... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolony z pomocy konsultantów tej firmy, wyrozumiałości gdyż błędnie odczytałem numer seryjny, mimo to udzielili mi pomocy w ramach tej jednej skromnej opłaty, oraz konsekwentnie star... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kod do radia z alfy romeo działa poprawnie, jedynym minusem jest to, że nie przeszła mi kilkukrotnie płatność BLIKIEM i dopiero przez stronę banku zadziałało, kod otrzymałem od razu po płatności (60zł... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
koddoradia.net to szybka i niezawodna usługa online umożliwiająca odzyskanie kodu do radia. Jeśli Twoje radio zostało zablokowane po wymianie akumulatora lub resecie, zapewniamy natychmiastowe rozwiązanie. Większość kodów dostarczamy od razu - zarówno na stronie, jak i e-mailem – dzięki czemu możesz w kilka chwil ponownie korzystać z radia w swoim samochodzie. Obsługujemy szeroką gamę marek, w tym Renault, Ford, Volkswagen, Audi, Nissan, Fiat i wiele innych. Tysiące klientów zaufało nam, ceniąc bezpieczeństwo, szybkość i skuteczność. Każdy kod objęty jest gwarancją – jeśli nie zadziała, otrzymasz pełny zwrot środków. Nasz zespół wsparcia jest zawsze gotowy, aby pomóc i zapewnić sprawną obsługę. Działamy 24/7, dlatego kod możesz zamówić w dowolnym momencie. W przeciwieństwie do tradycyjnych metod, które potrafią zająć kilka dni, koddoradia.net zapewnia natychmiastowy dostęp do kodu w kilku prostych krokach. Jeżeli szukasz sprawdzonego i niedrogiego sposobu na odzyskanie kodu do swojego radia samochodowego, koddoradia.net to najlepszy wybór. Wróć na drogę z działającym radiem już dziś.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Niestety za pierwszym razem po kilku…
Niestety za pierwszym razem po kilku sekundach od zamówienia wysłali kod co już wydaje się dziwne który był błędny. Po dwóch godzinach wysłali wiadomość że nie mogą odkodować. Musiałem upominać się o zwrot pieniędzy którego do tej pory jeszcze nie otrzymałem. Radio odkodowane u elektronika za 50 zł. Nikomu nie polecę !

Vastaus yritykseltä koddoradia.net
Code for Dacia Sandero 2012
I bought a code and after 1min I got it on my e-mail.
It works. Thank you.
Udało się odblokować radio w Dacia…
Udało się odblokować radio w Dacia Sandero, niestety numer VIN nie zadziałał, ale już numer seryjny radia tak. Dziękuję :)
Muy buen servicio
Muy buen servicio. Super rápido y profesional. Muy recomendable. Gracias.
Szybko i sprawnie
Kod pasował expresowa realizacja
Wszystko poszło sprawnie jak zawsze korzystam już z usługi piąty raz polecam
Nie sądziłem że można w tak…
Nie sądziłem że można w tak błyskawiczny sposób załatwić temat. Jestem mega zadowolony, nie wychodząc z domu za kilka "dyszek" cieszę sie muzyka z radia. Gorąco polecam.
Kod zadziałał odrazu jak trzeba
Kod zadziałał odrazu jak trzeba. Cena mogłaby być widoczna odrazu ale w moim przypadku mieściła się w granicach opłacalności ☺️
Wszystko działa
Jestem w niemałym szoku, kod zadziałał problem z głowy :) jak ktoś ma wątpliwości czy to nie scam - nie jest!
No po prostu zadzialalo
No po prostu zadzialalo. Dacia Sandero
Jestem bardzo zadowolona :-) Kod działa…
Jestem bardzo zadowolona :-) Kod działa bez zarzutu. Super! Z przekonaniem polecam
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Polecam. Kod przyszedł od razu po dokonaniu płatności i działał :)

Vastaus yritykseltä koddoradia.net
Wszystko w najlepszym porzadku.
dziekuje problem rozwiazany
Trustpilot-kokemus