Knusco

Saanut 1/5 tähteä

Wat dacht je van geen sterren? Zelfs geen sterrenstof. Wat een oplichters! Deurbel camera besteld in februari, nu is eind juli, nooit ontvangen.

Saanut 1/5 tähteä

Internet Oplichters niets bestellen! Werken met dropshipping vanuit Azië, melden dit niet bij consument geen algemene voorwaarden. Track and trace klopt niets van men doet deze handmatig ingekopieerd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Cluebox besteld voor kerst, kwam pas 14 januari aan. Komt blijkbaar uit China, stond nergens vermeld op site. Als je wil retourneren, ben je meer geld kwijt dan het waard is. Het bestelde zat ook... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op dit is dropshipping. Meneer besteld uw artikel bij temu of AliExpress en laat dit bij u bezorgen.Vandaar het lange wachten op uw artikel (gaat met container schepen)Meneer is denk niet goed op... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

BMW kussen niet ontvangen.

BMW kussen niet ontvangen.
Duurt te lang .
Heb mail gezonden ,geen antwoord.
Geen track en trace code ontvangen ,na de betaling te doen.
Geen telefoon vermeld ook .
Betaald op 15 december betaald.
Nog steeds niks gehoord!!!!
Je verwacht toch een mail terug te krijgen.

LET OP DROPSHIPPERS

LET OP DROPSHIPPERS!

Bedrijf is totaal fake, producten zijn een schim van wat je verwacht te krijgen.. Totale oplichters dus. Retourbeleid is, omdat ze zogenaamd duurzaam willen zijn, zelf je pakket terugsturen naar China. Had ik maar beter opgelet, dan had ik hier nooit besteld..

28. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Late bezorging, nepmerk gekregen

Hoodie besteld, kwam ruim 3 weken later binnen. Helaas heb ik wel een nepversie gekregen die erop lijkt. Had ik graag geweten anders toch duurdere elders gekocht. De foto die erbij stond was van het echte merk dus dat vind ik niet zo eerlijk. Reviews van tevoren niet gelezen helaas.

27. joulukuuta 2024

Oplichting

Geen update over verzending en deze duurt heel lang! Niet bestellen want ik vrees dat dit oplichters zijn

25. joulukuuta 2024

China dropshippers

Letterlijk AliExpress kwaliteit dropshippers
kunt niet eens u bestelling annuleren want ze negeren je gewoon, en als je zogezegd "je geld terug wilt" moet je u pakketje terug naar China sturen wat meer dan 30 euro kan kosten

21. joulukuuta 2024

Oplichters

Oplichters! Gelukkig weet ik dat deze dakdekker raynaldo obispo aan de Kulder 9 in Eindhoven woont…

FRAUDE

FRAUDE
FRAUDE. Dropshipping. Je koopt bij :
Floor 4, No. 3, Zhenning Road, Xiaoshan District, Hangzhou City, Zhejiang Province
Attn: Yu Bijia
Phone: +8615268130905

20. joulukuuta 2024

Bedrieglijke firma !

Bedrieglijke firma !! geldteruggarantie om te lachen !! Echt crapuleus !! Je meot uw pakje zelf terug naar China sturen : kost 40 euro terwijl het produkt 36 koste !! echt om te lachen !! Die sturen heel lakoniek dat je het pakje maar moet weggeven en dat ze een boom gaan planten in ons naam !!! Wat een frauduleuze firma is dit !!!

12. joulukuuta 2024

Firma LIST & BEDROG

Ik sluit me aan bij al het onderstaande. Wat een vlooienbedrijf.
- Chineesbedrijf
- Duurt lang
- Geen klantenservice
- Eindeloos mailtjes over en weer
CONCLUSIE: BESTEL NIET BIJ KNUSENCO. ze hadden het beter LIST & BEDROG kunnen noemen

Pure Nederlandse oplichting via China

WAARSCHUWING: Normaal gesproken let ik op of de website van oorsprong niet Chinees is. Maar de wens om een leuke originele kersttrui te kopen maakte mij onvoorzichtig. Ik checkte wel of de winkel ik NL was gevestigd en dat was het. Ik zag en las “betrouwbare” teksten en ging voor de bijl. MAAR….. EEN EN AL FRAUDE EN ONBETROUWBAAR. KvK nr 93255179 leidt naar een eenmanszaak van een dakdekker die in Eindhoven woont. Adres? de Kulder 9 in Eindhoven. Alle andere informatie afgeschermd. Een beetje speurwerk leidt naar nog veel meer louche ondernemingen en dus onfrisse websites. Te veel om op te noemen

11. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wat een oplichters!!!!27 november…

Wat een oplichters!!!!27 november blouse besteld en nog steeds niet binnen. Als je contact via de mail opneemt krijgt je als antwoord dat alles onder controle is en je pakket binnen 3-6 werkdagen binnenkomt. Tot op heden nog steeds niks.
OPLICHTERS

27. marraskuuta 2024

Doe dit niet

Doe dit niet. Dropshipping en erg duur. Foto's op website komen niet overeen met de werkelijkheid en de kwaliteit is een lachertje. Direct een mail gestuurd maar na het lezen van de andere review's ben ik bang dat ik mijn geld niet meer terugkrijg. Dat dit mag

18. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

1 Ster geven is al een te grote…

1 Ster geven is al een te grote behoordeling voor deze wanpresterend bedrijf!!
Mensen bestel hier niet, het is zo'n foute dropshipper die dingen beloofd maar niks nakomt. Je kunt beter of meer uitgeven bij een goed aangeschreven bedrijf, of zelf bestellen bij een Chinees bedrijf. Ikzelf heb helaas in de enthousiasme niet eerst de review gezien / gelezen. Maar hopelijk helpt mijn fout wel voor andere mensen.

18. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin