Knusco

Saanut 1/5 tähteä

Wat dacht je van geen sterren? Zelfs geen sterrenstof. Wat een oplichters! Deurbel camera besteld in februari, nu is eind juli, nooit ontvangen.

Saanut 1/5 tähteä

Internet Oplichters niets bestellen! Werken met dropshipping vanuit Azië, melden dit niet bij consument geen algemene voorwaarden. Track and trace klopt niets van men doet deze handmatig ingekopieerd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Cluebox besteld voor kerst, kwam pas 14 januari aan. Komt blijkbaar uit China, stond nergens vermeld op site. Als je wil retourneren, ben je meer geld kwijt dan het waard is. Het bestelde zat ook... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Absoluut niets kopen!!!!

Jumpstarter gekocht twv. Eur 96,- helaas nooit ontvangen!
Diverse malen deze clubs geprobeerd te contacten, echter met zero resultaat!

10. huhtikuuta 2025

Knus Co niet bestellen

Een zg. verzwaringsknuffel besteld voor mijn autistische dochter na 2 weken geen knuffel geleverd, gemaild daar kreeg ik nog reactie op dat ze frustratie begrepen en dat er z.s.m een T&T zou komen. Tot op heden nog niets ontvangen en mailadres is ook 'uit de lucht' wat een pech geld weg...je kan fluiten naar je centen!

12. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb voor mijn moeder een jurk…

Ik heb voor mijn moeder een jurk besteld 42,- betaald. Maanden met ze gehaald en reacties gekregen dat het onderweg was. Tig mailtjes gestuurd. Vandaag weer geprobeerd een mail te sturen maar zelfs de mail werkt niet meer. Belachelijk gewoon. Dit soort bedrijven moeten opgespoord worden.

1. helmikuuta 2025

Oplichterij!

Ik betaalde €62 euro voor een speeltoren en deze is nooit verstuurd! De website bestaat niet echt. Het is pure oplichterij. Heel spijtig want het geld zie ik niet meer terug. Zeker niets op bestellen!!!

7. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Had ik dit maar eerder onderzocht

Had ik dit maar eerder onderzocht, want ook ik sluit mij aan bij de ontevreden klanten.
Ik heb 26 maart besteld en een maand later nog steeds niets ontvangen.
Laten we hopen dat het nog komt.

26. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

vreselijke website en service, scam, ze hebben meer sites!

vreselijke website en service. Ze doen aan dropshipping en als je geluk hebt, heb je na 8 weken je product, echter kans is ook groot zoals bij mij dat je nooit je bestelde product krijgt. Elke keer als je mailt hebben ze standaard antwoord dat het eraan komt, NOOIT iets bestellen! 10 maart bestelling geplaatst en ze blijven nog steeds zeggen dat het eraan komt met standaard teksten. Ik vraag al weken om mijn geld retour en krijg ik niet.

10. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Na 2/3 maanden aan een stuk door klagen…

Na 2/3 maanden aan een stuk door klagen en stalk mails (20 per dag uiteraard met periodes en niet elke dag, want ik ben niet koekoek) heb ik mijn €52,- terug gekregen. Dus mijn tip: blijven stalken en volhouden. Met mijn laatste 5 dezelfde mails heb ik het geld terug gekregen. Misschien krijgen jullie het hiermee ook terug van die gekke AI-bot: “waar is mijn pakket van begin februari? Heb ik voor niks €50 betaald?”

19. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geld terug ontvangen dankzij hulp van nietbezorgd.nl

Na weken nog steeds het product niet geleverd te zijn en steeds aan het lijntje te gehouden worden door knusco, heb ik dan hulp gezocht bij nietbezorgd.nl Zij hebben knusco juridisch in gebreke gesteld en na enkele dagen werd meteen al m'n volledig bedrag van 92 euro teruggestort. Enkel indien ze er in slagen om het geld terug te krijgen, vragen ze 20%. Slagen ze er niet in, betaal je niets. Echt een aanrader en 80% van m'n aankoop heb ik terug dankzij hen.

6. huhtikuuta 2025

OPLICHTING, nooit meer

Normaal zoek ik altijd eerst een bedrijf op en dit keer door tijdgebrek niet. Nooit meer bestel ik iets! Inderdaad echte oplichting. Bestel ik een beeldje voor een overlijden en denk je voor 32 euro kwaliteit te ontvangen, nee hoor hetgene ze zelf op Temu bestellen voor 4 euro verzenden ze je na 7 weken wachten en dus ook nog eens veel te laat. Ik had nog na 2 weken laten weten dat ik het niet meer hoefde te ontvangen wegens te lange wachttijd en daar gaan ze niet op in of altijd met een antwoord dat er niet toe doet. terugsturen moet naar China en dus bijgevolg weer eens dik betalen. Ik NOOIT MEER

2. huhtikuuta 2025

Oplichterij

Echt een verschrikkelijke mensen achter dit bedrijf. Dat je op deze manier je geld moet verdienen als oplichters! 14 feb hebben wij een bestelling gedaan en nog steeds geen (verjaardagscadeau) ontvangen. Meerdere keren al geprobeerd om ons geld terug te krijgen, maar ook hier elke keer hetzelfde antwoord door AI dat dit niet mogelijk is. Ik zou nooit meer iets bij hun bestellen.

25. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pas op dit is dropshipping

Pas op dit is dropshipping. Meneer besteld uw artikel bij temu of AliExpress en laat dit bij u bezorgen.Vandaar het lange wachten op uw artikel (gaat met container schepen)Meneer is denk niet goed op de hoogte wat betreft dropshipping bijv. een retour adres is verplicht in Nederland en niet een retour adres in China. Dit hoort namelijk ook op de site vermeld te worden. Koop aub rechtstreeks bij temu of AliExpress dan heeft u het sneller thuis en 6 keer goedkoper, deze gast wil makkelijk geld verdienen dmv afzetterij .

6. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin