Saanut 1/5 tähteä

Download deze app absoluut niet en ontwijk Knaek te allen tijde! Ik ben al sinds de zomer van 2024 definitief geen student meer. Ik was helemaal vergeten dat ik ooit een account had aangemaakt. Toen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ontzettend rot bedrijf. Ze zijn heel slim door je op een open dag een studentenbox cadeau te geven waar je een papiertje voor moet ondertekenen waarvan je daarna nooit meer iets hoort en dan krijg je... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Betreft Knaek. Schandalige bedrieglijke praktijken. Na automatische verlenging krijg ik ACHTERAF de rekening gepresenteerd. Ze sturen wel een mail maar die komt bij iedereen in SPAM terecht. Scha... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vragen ontzettend veel geld voor niks. Moet zelfs betalen om het account op te zeggen. In het hele jaar dat ik kennelijk een betaald account had nooit wat van ze gehoord.

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichting!

Ik zou ze zelf geen 1 ster geven. Ik werd op de hogeschool aangemoedigd om een knaek account aan te maken via een link kreeg ik een gratis account wat daarna 1 euro zou kosten per jaar. Om wat korting te krijgen bij verschillende bedrijven. Aller eerst kan je de studentenkorting overal krijgen zonder een knaek account, gewoon door je studentenkaart te laten zien! Bovendien krijg ik 2 jaar later een betaalverzoek, ik ben al 2 jaar geen student dus ik kan dan ook geen gebruik maken van de korting of app. Maar goed ik wou van het hele gedoe van af zijn, opzeggen kon makkelijk via een link maar die linkt verwijst niet eens door naar een juiste website. Ok ik betaalde het openstaande bedrag van 22 euro in maart. Nu weer 6 maanden later heb ik een openstaand bedrag van 26 euro. Als ik de website raadpleeg werd mijn abonnement al opgezegd sinds maart????? De mails worden beantwoord door studenten en je krijgt steeds dezelfde mail dat ze maar met 2 zijn? Niet behulpzaam!

21. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb dit stop gezet na een jaar het…

Ik heb dit stop gezet na een jaar het niet te gebruiken. En te zien dat ik opeens geld van mij rekening zag gaan. Na dit af te sluiten vragen ze een jaar later opnieuw geld. Blijf hiervan weg want ookal heb je het opgezegd ze blijven je aanrekenen

21. heinäkuuta 2025

Heeft goed gewerkt tot 2023

Heeft goed gewerkt tot 2023. Nadien gebeurde er een bug met mijn Knaek ID. Omdat de oplossing enkele maanden op zich liet wachten, gebruikte ik de app niet meer. Werkt trouwens nog steeds niet. Compleet vergeten dat deze niet opgezegd was. Het opzeg gedeelte is mijn fout, maar vind het jammer dat ik nu 30 euro moet betalen voor iets dat eigenlijk helemaal niet werkt.

4. kesäkuuta 2025

Schande!

Spijtig dat er geen optie is om hen 0 sterren te geven, ronduit schandalig! Na 1 jaar gratis abonnement + op tijd opzeggen, hebben ze zonder mijn weten het toch verlengd met een domiciliëring om dan bij toeval te zien dat ze ongeveer €27 van mijn rekening haalden. Ook is het opzeggen van een abonnement zo moeilijk mogelijk gemaakt zodat je het al niet meer ziet zitten om het op te zeggen. Telefoonnummer hebben ze precies niet en e-mails worden "binnen de drie dagen behandeld" volgens hun automatische mail, maar uiteindelijk heb ik nooit respons gehad op mijn 4 mails...

14. marraskuuta 2024

Niet aan beginnen

Ooit een gratis jaar gekregen, dus aangemeld, nooit meer iets van gehoord of mails van gekregen, of überhaupt een waarschuwing van verlenging. Ze hebben blijkbaar twee jaar zonder dat ik het doorhad 30 euro/jaar abonnement aangerekend. Hupsa meer dan 60 euro kwijt, letterlijk 0 euro bespaard. Niet aan beginnen.

3. marraskuuta 2024

DO NOT TRUST KNAEK

This is a scam!!!! They steal your money! They say it's free, then after a year you receive an email with 'updates'. This email is also in Dutch (for all the expats). In this email at the very bottom they write that they will renew the subscription if you don't cancel it within 30 days. I didn't even know I had knaek still, because my app stopped working. When I emailed them, they say that I had an old version of the app which is why I could not use the benefits (this is not true, there were no updates for the app).

1. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Same as the others - so sad to scam students

Same as the others. Scam! The app doesnt work and I triend contacting them many times. No response. But now, 2 years later, they can find me to send me an invoice? And still no contact. How sad that you scam students of all people

4. syyskuuta 2024

DOE HET NIET

DOE HET NIET!
Ookal wordt er een gratis abonnement aangeboden.
Na 4(!!!) jaar wordt er nog steeds een bedrag van mijn rekening genomen.
Als je de klantenservice mailt wordt er gezegd dat je niet hebt opgezegd.
Ik ontving nooit een mail, telkens ontvang ik ook nooit een knaek ID dus ik gebruik het ook niet. Absulute scammerij. Er wordt bewust geen berichtvoering gestuurd zodat ze later de schuld bij jou kunnen leggen.
Het 1ne jaar dat ik bewust betaalde, kon ik de helft van het academiejaar de app niet gebruiken door een technisch probleem.

Nog erger dan hello fresh
Aub, doe het niet 🥲

2. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin