Klockor.se Arvostelua

1 429
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag fick klockan som jag beställt men utan den presentinslagning/gift wrap som jag betalat 45 kr (!) för. Eftersom den var så dyr antog jag att den skulle vara nån jättefin ask, som på bilden. Men... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fick klockan inom några dagar och den motsvarar alla förväntningar 😀. Fick med ett länkverktyg och den fungerade bra, däremot var det lite svårt att hitta instruktionsvideon på er hemsida på hur m... Näytä lisää

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Klockor.se

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sedan 2011 så har Klockor.se erbjudit märkesklockor av högsta kvalitet, till bra priser. Vår mycket användarvänliga nätbutik är utformad för att ge våra kunder en bra shoppingupplevelse, och man kan enkelt ställa in de preferenser som man föredrar, för att snabbt få ett favorit-urval av klockor.

Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 429)

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Beställning av klocka.

Ett mycket smidigt och snabbt sätt att beställa en klocka på. Mycket bra information hela vägen tills den satt på min arm.

12. joulukuuta 2015

Bäst!

Absolut perfekt i alla avseenden!
En leveranstid som var den snabbaste jag har upplevt så väntetiden på min nya snygga klocka var minimal...och vilken klocka!

12. joulukuuta 2015

super

Klockan uppfyller alla förväntningar snabb leverans och jag kan och kommer antagligen beställa härifrån igen

9. joulukuuta 2015

Klockan

Jag är mycket glad du är precis sicka present till mej tack så mycket lyka till jobb framtid
MVH FADIL.!

7. joulukuuta 2015

supernöjd

Bra beskrivning av produkterna. Väldigt lätt att få en inlevelse av hur klockan skall passa och se ut på armen.
Helt nöjd med klockan jag beställde och det var en snabb leverans ifrån Danmark till Sverige. Inget annat än toppen betyg.

6. joulukuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin