Lade en beställning på ett armband igår…
Lade en beställning på ett armband igår och fick det i brevlådan idag. 27 timmar...
Själva bandet var exakt som beskrivet.

Vastaus yritykseltä BaraBand
BaraBand erbjuder noggrant utvalda klockarmband från några av Europas främsta tillverkare. Vår ambition är att göra det enkelt att ge din klocka nytt liv med armband som kombinerar kvalitet, komfort och stil till ett rimligt pris. • Vi samarbetar med välrenommerade varumärken från bland annat Österrike, Tyskland och Italien och erbjuder ett brett sortiment för både traditionella klockor och smartklockor. Hos oss står kundupplevelsen i centrum, med snabb leverans och personlig service. • Har du frågor om storlek, passform eller val av armband hjälper vi dig gärna att hitta rätt. Vårt mål är att varje kund ska känna sig trygg genom hela köpupplevelsen – från första besöket tills klockan sitter perfekt på handleden. • Kontakta support@baraband.se om du har frågor.
Box 202, 19123, Sollentuna , Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Själva bandet var exakt som beskrivet.

Vastaus yritykseltä BaraBand
Hög kvalitet på dom varor jag har köpt (köpt mest från märket Hirsch) och snabb leverans. Och om det skulle råka bli fel så är servicen helt enastående! Rekommenderas starkt!!!

Vastaus yritykseltä BaraBand
Klockren service! Väldigt lyhörda och arbetsvilliga. Jag gjorde en felaktig beställning, och de hjälpte till direkt att ställa den till rätta.
För övrigt har de alltid varit väldigt snabba på att leverera sina varor.
Kan starkt rekommendera dem!

Vastaus yritykseltä BaraBand
Råkade beställa ett band i fel storlek. Kundservice svarade och skickade en retursedel direkt när jag hörde av mig. Service i toppklass.
Bilderna stämmer dessutom väldigt bra överens med verkligheten. Rekommenderar!

Vastaus yritykseltä BaraBand
Mycket bra service och snabbt agerat när en försändelse kom på villovägar, nytt paket på väg efter någon dag och rabatt som kompensation för "trasslet", snyggt gjort!

Vastaus yritykseltä BaraBand
Ypperlig service, behövde byta varan och det gick väldigt smidigt

Vastaus yritykseltä BaraBand
Köpte ett läderband från Fluco - superfin kvalité i klass med Delugs och Molequin! Snabb leverans är inte heller fel! Blir fler köp.

Vastaus yritykseltä BaraBand
Utmärkt kundservice och snabb leverans, hög kvalitet på armbandet.

Vastaus yritykseltä BaraBand
Köpte ett band till min apple watch i rostfrittstål där färgen på bilderna inte stämde överens i verkligheten. Kontaktade kundservice på mail och fick ett trevligt bemötande och snabbt svar med olika alternativ för kompensation.
Även snabb leverans.

Vastaus yritykseltä BaraBand
Service i Elitklass , bra band och eldsjälar som driver sidan.
Beställning fanns i min brevlåda redan dagen efter. Trots beställning vid 17-tiden. Armbanden ser ut som på bilderna. Inget att klaga på. Lite sparsamt med alternativ på band på hemsidan men det påverkar ju inte köpupplevelsen. Generös retur på 60 dagar. Jag har dock inte behövt prata med kundtjänst.
Supernöjd! Väldigt serviceorienterade och hjälpsamma!
Otroligt bra köpupplevelse!! Kan varmt rekommendera! Paketet skickades redan samma kväll som jag la ordern och fanns i min brevlåda dagen efter!
Hög kvalitet på produkterna och bra priser! Kundservice svarar snabbt och ger snabb hjälp vid frågor! 5 av 5 stjärnor!