Jeg bestilte i går torsdag kl. ca. 12. 30 2 tårn ventilatorer. ALLEREDE I dag fredag omkring kl. 11.00 stod jeg med dem i hånden. DET KALDER JEG SUPER HURTIG LEVERING. Totalt godt pakket ind i solid... Näytä lisää
Bestilte 2 kilepuder, hvor der var oplyst en leveringstid på 1-7 hverdage. Efter 8 hverdage har jeg ikke hørt noget, så jeg skriver en mail hvor jeg spørger hvorfor min ordre ikke er sendt endnu. Det... Näytä lisää
KØB IKKE HERFRA! Elendig webshop, kan slet ikke anbefales. Der stod 1-3 dages levering på min vare, men den ankom først efter mere end to uger og var ovenikøbet i dårlig stand. Da varen var... Näytä lisää
Nem overskuelig hjemmeside og betaling, ordrebekræftelse på mail med det samme og pakken sendt inden for 10 timer. Kender det produkt jeg har købt og er kvalitet for alle pengene. Gode tilbud og h... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Klinikshoppen.dk sælger alt i udstyr til klinik, spa og saloner.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Hurtig levering
Hurtig levering. Gode og flotte produkter. Er meget tilfreds!!
Quick and good service.
God service.
Kender det produkt jeg har købt og er kvalitet for alle pengene.
Gode tilbud og her var jeg heldig.
Handler gerne her igen.
Dog kunne en rabat kode være en bonus ved fx. Nyhedsbrev som alle andre steder.😉
Har bestilt vare i går og har ikke…
Har bestilt vare i går og har ikke fået nogen kvittering. Her er fyldt med dårlige anmeldelser, så jeg er SÅ nervøs!!!
Hold jer væk fra dette firma
Utroværdig. Reagerer ikke på mails, samt tager ikke telefonen. Kundeservice er ikke eksisterende.
Har endnu ikke modtaget mine varer på trods af de var på lager da jeg bestilte dem.
Ville ønske jeg ikke havde bestilt varer hos dem. Forsøger at annullerer min ordre.
Svært at anmelde før varen er modtaget
Svært at anmelde før varen er modtaget, kan kun give 2 stjerner fordi der ikke informeres om fragt og i øvrigt er mit køb på over 500 og derfor bør det være fri fragt. Kommer ikke til at bestille ved dem igen.
Det er helt vildt!!!!
Det er helt vildt, varen er afsendt i løbet af 1 time fra bestilling - super service!!!!!
Super!
Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk da jeg læste kommentarerne herpå - men det rent til skamme. Super hurtig levering, og aftalte produkt er tiptop. Er glad for handlen her.
Alt en fornøjelse at handle med jer.
Alt en fornøjelse at handle med jer.
Aldrig oplevet problemer med levering eller ventetiden.
Hurtig, effektiv og mine stærke anbefalinger til web shoppen.
Har været kunde i mange år.
Hurtig bekræftelse på ordre
Hurtig bekræftelse på ordre, hurtig levering og fine varer. God oplevelse
Godt produkt
Godt produkt, der kom hurtigt afsted.
Tak for god service, selv her mellem jul og nytår.
De sender ikke din ordre
De sender ikke din ordre. Desværre et scammerfirma.
Fine produkter, god oplevelse
Fine produkter, nemt og overskueligt at bestille og hurtigt levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Hurtig levering
Varen blev leveret dagen efter bestillingen. Varen er af høj kvalitet, så et rigtig godt køb til en fornuftig pris.
Super hurtig levering og gode priser
Bestilte et produkt fra webshoppen til bedste pris på nettet, ingen problemer og kom dagen efter. Super service og kan kun anbefales.
Hurig og sikker levering
Hurig og sikker levering. Dagen efter bestilling. Hurtigere kan det vist ikke gøres.
Tilfreds kunde
Alt var i orden
Nem bestilling, leveringstid og emballage i orden, produktet er god kvalitet og svarer til oplysningerne på hjemmesiden
Megahurtig levering
Megahurtig levering. God pris. God kommunikation.
Kan 100 % anbefales 😊👍
Meget fin og overskuelig hjemmeside. Rigtig gode produkter og super hurtig levering 😊👍
Meget tilfreds og 100 % anbefales.