Rigtig god oplevelse hos Klinik Mild. Man føler sig i trygge hænder, og behandlingen er både kompetent og professionel. Samtidig er det et rart og behageligt sted med en god atmosfære. Kan varmt anbef... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har nu gennem godt 3 år lagt mit ansigt og tillid i Camilla’s kyndige hænder. Jeg er 100 % tryg, da hun har en sikker hånd, har estetikken på plads og ikke går på kompromis. Camilla “overbehan... Näytä lisää
Jeg har haft Camilla som behandler gennem en årrække. Det er ikke nogen tilfældighed! For her får du stor kompetence og høj faglighed. Camilla er meget dedikeret til sit arbejde og de gode resultate... Näytä lisää
Camilla, og hendes fine Klinik Mild, får mine varmeste anbefalinger❤️ Hun er så faglig dygtig og har høj æstetisk sans- dette kombineret med at hun virkelig ser mennesket, hun står overfor, gi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Ved Klinik Mild tilbydes du ekspertbehandling med Filler, Botox og SkinPen samt specialbehandlinger som ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler og svedbehandling med botox.
Yhteystiedot
Haderslevvej 40, 6000, Kolding, Tanska
- 20685252
- info@klinikmild.dk
- klinikmild.dk
Professionel klinik
Altid en fornøjelse. Jeg føler mig mødt og får altid professionel behandling.
Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse. Jeg fik grundig og fyldestgørende information.
Jeg følte mig tryg og godt tilpas.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 – Køreturen fra Vejle er det hele værd!
Jeg kører fast hele vejen fra Vejle til Klinik Mild, og det gør jeg med glæde – hver eneste gang! Når man først har været der, forstår man hurtigt hvorfor. Stemningen er rolig, hyggelig og professionel fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Jeg går altid ved Camilla, og jeg kunne aldrig finde på at gå til nogen andre. Hun er utroligt professionel, ærlig og dygtig til sit fag, og man mærker tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og sine kunder. Camilla tager sig altid tid til at forklare, vejlede og sikre, at man får præcis den behandling, der passer bedst til én – uden at oversælge eller love for meget.
Resultaterne taler for sig selv, og jeg går altid derfra med følelsen af at være i de bedste hænder. Det er sjældent at finde nogen, der kombinerer faglighed, ærlighed og oprigtig omsorg på den måde.
Uanset at jeg kommer helt fra Vejle, ville jeg ikke overveje at skifte. Det er uden tvivl køreturen værd hver gang! Kan kun give mine varmeste anbefalinger til både Camilla og Klinik Mild. 🌸
Altid fantastisk behandling.
Super behandling utrolig dygtig
Super behandling utrolig dygtig
Man er i de bedste hænder hos Camilla.
Man er i de bedste hænder hos Camilla.
Hun er bare så dygtig, sød og ser helheden hos kunden.
Hun er super-god til at vejlede, og man føler sig tryg i hendes stol.
Hun får mine varmeste anbefalinger :-)
Camilla er virkelig dygtig og kompetent…
Camilla er virkelig dygtig og kompetent ♥️
Den absolut bedste behandler
Den absolut bedste behandler! Camilla har været min behandler siden 2022 og jeg har kun haft positive oplevelser. Camilla er ekstrem dygtig, detaljeorienteret og altid til at snakke med. Hun er sød, smilende og man føler sig velkommen ligeså snart man kommer ind af døren 🌻💝
Camilla laver flotte og naturlige…
Camilla laver flotte og naturlige resultater - hun har utrolig høj faglighed, og hun overtaler aldrig til unødvendige behandlinger, hvilket giver stor tillid.
De bedste anbefalinger til Camilla og Klinik Mild♥️
Professionelle og imødekommende.
Professionelle og imødekommende.
God oplevelse. Varme anbefalinger herfra.
Jeg kan på alle måder give min varmeste…
Jeg kan på alle måder give min varmeste anbefaling til Camilla og KlinikMild.
Altid professionel rådgivning og til pasning efter ønske. Jeg oplever altid en imødekomme og og tryg behandling.
Koldings bedste
Dejligt sted. God service, altid perfekt resultat. Mange anbefalinger her fra!
Servicen er i top og Camilla gør et…
Servicen er i top og Camilla gør et rigtig godt stykke arbejde 👌🏻
Camilla er en af de mest professionelle…
Camilla er en af de mest professionelle behandlere jeg har besøgt, og hun er altid meget omhyggelig og man mærker at hun ved hvad hun gør - helt sikkert i trygge hænder ved hende. Kan kun anbefales!!
Camilla er super dygtig
Camilla er super dygtig, meget lyttende og man føler sig komplet tryg og godt vejledt. Hun oversælger ikke produkterne, men taler ud fra erfaring og med autencitet. Stor anbefaling fra en ellers meget kritisk kunde :)
Som altid en god og tryg oplevelse
Bliver altid mødt med åbne arme af søde Camilla som lytter, rådgiver og er utrolig omhyggelig. Hun forstår hvad jeg vil og vi har en plan. Hun er den bedste og den eneste der skal behandle mig 😊
Anbefaling
Det var som altid en fornøjelse at besøge Camilla.
Hun forstår at gøre enhver behandling til en tryg og god oplevelse. Hos Camilla er “less more”og jeg giver hende de bedste anbefalinger.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger…
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Camilla- Klinik Mild🌸
Camilla er sød, dygtig, og meget omhyggelig med sit arbejde.
Lige fra første besøg, følte jeg mig tryg og grundig vejledt, og så laver Camilla vigtigst af alt, de fineste og mest naturlige resultater🤩
Er glad for, at jeg fandt Klinik Mild og er ikke i tvivl om, at det er her jeg bliver❤️
Vil aldrig skifte til en anden…
Vil aldrig skifte til en anden behandler🤩
Camilla får mine varmeste anbefalinger
Camilla får mine varmeste anbefalinger. Camilla er grundig, dygtig og tillidsfuld.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.