Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body Of Change. Meget seriøs, ikke uden humor og med en stor viden inde for det fag han arbejder med. Jeg kan her til også klart anbefale privat timer hos Thomas,... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Pr. dags dato et firma for nedadgående. Efter Dorthe ikke er i Body of Change mere, har flere klienter ikke kunne stoppe deres forløb trods de har indgået et forløb kun pga. at de var i Dorthe’s var... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Personlig træning - Coaching - Kostvejledning
Yhteystiedot
Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body…
Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body Of Change.
Jeg kan her til også klart anbefale privat timer hos Thomas, som presser en til det maksimale men stadig med klientens dags form for øje.
Jeg har været så tilfreds med alle de råd og trænings timer jeg har fået. Så tak Thomas for din professionelle tilgang og din lune humor. Man føler sig godt tilpas hos dig,
Hilsen Mia Kofoed
Nu har jeg gået hos Thomas i et 1 år
Nu har jeg gået hos Thomas i et 1 år , jeg har været meget tilfreds med mit forløb, Thomas har givet mig motivation, til at fastholde min træning og min kost, har jeg haft spørgsmål til noget, er Thomas hurtig til at svare,og komme med nye indput, et forløb hos body of change som jeg har været meget tilfreds med, og kun kan anbefale til andre hvis man vil gøre noget godt for sig selv
Hilsen Anders Jørgensen
High on life
Jeg er lige kommet i et forløb hos Thomas, med henblik på forhåbentlig at nå scenen som bikini atlet.
Jeg spurgte, om det var muligt at komme over fra Jylland og få personlige træninger både fredag, lørdag og søndag?
Det var det, og jeg er nu på vej hjem efter første trænings weekend med Thomas.
Aldrig har jeg følt mig så godt modtaget. Bliver i den grad hørt, både ifht trænings og kost delen.
Mega fede professionelle træninger, hvor vi i fællesskab fandt de bedste øvelser til lige netop mig og mine weakpoints.
Største anbefalinger til Thomas for hans måde at være på.
Han svarer prompte når man skriver og spørger, ligegyldigt om hvad.
Her føler man sig ikke bare som et nummer I rækken, men som en vigtig og helt unik klient.
Er lige nu helt høj på den bedste træning ever og suger alt den viden han har til mig.
Game on 💪
Jeg har lige været klient hos body of…
Jeg har lige været klient hos body of change.
Den 17 oktober blev det offentligt gjort at min vejleder var blevet smidt ud af appen.
Jeg opsagde mit abonnement med det samme.
Jeg synes det var en uprofessionel måde at gøre det på.
Det kunne man altså godt have gjort på en mere professionel måde.
Svar til Dion
Kære Dion,
Jeg kan desværre ikke finde dig som tidligere klient hos Body of Change, og det fremstår som om din anmeldelse bygger på din personlige relation til Dorthe, som tidligere har været en del af virksomheden.
Jeg ønsker at håndtere alle henvendelser og situationer på en professionel og ordentlig måde. For god ordens skyld vil jeg dog gerne præcisere, at alle klienter, som har ønsket at stoppe deres forløb, naturligvis har fået lov til det.
Det er helt normalt, at man som virksomhed forsøger at finde løsninger sammen med klienter, der overvejer at stoppe – men hvis ønsket fastholdes, bliver det selvfølgelig respekteret.
Hos Body of Change fokuserer jeg på at skabe et positivt og professionelt træningsmiljø – uden drama, og med respekt for eksisterende og fremtidige klienter
Body of Change
Den dårligste service
Pr. dags dato et firma for nedadgående.
Efter Dorthe ikke er i Body of Change mere, har flere klienter ikke kunne stoppe deres forløb trods de har indgået et forløb kun pga. at de var i Dorthe’s varetægt. Tænker det er et brud på kontrakten hvis man ikke kan komme ud af en kontrakt hvor man har valgt en personlig kostvejleder/personlig træner som så meget pludselig ikke er der længere. Dårlig service at tvinge kunder/klienter til at blive trods de ikke har lyst til det.
Ville give det 0 stjerner men skal desværre give det 1
Det bedste forløb jeg har prøvet …
Jeg har i 6 mdr haft et online forløb hos Dorthe og jeg har kun rosende ord at sige.
Dorthes tilgang er ikke et quick fix hvor kalorierne bare bliver skruet i bund, for at man kan få et hurtigt resultat. Hos Body of change får du en familievenlig og varieret kost som passer til et FORNUFTIGT kalorieunderskud.
Jeg står tilbage med en følelse af, at jeg har ændret min livsstil. Mit mindset er et andet. Og det kommer helt klart af, af der ikke har været store overvældende ændringer, men at krop og sind har kunne følges ad i processen med ny læring.
Dorthe er fantastisk. Sød og opmuntrende og formår at få en til at holde fokus på de rigtige ting. Svartiden er i top og appen fungerer virkelig godt.
Jeg vil til enhver tid anbefale et online forløb hos Body of change.
Så hvis du ønsker en coach hvor du føler dig set og forstået og ikke bare et nummer i rækken, så er det Dorthe du skal have fat på 🤩
Stor fornøjelse at bruge dem som coach
Stor fornøjelse at bruge dem som coach. Det er gode opskrifter, rigtig god tilbage melding. Og masser af god opbakning. Kan kun anbefale at tage et forløb hos dem. 5 store stjerner her fra.
Jeg har netop afsluttet et forløb på 6…
Jeg har netop afsluttet et forløb på 6 måneder ved Dorthe og Thomas - jeg giver mine varmeste anbefaling herfra, de har støtte og hjulpet mig på rette vej - da jeg startede ved dem gik jeg med 2 krykker, de listede lidt træning på mit program og idag kan jeg gå uden krykker - jeg har ændret kostvaner - og har tabt ca 10 kg. Jeg er meget taknemmelig for den støtte og opbakning jeg har fået derfra - og med hensyn til kosten - alt er tilladt med måde - det er let at gå til - alt i dette forløb har fungeret perfekt. JEG SENDER MIN DYBESTE RESPEKT TIL JER 🥰 Tak for støtten kære Dorthe og Thomas. Kærlig hilsen Inge Merete
Kompetent og meningsfuldt forløb
Efter en erkendelse af at jeg havde brug for hjælp til at smide de ekstra kilo, tog jeg kontakt til Dorthe med henblik på at starte er forløb. Efter 6 måneder er der røget en del kilo, men vigtigst har Dorthe hjulpet med at få indarbejdet nogle gode vaner i dagligdagen.
Jeg har før været igennem et større vægttab på egen hånd, men måtte erkende at det ikke var holdbart primært grundet en meget restriktiv kostplan. I forløbet hos Body of Change har alt været tilladt, og jeg har lært at man kommer rigtig langt med sund fornuft og gode vaner. Jeg har på intet tidspunkt følt mig sulten eller på kur. Det hele blev lynhurtig til hverdag, og hele husstanden har kunne været med på rejsen. Dorthe har hele tiden stået til rådighed med gode råd og støttende opbakning.
Jeg afslutter nu mit forløb hos Dorthe…
Jeg afslutter nu mit forløb hos Dorthe og Thomas.
Jeg har opnået mit vægttab og ændret livsstil med kost omlægning træning og med fantastisk støtte vejledning.
Jeg kan varmt anbefale Bodyofchange
Super god coach
Super god coach der forklarer tingene så de er til at forstå, og med til at ændre ens livsstil.
Mine varmeste anbefalinger👍👍💪
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har været hos Body og change i ca. 6 måneder og er så taknemmelig for at jeg startede - både på rejsen og netop lige hos dem!
Jeg er kronisk syg og det har været vildt vigtigt for mig at vælge en der både er kompetent når det kommer til alt med fitness og sundhed samt har forståelse for smerter og dårlige dage. Her må jeg bare sige at jeg har valgt rigtigt.
Smerterne er der stadig, men maden er ikke længere en måde jeg spiser frustrationerne væk. I stedet er den vane erstattet er energiboost i fitnesscenteret og et forhold til mad der aldrig har været sundt som nu. Hvor jeg i min hverdag får nærende, lækker mad og der også er plads til at leve et helt liv med begivenheder ude sammen med venner og familie.
Jeg er ikke selv færdig hos Body og change og jeg vil varmt anbefale alle at tage deres første, andet og/eller tredje skridt på rejsen med dem i hånden.
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er super glad for at starte hos…
Jeg er super glad for at starte hos Thomas og Dorte.
Jeg er startet d. 11/9-20, og har allerede fået mere energi, et stort vægt tab, og mere markeret muskler.
Det er helt klart nemme madopskrifter, til en travl hverdag👍🏻💪🏻
Anbefaler klart Body of change…
Body of change har fuldstændig ændret min livsstil. Jeg har fundet ud af, hvor fedt det er at leve sundt og det er SLET ikke så svært og øv som man tror. Man bliver præsenteret for lækre opskrifter, så man ikke føler at man mangler noget og ikke har træng til at komme tilbage til sin gamle livsstil. Jeg har virkelig oplevet resultater og fået en helt anden tilgang til kost og træning. Alt det kan jeg takke Dorthe for, som er så sød og forstående og som virkelig har styr på tingene. Her er ikke kun tale om vægttab. Der er i den grad tale om livsstilsændring. Man kan ikke slippe det igen. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg kan klart anbefale Body of change! Det er bare med at komme igang. Du vil ikke fortryde det!
Sød og seriøs behandling
Sød og seriøs behandling, der motiverer og støtter - det virker!
En rigtig god og seriøs behandling
Jeg kan kun give Body Of Change rosende…
Jeg kan kun give Body Of Change rosende ord med på vejen!
Jeg har været under Dorthes vinger i 4 års tid efterhånden - dog afbrudt af graviditet og en dum knæskade.
Jeg startede i sin tid fordi jeg gerne ville tabe mig og der er da også smidt omkring 30 kg!
Det er uden tvivl, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet en meget gladere og sundere person!
Idag kan jeg slet ikke undvære min træning! Og efter jeg er blevet koblet op på deres nye system, er der kommet meget mere struktur over mine træninger... Hvor jeg før brugte for meget tid og energi på at justere vægten ved hver træning, kan jeg nu taste ind på appen, hvor mange kg jeg tager for hver gang. Det giver en bedre og mere fokuseret træning, og giver mig blod på tanden for at øget kiloene.
Jeg kan mærke på kroppen, at det hjælper til at jeg får presset mig selv, da jeg igen er begyndt at mærke ømheden - hvilket er en helt fantastisk følelse!!
Også de muligheder som deres nye system giver mig ift kosten, er virkelig lækkert! Jeg får helt almindelig (SUND) og lækker mad, som også min mand og vores børn kan spise.. Jeg er virkelig begejstret og elsker min nye livsstil!
Jeg kan kun anbefale at man kontakter Body Of Change! I vil ikke fortryde det
Alle pengene værd!
BodyOfChange køres af Dorthe og Thomas, som sammen udgør det mest fantastiske "coach"-team!
Jeg var under forløb ved dem i næsten 2 år, og kunne ikke have ønsket mig andet eller bedre. Dorthe tog sig af snakkende, det mentale og kosten - og Thomas stod for min trænings-plan og mine personlige træningstimer.
Jeg har kun oplevet kompetent hjælp og de sødeste og varmeste mennesker. Der bliver lagt en "hård" linie hvis man ønsker det, men det er varme og kærlige mennesker begge 2 - så når de svære tider kommer, så er der krammere og high-fives til at hjælpe oven på igen.
Jeg er bosiddende i udlandet, så jeg kørte online forløb, men jeg har aldrig følt det som et problem. Der var altid hurtige svar på mailen, altid gode og lange telefonsamtaler og altid tid til personlige træninger og godt samvær når jeg var i Danmark. Både Dorthe og Thomas prioriterer deres klienter højt, og de brænder virkelig for det. Jeg kan KUN varmt anbefale dem begge!
Det bedste valg for mig selv nogensinde…
Det bedste valg for mig selv nogensinde hvad angår min sundhed og velvære.
Er pt i gang med et større vægt tab, og BOC har lige præcis den potion arrangement, professionalisme, støtte og omsorg for den enkelt der skal til.
Kan kun give min varmeste anbefaling.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.