Targed er en sød og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spørgsmål er hendes vejledning omkring det pågældende emne altid i top. Det større anbefaling her fra... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har været kunde hos Dandanell i en længere periode. I dag ønskede jeg at ændre min tid fra formiddag til senere på dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Første gang jeg får lavet et helt nyt sæt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Kauneushoitola
- Kosmetiikkaliike
- Kauneus- ja terveysmyymälä
- Kynsihoitola
- Ihonhoitoklinikka
- Hyvinvointikeskus
Yrityksen kirjoittama
Oplev skønhed og velvære hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende række af luksuriøse skønhedsbehandlinger designet til at fremhæve din naturlige skønhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og højkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vælge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lækker velværes massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi stræber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. Besøg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og læs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skønhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvære og forkælelse.
Yhteystiedot
Algade 6 1.TV, 4000, Roskilde, Tanska
- info@klinik-dandanell.dk
- klinik-dandanell.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget professionel og imødekommende oplevelse
Meget professionel og imødekommende oplevelse. Klinikken er super lækkert indrettet og byder på mange forskellige behandlinger. Kan varmt anbefales.

Super behandling
Super behandling
God formidabel kosmetolog
Nyder roen imens jeg bliver pielet og får ordnet vipper og bryn.
Kan kun anbefale behandling hos dandanell

God oplevelse

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Super lækker og behagelig oplevelse
Super lækker og behagelig oplevelse. Min behandler var meget venlig og grundig. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Lidt dyrt
Fin nok oplevelse i forhold til at få lavet negle, men det skete op til flere gange at jeg begyndte at bløde fordi hun var lidt voldsom. Prisen var nok også lidt for høj i forhold til resultatet. Men det holder godt.

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Skøn klinik og sødeste medarbejdere
Skøn klinik og sødeste medarbejdere. Topkarakter herfra.

Dejlig rolig stemning

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Øv øv en dårlig førstegangsoplevelse
Øv øv en dårlig førstegangsoplevelse. Havde læst mange gode anmeldelser hvorfor jeg valgte klinik Dandanel. Havde en tid til spraytan. Måtte desværre en tur på skade stuen samme morgen som behandlingen var om eftermiddagen. Ringede straks til klinikken men den var ikke åbnet endnu. Fik via telefonsvarer besked om at sende en besked om aflysning til en mail, hvilket jeg gjorde med det samme. Nu er jeg så blevet opkrævet behandlingsforløbet, hvilket ville være ok hvis jeg bare var blevet væk. Men i denne situation hvor jeg røg på skadestuen, er det er ikke ok st sende mig en regning! Øv en ærgerlig oplevelse!

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Søde og er meget nærværende
Søde og er meget nærværende, forsigtige fortæller/spørger om alt er ok under hele behandlingen.

Altid en god oplevelse
Klinik Dandanell bor i nogle skønne omgivelser, hvor der er en rolig og hyggelig atmosfære.
Jeg får altid den dejligste ansigtsbehandling af Helle, som er super dygtig og meget grundig.
Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale et besøg hos Klinik Dandanell.

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Meget dårlig shellac manicure og…
Meget dårlig shellac manicure og pedicure behandling.. shellac’en faldt af 2 dage efter. Og det var meget grimt udført..

God behandling

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Altid dejlig og grundig behandling
Altid dejlig og grundig behandling! Sidst fik jeg lov at se efter, om der var nogle hår, jeg kunne se fra min vinkel, før vi sluttede min sugaring behandling, hvilket var rart.
Det er også skønt at man kan booke en tid lidt spontant og at i har mere end én behandler til stede, så man højst sandsynligt kan få en tid.

Vastaus yritykseltä Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle
Man får altid en god behandling hos…
Man får altid en god behandling hos dem, og de er søde og imødekommende.
Meget tilfreds.

Altid lækkert ✨✨✨✨✨

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.