Roskilde Skønhedsklinik Arvostelua 36

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg er tilflytter fra Thy, hvor jeg fik phFormula behandlinger og havde en god frisør. Nu har jeg fået en phFormula behandling og en Microneedling behandling hos Michelle, og jeg er rigtig godt... Näytä lisää

Fantastisk som altid at være hos Roskilde Skønhedsklinik! Jeg elsker alt ved stedet, og min hud har aldrig haft det bedre, siden jeg er startet hos jer 🙏🏻❤️ Det eneste, jeg kunne ønske mig, er,... Näytä lisää

Fantastiske og kompetente medarbejdere, med god stemning og service i topklasse ❤️ Jeg benytter frisørerne, som begge er knivskarpe til farve og klip, og har reddet mit hår fra andres mislykkede... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Min varmeste anbefaling 💜

Nu har jeg fået en phFormula behandling og en Microneedling behandling hos Michelle, og jeg er rigtig godt tilfreds. Føler mig i gode hænder.
I dag er jeg også blevet klippet hos Mette, og mit hår er virkelig pænt igen — hun har reddet mit hår efter et katastrofalt første forsøg på at finde en ny frisør 😆
Jeg må erkende at priserne er noget højere end i Thy, men pyt — så længe kvaliteten følger med, og det gør den.
Plus at der er en meget behagelig atmosfære.
Min varmeste anbefaling 💜

1. toukokuuta 2026

Fantastisk som altid at være hos…

Det eneste, jeg kunne ønske mig, er, at man – når man nu ligger og er klar til en skøn behandling – valgte at bruge en anden type maskine ude i det store rum. Det lyder desværre, som om nogen bruger en meget dårlig støvsuger eller føntørrer. Det larmer en del og tager noget af den ro, man ellers gerne vil opnå hos jer 🙏🏻

Jeg kan abstrahere fra meget, men blæselyden fra det store rum er lige i overkanten 😅

19. helmikuuta 2026

Flot professionelt resultat

Dejlig rolig stemning og smilende ansatte. Fik ordnet bryn og vipper og resultat er så flot! Der er god forklaring undervejs og behagelig atmosfære og tryghed og de virker meget veluddannede og professionelle.

30. huhtikuuta 2025

Danmarks bedste skønhedsklinik

Siden Mette overtog Roskilde Skønhedsklinik i 2018, har jeg været en fast kunde – og det med god grund! Jeg har kun haft fantastiske oplevelser med Mette og hendes dygtige, imødekommende team, som altid er både søde og sjove. Hos Roskilde Skønhedsklinik føler jeg mig altid i centrum, hvor personalet nøje tilpasser behandlingerne til mine behov og mit velvære, alt sammen med høj faglighed.

Gennem årene har jeg fået lavet alt fra hår, negle, vipper og bryn til ansigtsbehandlinger, lysterapi og massage – alle udført med stor professionalisme og omsorg.

Jeg kan varmt anbefale Roskilde Skønhedsklinik til alle!

20. marraskuuta 2024

Falsk garanti, og ringe kundeservice

Jeg havde en skuffende oplevelse hos Roskilde Skønhedsklinik. Jeg blev lovet, at alle mine urenheder ville blive fjernet efter en behandling, uden problemer. Desværre var det ikke tilfældet. Min hud reagerede kraftigt på behandlingen, og den har aldrig set værre ud.

Jeg har nu ventet i lidt over to uger uden nogen forbedring, selvom jeg har brugt de produkter, som Michelle, hende som udførte min behandling, gav mig. Behandlingen var desuden meget dyr, og jeg føler, at jeg har fået en falsk garanti. Oveni det, blokere de min mormors telefon nummer, da hun prøver at opsøge en forklaring. Efterfølgende sender de hende en mail, hvor de siger hun ikke er ønsket i klinikken mere. Dette er uacceptabelt og yderst uprofessionelt.

Jeg kan absolut ikke anbefale denne klinik. De får 1 stjerne for deres ansvarsfralæggelse, falske garanti og forfærdelige kunde service.

Gør jeg selv en tjeneste og find en anden klinik.

16. lokakuuta 2024

Har været kunde hos Roskilde…

Har været kunde hos Roskilde Skønhedsklinik siden marts 2023, har egentlig været godt tilfreds med at få ordnet øjenbryn, hver 6.-8. uge siden.
Den 16. oktober fik mit barnebarn på 17 år en hudbehandling, for urenheder i huden, og behandleren svarede adspurgt, at man sagtens kunne gå til fest dagen efter. Ved behandlingen oplyste hun endvidere om, at hun havde givet lidt ekstra syrebehandling, for det havde hun god erfaring med. Vi købte præparater til 3 måneders forbrug. Desværre bredte urenhederne sig på områder, der ikke var berørt inden behandlingen, og jeg kontaktede behandleren og lagde IKKE skjul på at jeg var utilfreds med at vi IKKE havde fået oplyst at dette kunne ske, og ud fra billeddokumentationen, anbefalede hun at behandlingen med den tilkøbte syre, skulle indstilles 1 uge, og derefter skulle vi fremsende billeddokumentation igen. Nu har klinikken blokeret mit nummer, og da jeg skrev en mail til klinikken, har man blot svaret at jeg ikke længere er ønsket som kunde i klinikken. Sådan ønsker man altså at løbe fra sit ansvar for en udført behandling, der er gået galt !!! -

31. lokakuuta 2024

Frisør

Jeg har krøller og skulle få klippet hår, og bad om at få fjernet spidser og etager det var ikke kun spidserne som blev klippet af... jeg fik fjernet en fingerlængde fra mit hår som endelig var vokset ud til ønskede længde, da jeg kom hjem så jeg at der ikke var nogen etager 400 kr ud af vinduet.
Kan ikke anbefales.

20. joulukuuta 2023

Kan kun anbefales!

Jeg var inde hos Sandra og få lavet lashlift og en ansigtsbehandling samt lysterapi, så jeg kunne blive klar til at tage på ferie.
Og jeg må bare sige, at det er den bedste behandling jeg længe har fået! Sandra var så professionel og sød og det var generelt en helt fantastisk og afslappende oplevelse. Min hud blev så smuk og mine vipper er stadig flotte og fuld af volume, selvom det er et par uger siden de blev lavet, og de er ellers blevet udsat for lidt af hvert på skitur😅
Gør noget godt for dig selv og tag ind forbi klinikken - det er en kæmpe anbefaling herfra!🫶🏼

17. helmikuuta 2023

fantastisk skønhedsbehandling

Har lige fået en 60 min ansigts behandling incl. beauty angel lys terapi. det var en fantastik oplevelse i de mest afslappende omgivelser. Personalet var super imødekommende, og behandleren Sandra, var sød , nærværende og meget professionel. Min hud føles nu både opstrammet, sund og blød.

26. tammikuuta 2023

Virkelig god service og håndværk!

Jeg har fået lavet mine negle hos Monica i lidt over 1,5 år nu og jeg kunne ikke forstille mig, at gå hos en anden negletekniker! Hun er super dygtig, professionel, serviceminded og hyggelig at være sammen med :) Mine negle bliver altid virkelig flotte og holder super godt!

Hvis du overvejer at få lavet negle kan jeg virkelig anbefale Monica og Roskilde Skønhedsklinik! :)

1. helmikuuta 2022

Sindssyg service :o

Min aftale hos en negle tekniker blev dsv for anden gang i denne uge aflyst…
Panikken ringede jeg rundt og faldt over Roskilde skønhedsklinik.
Dsv havde de ingen tid MEN sikke en service!
De tog telefonen første gang jeg ringede Michelle undersøgte med det samme om det kunne lade sig gøre at jeg kunne få en tid idag (d.5/11-21) til at få lavet negle. Dsv havde hun barn syg hende som laver neglene:/ men STOR ros til det søde og hurtige personale.
Som nævnt blev der undersøgt mulighederne med det samme, ringet tilbage hurtigst muligt og endda en sms som lovet! Tusind tak til Mette for at være hurtig at reagere også og for at vende tilbage og holde det der bliver lovet <3

Der er altså langt imellem den slags service mere så stor ros til jer OGSÅ selvom i dsv ingen tid havde <3

Glæder mig dog til at få en tid på et tidspunkt :D

5. marraskuuta 2021

DÅRLIGT HÅNDVÆRK OG DYRT

CND SHELLAC 600 kr. for aftagning + ny lak.
Fik et chok da regningen lød på 900 kr. incl. 10% rabat :-( det skal lige siges at det tog lidt længere tid at få gl. lak af. Nu er der gået 4 dage, og lakken løfter sig..... tidligere har mine negle holdt 5-6 uger med rengøring, havearbejde osv. Sød og imødekomme pige/kvinde, men vil ikke anbefale håndværket og prisen som er helt hen i vejret !

10. lokakuuta 2021

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling! Jeg fik en ansigtsbehandling og Michelle var virkelig god, kan varmt anbefale en tur hos hende.

17. kesäkuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili