Kitesyd Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tak for 2 gode oplevelser med Blokart både i søndags og igen i dag. Alle nød det og havde det sjovt. Tak for super personlig betjening og for at lade vores lille dreng kaste omkring 100 bolde til st... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

En stjerne fordi jeg ikke kan give nul, Jeg bookede 3xblokart om formiddagen til at køre om eftermiddagen, betalte via mobilpay og modtog en bekræftelse via mail. Da vi ankom til stranden var ki... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har i langt tid gerne ville prøve Blokart. Nu er vi windsurfere, så det er tæt på - bare på land. Men alle kan være med. Jeg fik skiftet til 4 kwm sejl. Det blev en fantastisk tur. Var oppe omkr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Kite Syd hvor vi lejede blokarts en time. Vi var to voksne og et barn på 9 år. I booking mailen fulgte en rigtig fin instruktionsvideo. På stranden blev v... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Virkistys- ja lomaleirit

Yrityksen kirjoittama

Vi laver Blokarting, kitebuggy, landboarding, kitesurfing og kitewing. Et godt action fyldt event, hvor man kan dyste co2 neutralt. Alle får en grundig introduktion af certificerede undervisere.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Suset fra Vesterhavet

Sjovt og udfordrende og instruktøren var sød og hjælpsom. En sjov aktivitet for hele familien når man er på Rømø og skal mærke suset fra Vesterhavet. 😄💨

27. syyskuuta 2021

Fed oplevelse

Vi var en gruppe afsted på små 20 mennesker i alderen 4-60 år. De yngste sad ved siden af. Efter kort og god instruktion blev vi alle sendt afsted på en times kørsel. Alle vendte høje og glade tilbage. En sjov, nem og rigtig god oplevelse😀

22. heinäkuuta 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse, og godt personale!!!

30. toukokuuta 2021
Kitesyd-logo

Vastaus yritykseltä Kitesyd

Hej August.. Tak for de rosende ord, både om vores oplevelse og personalet. Det er vi super glade for. Håber at kunne byde jer velkomne en anden gang.

Helt igennem god behandling

Hurtigt svar på vores henvendelse. Fleksibel ift. tidspunkt. Indstillet på at ændre, hvis der kom vejrproblemer. Instruktion tilsendt pga. Corona, så vi undgik at stå for tæt. Super-venlige instruktører. Betaling gik glat. Mega-sjovt at prøve"Blocarts". Alt i alt, prøv det, det kan anbefales!

8. kesäkuuta 2020

Vi er meget tilfredse!

Vi er meget tilfredse. Vi blev desværre nødt til at lave en aflysning, men vi mødte stor imødenkommenhed og forståelse. Vi regner bestemt med at vende retur.

18. maaliskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Vores event blev desværre aflyst

Vores event blev desværre aflyst grundet corona. Men vi fik depositum retur. Det gik hurtigt og uden problemer😁

Vi glæder os til coronavirussen er i bedring og vi igen kan book en hyggelig dag på Rømø 💪🏼

15. maaliskuuta 2020

Super fedt eftermiddag

Super fedt eftermiddag i selskab med nogle gode instrktører der gør det nemt at lærer så man kunne kører hurtigt og sikkert
Så hvis du er på Rømø er det et must!! At prøve hos dem

13. huhtikuuta 2019

Vi var 5 afsted på Rømø

Vi var 5 afsted på Rømø, og vi prøvede i den forbindelse strandaktiviteterne hos kitesyd. Det var en fremragende oplevelse, blokart kan varmt anbefales.. Instruktørene var super venlige og havde styr på deres ting... Kitesyd giver dig en super underholdende dag på stranden... Det skal prøves

13. huhtikuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin