Tak for 2 gode oplevelser med Blokart både i søndags og igen i dag. Alle nød det og havde det sjovt. Tak for super personlig betjening og for at lade vores lille dreng kaste omkring 100 bolde til st... Näytä lisää
En stjerne fordi jeg ikke kan give nul, Jeg bookede 3xblokart om formiddagen til at køre om eftermiddagen, betalte via mobilpay og modtog en bekræftelse via mail. Da vi ankom til stranden var ki... Näytä lisää
Vi har i langt tid gerne ville prøve Blokart. Nu er vi windsurfere, så det er tæt på - bare på land. Men alle kan være med. Jeg fik skiftet til 4 kwm sejl. Det blev en fantastisk tur. Var oppe omkr... Näytä lisää
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Kite Syd hvor vi lejede blokarts en time. Vi var to voksne og et barn på 9 år. I booking mailen fulgte en rigtig fin instruktionsvideo. På stranden blev v... Näytä lisää
Vi laver Blokarting, kitebuggy, landboarding, kitesurfing og kitewing. Et godt action fyldt event, hvor man kan dyste co2 neutralt. Alle får en grundig introduktion af certificerede undervisere.
skovridervej 21, 6715, Esbjerg N, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg var afsted med mine 3 sønner på 16, 10 og 6 år. God instruktør. Det var perfekt vejr med god blæst og de havde det så sjovt. Fart på og smil op til ørerne! Det er ikke sidste gang vi skal køre blokart!

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Havde en god oplevelse med blocart ved Vejers strand, med professionel vejledning, kommer helt sikkert igen hos kitesyd.
John Andersen

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Rigtig god service og virkelig sjov aktivitet, instruktørerne var virkelig imødekommende og hjalp en virkelig godt, det hjalp nu også nu hvor de så meget godt ud;)

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Havde booket 1 times blokart i god tid hos Kitesyd gennem visit Rømø og Tønder ...men dagen inden kunne jeg se at vejret så ud til at blive dårligt og kontaktede derfor kitesyd for at hører om der var en chance for at de ville aflyse, da vi havde 1,5 times kørertur til Rømø. De afventede den næste vejrmelding og ringede senere om aftnen tilbage med besked om det formentlig ville blive bedst vejr og størst chance for at kører sidst på eftermiddagen pga. højvande. Vi havde booket til kl. 12, men Michael tilbød at vi kunne ringe inden vi kørte hjemmefra dagen efter, og hvis vejret fortsat var bedst om eftermiddagen kunne vi få rykket vores booking et par timer. Om morgnen aftalte vi at rykke tiden et par timer, og på vej til Rømø ringede han en ekstra gang med en vejrstatus.
Da vi ankom var der dog ikke så meget vind og vi tullerede en halv time rundt på en øve bane, men vinden tog aldrig fat til at vi rigtigt kunne kører. De aflyste vores booking, da vi tog afsted, så vi fik alle penge refunderet. Desværre mega ærligt at vi ikke fik den oplevelse vi havde håbet på, men vejret kan man ikke ændre på og Kitesyd gjorde alt de kunne, ydede en god service, samt var meget imødekommende og fleksible. Vi nåede lige at få en lille fornemmelse for blokart og er sikker på det er mega fedt, når der er vind - vi satser stærkt på at komme tilbage en anden gang:)

Vastaus yritykseltä Kitesyd
God oplevelse og fine instruktioner. Alle på stranden blev ordentligt klædt på, inden man kørte afsted.

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Vi havde booket 2 timer kitewing via truestory😊 Men da vejret ikke er til strandvejr blev det udsat. ugen efter ver vejret med os og det var en god oplevelse. Vi følte os i sikre hænder.. godt udstyr og efter 1 time, kørte vi rundt på egen hånd. Fik lov at skifte til blokart de sidste 30 minutter😁 tak for en FED oplevelse

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Havde i go tid booket til en 50 års fødselsdag i lørdags ... men da vi ankom til stranden alle mand var der ingen ..ringede til dem og fik at vide ,de ku de ikke ta sig af, selv om vi stod med fysisk booking/bekræftelse.....
vanvittig dårlig service ,kan på ingen måde anbefale disse..... vi kørte alle mand hjem igen efter 40 min. venten....

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Ich habe für mich und meine Tochter einen Doppel-Blowkart über die Website von kitesyd gebucht. 2 Minuten später kam die Bestätigungsmail, gut soweit. Tochter und Papa freuen sich auf das gemeinsame Erlebnis. 2 h später sind wir am Sonderstrand und warten auf das Team von kitesyd. Habe dann nach 10 min warten die Kontaktnummer von kitesyd angerufen und wurde mit der Aussage abgewimmelt, dass heute keine Fahrten stattfinden, da am Strand zuviel Wasser sei (zu diesem Zeitpunkt natürlich Höhepunkt des Niedrigwassers). Während der mit mitgeteilten Worte habe ich 13 private Blokarts am Strand beobachten dürfen, für die das anscheinend kein Hinderungsgrund war.
Danke Kitesyd für diese Enttäuschung und diesen "tollen" Abschluss unseres Urlaubs.

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Virkelig sjovt for både børn og voksne Nemt at lære og man er hurtigt i gang med at køre. Kan helt sikkert anbefales at prøve. Venlige og hjælpsomme instruktører 😀👍
Mega fed oplevelse og super service fra Michael. Vi kommer igen!
Fantastisk oplevelse - kan varmt anbefales
Super god oplevelse. Vi blev modtaget med højt humør, fik hjælp til alt med hjelme, handsker og grundig, forståelig instruktion.
Vi havde set instruktionsvideo hjemmefra, hvilket gjorde det let at komme i gang og så var der bare generelt en god stemning på pladsen.
Awesome experience!, great instructors!
Vi havde bestilt tid til blowcarts og booket til kl 11.
Da de ikke dukkede op til tiden ringede vi og fik besked om at de havde aflyst deres ture her til morgen grundet vejret, men at de ville komme om en halv time. De beklagede at ikke have givet besked.
Da de endelig dukkede op talte han os fra at køre da vi ville blive drivvåde og ikke få noget ud af turen. På trods af dette ville vi gerne, men han blev ved med at tale os fra det og virkede ikke særlig imødekommende. Vi bestemte os derfor at ikke gøre det. Da vi 10 min senere kører fra stranden kunne vi se at han stod med en større gruppe og instruerede denne. Så går ud fra at det var grundet deres tidsplan var blevet rykket at de gerne ville have os til at melde fra og knap så meget grundet det andet.
Kan på ingen måde anbefales.

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Tak for en super god oplevelse på stranden. Super venlig og kyndig instruktion👍😁
Det kan være svært og udfordrende at time oplevelsen ifht ens ferie, vind og vejr. Der er mange gæster midt på sommeren. Sprog brug og kropssprog kunne være bedre. Vi så nogen gange tyske familier, hvor øjene rullede rundt da de ikke helt forstod meningen af beskeden på gebrokkent tysk. Blocart er sjovt og det får 4 stjerner, de andre sportsgrene var ikke altid lige tilgængelige. Derfor samlet 2.
Egentlig en go oplevelse ....
Men måden jeg blev irettesat på, da jeg glemte at gi' tegn, da jeg skulle dreje, var ikke i orden. Der blev råbt irriteret, hårdt og brutalt "du der - husk nu lige at gi tegn, når du drejer"
Ellers ganske sjovt om end en smule dyrt .......

Vastaus yritykseltä Kitesyd
Had a great Blokart experience with Kitesyd on Rømø. Really fun and very nice customer service. We all enjoyed it and definitely recommend Kitesyd!
Kan kun anbefale Kitesyd! Vi prøvede KiteWing og havde en fantastisk oplevelse på stranden. Dygtige instruktører som samtidig var imødekommende og hjælpsomme og berigede os med god guidning og service.