Whirlpool Corporation Arvostelua 55

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Det er fuldstændig umuligt at få et svar fra KitchenAid kundeservice, virkelig uforskammet. Yderlig mere, så min helt nye brødrister, der er tydeligt væsentlig mere varme (kan ses på hvor meget var... Näytä lisää

Min elkedel fra Kitchenaid ville ikke åbne låget vha et tryk på knappen. Kedlen er godt et år og var købt via nettet hos Sinnerup. Efter telefonaftale afleverede jeg kedlen i deres butik i Odense. De... Näytä lisää

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

En meget uprofessionel kundeservice som på ingen måde var løsningsorienteret. Samlet set en meget skuffende oplevelse.

6. helmikuuta 2026

hvor er jeg naiv

hvor er jeg naiv. Jeg købte en kitchenaid røremaskine, men den gik i stykker 2. gang jeg brugte den. Jeg får nu af vide at den ikke kan bruges til at ælte dej - den kan kun ‘røre’ dej og lave flødeskum. Ubrugelig. Kan ikke bytte den. Kvaliteten er langt fra tidligere modeller. Køb et andet mærke. Uha.

11. marraskuuta 2025

Buy something else. Save yourself a headache

I purchased a stand mixer as a wedding gift, their tracking information said it would be delivered march 5. Nowhere on the website when i made the purchase did it say it was on back order march 5 came and went and it still wasn't there, I didn't think much of it, but then a week or two passed and it felt strange (last time I had ordered from them it came immediately) so I checked my tracking information (now past march 5) and it still said expected delivery March 5. So I reached out by email, they now said it would be a week delayed, so I waited over a week, still no update, I reached out again, a week delay.. this proceeded to happen for WEEKS. I never received a single notification proactively from kitchen aid on my product. I kept following up, and asking to escalate the issue to management (because i felt the customer service was atrocious and they should be proactively letting customers know when things are on back order, especially if its before they even bought it) it took about 3 months for it to finally arrive. I kept pushing to speak to a manager and the customer service girl never let me. I then proceeded to call where she informed me that management just refuses to take customer complaint calls. I don't really understand how they can even do that. You need to accept customer criticism to know where the pain points are so you can become a better company. Needless to say, I am glad I had this experience on delivery, because I cannot imagine how horrific their service is if you have an actual issue with their product. Will not be purchasing from them again 100 % based on the fact that they do not seem to care or value their customers.

8. toukokuuta 2025

STOP!

STOP!!

Dette er et svindelfirma med INGEN kundeservice!!

KitchenAid.dk virker ved første øjekast helt legit og man modtager nuvel også det man bestiller. Af ukendte årsager havde jeg glemt at tjekke Trustpilot inden mit køb.

Men!

Hvis man fortryder sit køb eller skal have after-sales support i form af reklamation, retur og lign., så må man desværre se sig snydt og bide i det sure æble.

Kundeservice svarer IKKE, hverken på mail eller telefonen, hvor man kan sidde i kø i timevis uden respons!

Jeg kontaktede derfor Forbrugerombudsmanden og samtidig gjorde indsigelse hos min bank. Da NETS så laver en "charge-back" (annullerer transaktionen og hæver pengene fra virksomheden), så kan virksomheden pludselig godt finde ud af at svare, da de jo nu mangler både deres penge og deres vare.

Jeg fik heldigvis returneret mit køb omkostningsfrit jf. deres 14 dages returret, hvorefter jeg fik refunderet det fulde beløb og kunne afslutte min sag om indsigelse.

LAD VÆRE MED AT KØBE HER.

Køb i stedet ved Magasin, Imerco, Bilka m.m., så i slipper for bøvlet selv.

Lesson learned.

28. huhtikuuta 2025

Ingen kundeservice, som i ingen og ringe brødrister til ove

Yderlig mere, så min helt nye brødrister, der er tydeligt væsentlig mere varme (kan ses på hvor meget varme trådene lyser op) i midten af brødristeren, dvs. man er nødt til at vende brødet undervejs, hvis det skal ristes jævnt. Skamfuldt for markedets noget nær dyreste brødrister!

18. huhtikuuta 2025

Ingen kundeservice?

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med jer via formular på hjemmesiden, mail og telefonisk og ingen steder kan man komme i kontakt med jer. Jeg fik endelig kontakt telefonisk og fik en mail fra en medarbejder, som jeg skulle svare på, men her får jeg bare autoreply tilbage, at I ikke svarer på mails og når jeg ringer nu, får jeg at vide, efter en god rum ventetid, at kontoret har lukket - indenfor jeres åbningstid, vel at mærke.
Vil I være søde at svare på min mail, så jeg kan få ordnet mit produkt, der er gået i stykket?

27. maaliskuuta 2025

Ingen kundeservice

Jeg har brug for at returnere nogle produkter, da min ordre ved en fejl er gået igennem to gange. Der burde være 14 dages fuld returret. Jeg oplever ingen respons fra KitchenAid, hverken når jeg ringer, skriver mails eller min oprettede returordre. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal gøre.

14. helmikuuta 2025

Forvirrende, mangelfuld og håbløs service.

Bestilte en brødrister søndag og opdager at der er en fejl i leveringsadressen.

Tjekker deres hjemmeside dk/faq/kan-adressen-aendres-efter-bestilling
Der står ordret

"Du kan normalt ændre leveringsadressen på din ordre ved at kontakte vores kundeserviceteam øjeblikkeligt via e-mail på contact.webshop kitchenaid.com eller [ved at ringe til 00800 381 04026] (tlf: 0080038104026). (Dette er et gratis nummer, og du vil blive betjent på dit lokale sprog. Kundecenteret har åben fra mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00.)"

Skriver til deres support samme dag: Får svar at deres mailsupport ikke længere eksisterer og man skal ringe. Man kan ikke ringe i weekenden.

Ringer mandag og rammer en telefonkø, hvilket er fair, venter 50 minutter på service og får ca. hvert. 3 minut at vide at køen er lukket, mellem at de fortæller mig jeg får service snarest muligt.

Efter 50 minutter får jeg en, meget sød, kvinde, der på engelsk med indisk accent forsøger at hjælpe mig til at ændre min adresse.

Har nu lige modtaget min DLH ordre og den oprindelige adresse står der, uden noget er rettet.

Det er fjentligt ringe kundeservice.

10. helmikuuta 2025

God service ifb. med reklamation

Jeg havde et problem med et Kitchenaid produkt. Jeg kontaktede derfor Kitchenaid telefonisk, og talte med en medarbejder. Denne hjalp mig med hvordan jeg skulle indsende en reklamation på produktet. I reklamationen beskrev jeg nøje omkring problemet, og vedhæftede fotos.
Der gik et par dage, hvorefter personalet fra Kitchenaid skrev en mail tilbage, at de ville sende et nyt produkt uden beregning. Der gik et par dage, og så havde jeg produktet. Det var desværre ikke det helt rigtige produkt, og jeg henvendte mig tilbage, og fik at vide, at de naturligvis ville fremsende et nyt, så det ville være præcis det samme produkt. God service.

22. tammikuuta 2025

Ikke eksisterende kundeservice hos Kitchenaid

En opdatering på nedenstående. 25. december 2024 fik jeg e-mail fra KitchenAid, at de havde modtaget min besked, og jeg ville få svar hurtigst muligt.
Her den 3. februar 2025 har jeg stadig INTET hørt, så det fortæller vel ALT om deres manglende kundeservice.

Jeg kan kun give mange af de dårlige anmeldere helt ret. Der findes INGEN kundeservice hos Kitchenaid.
Jeg fik en røremaskine i julegave af min hustru i 2024.
Var bange for, at den var for lille og ringede flere gange til de to telefonnumre de oplyser på hjemmesiden for at høre om jeg skulle bytte til en større model. Den første var en telefonsvarer på svensk, den anden en telefonsvarer der fortalte at jeg snart ville få forbindelse med en agent. Jeg ventede to x en halv time, og kom aldrig igennem. Ringede så til afdelingen for store maskiner, men heller ikke her kom jeg igennem.
Jeg har så sendt en mail til dem og fået svar med nummer 1225153437827980, men har her flere uger efter stadig intet hørt. Jeg har returneret maskinen for at få pengene retur, og en ting er HELT sikkert, der kommer aldrig et produkt fra dem i mit hjem, og det samme vil selvfølgelig gælde for andre produkter fra Whirlpool der har dette produkt og som ikke evner at levere kundeservice.

16. tammikuuta 2025

Great repair service under the…

Great repair service under the guarantee. I have LOTS of Kitchenaid products and love their look and functionality.
After very little use my artisan food processor stopped working. Maybe it should not have stopped working after such a short time but theses things happen. Called customer service who were pretty good, (although sometimes it takes a while to get through). I returned the processor on Saturday and it was back with me fixed and working Thursday morning. That for me is good service. Thank yoi customer service and repair team!

2. marraskuuta 2023

Produkt hurtigt i stykker - ingen respons.

Ekspresso maskine i stykker efter 5 måneder. INGEN respons fra KUNDESERVICE overhovedet, efter flere skriv. Livslang garanti !!! det kan I sagtens love, men man kan ikke komme i kontakt med Kitchen Aid, hverken på mail eller Hjemmeside. Kan heller ikke registrere produktet som Kitchen Aid anbefaler. Sørg for at købe deres produkter i en fysisk butik - hvis du TØR købe fra dette firma. Jeg "tør" ikke igen.

20. lokakuuta 2023

Tror desværre at det er et fupfirma

Tror desværre at det er et fupfirma. Hjemmesiden fungerer ikke brugervenligt. Ordrebekræftelse bliver ikke sendt efter betalingen (sværere at bevise og finde ordre, ordrenummer mm).
Tag et screenshot (hvis du tør at handle her).
Når man endelig kommer i kontakt med en medarbejder (i Belgien), så kan de heller ikke se din ordre, trods du giver dem bestillingsnummer.
Status: ikke afsendt.
Forklaring: forsinkede ordrer i øjeblikket.
PENGENE ER DOG TRUKKET efter kun få dage.
Har bedt min vank om at tilbagetrække og vil anmelde til politiet.
Forrige anmeldelse her på trustpilot.dk kan jeg ikke finde. Derfor skriver jeg denne, anden anmeldelse.
Kitchenaid.com har endnu dårligere anmeldelser.

14. elokuuta 2023

Umuligt at komme i kontakt med…

Umuligt at komme i kontakt med KitchenAid.
Jeg vil gerne registrere mit nye produkt, men det kan jeg ikke få lov til. Man kan heller ikke skrive til KitchenAid, hvilket er mega smart så får man jo på en måde livslang garanti på produktet.
Jeg er skuffet over at indlægsedler kun handler om at registrere produktet, men man kan ikke tilføje sit produkt. Til gengæld har de nu min adresse og mail. Nyhedsmail virker allerede super godt... jubiii... Hold jer væk

21. heinäkuuta 2023

Elkedel ruster og kitchenaid.dk gør intet, til trods for at fejlen gentager sig

Købte en KitchenAid ELKEDEL 1,7 L MED VARIABEL TEMPERATUR 5KEK1722 men efter få måneder begyndte den at ruste. Kitchenaid.dk som havde ombyttede på vegne af KitchenOne, hvor jeg havde købt den. Jeg ventede flere måneder på ombytning pga restordre. Den nye elkedel rustede også efter få måneder, jeg sendte foto til kitchenaid.dk, men de ville ikke ombytte med undskyldning om at det måtte være det hårde vand og derfor ikke noget jeg kunne reklamere over.
Jeg finder dette uacceptabelt for så dyr en elkedel.

16. toukokuuta 2023

Ingen undskyldning, og svære at komme i kontakt med

Har bestilt en røremaskine som skulle graveres. Den blev graveret forkert, så jeg skulle sende den retur, jeg hører intet. Ringer flere gange, stadig intet. Så kan man få en gratis skål hvis man køber nu, så tænkte man at Så kunne de give sådan en som undskyldning, men nej, ingen undskyldning, ingen rabat, kun bøvl for at skulle rette op på deres fejl med gravering

30. maaliskuuta 2023

KITCHENAID is just TRASH

Just dont use your money with kitchenaid ! after they sell to Whirlpool corporation forget ! bad quality , u will use alot money for someting will broken and then they give a excuse u damage your product and dont have more garanti ! i pay almost 9.000kr for a stand mix and 2 years before end the garanti the machine start to have problem and now they told me i damage my machine when i can do almost 6 cakes a week

Now i pay almost 4.000kr for fix the machine ( after have damage at the transport and again they told me its my problem ) I NEVER WILL USE my money for buy nothing from kitchenaid.
I will back to use Smeg or Zwiliing

15. heinäkuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili