Toppen kundtjänst! Trevlig kundservice som förstår dina ärende, svarar kvickt och är väldigt förståeliga vad det innebär att leverera service. Dem förpackat även fint och varsamt dina paket... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabbt levererat, Paketet var gulligt och gjort med omsorg, en personlig hälsning inne i brevet om att man valt att stoppa i fler foundation-tester än vad jag beställt! Snacka om positivt överraskad!... Näytä lisää
Riktigt bra! Har långt mörkbrunt hår med inslag av gråa hårstrån som jag ville ha bort. Blandade 2 påsar mörkbrunt och 2 påsar mahogny, blev super bra! Hade i färgen i ca 1 1/2 timme. Alla gråa hårstr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb frakt och inga konstigheter. Kunde dock önskat lägre fraktpris och emballaget var väldigt stort i förhållande till produkten. Man skulle kunnat korta ner leveranstiden med en dag om man pack... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kissed by Eco erbjuder skönhetsprodukter som är garanterat djurvänliga och i största mån ekologiska och naturliga. Vi vill att det ska vara enkelt att shoppa veganska skönhetsprodukter, därför har vi redan läst innehållsförteckningen så att du ska slippa. Alla våra produkter är 100% veganska och fria från djurförsök i alla led. Kissed by Eco vill öka medvetenheten och uppmuntra till en vegansk livsstil där vi visar respekt och empati för djuren, miljön och oss människor. Skönhet får inte ske på djurs bekostnad! Vi handplockar alla våra produkter och tar endast in produkter som vi kan stå för och själva har testat – vi vill veta vad vi säljer! Hos oss hittar du makeup, hud- och hårvårdsprodukter, hårfärger och accessoarer för henne, honom och alla andra.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Bra produkter till bra pris! Supersnabb leverans och mycket god service!

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Trodde inte mitt läppstift och läppen a skulle vara glansiga utan matta. Läppen an var dessutom tjock som en krita vilket jag inte faattade från beskrivningen.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Superbra affärsidé att allt är veganskt så man slipper läsa innehållsförteckningen! Snabb leverans och hjälpsam kundservice. Bra urval av produkter till bra priser.

Toppen kundtjänst!
Dem förpackat även fint och varsamt dina paket och dem levereras även snabbt. Schysst även att kunna betala med faktura och få återbäring via dina köp.
Allt vegansk, känns så skönt.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Det blev lite fram och tillbaka med ordergodkännande på felaktigt dubbelt beställda varor men det ordnade sig efter trevlig kontakt med Nina. Nu har jag fått rätt antal produkter. 👍

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Jag såg inte fakturan förrän flera dagar senare.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Mycket snabb service. Bra sortiment av djur- och miljövänliga produkter.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Bara positiv erfarenhet av att handla av Kissed by Eco.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Jag är så himla nöjd med mitt köp! Massageoljan doftar ljuvligt och ansiktskrämerna får Mossa funkar perfekt för min torra vinterhud. Att varorna dessutom kommer blixtsnabbt gör ju köpet ännu bättre. Jag kan verkligen rekommendera alla att handla hos Kissed by eco.

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco
Supergod doft och jättebra spray! Väldigt lätt i håret och tynger inte ned alls. Sen var det jättefint paketerat vilket alltid gör köpupplevelsen härligare :)