Saanut 5/5 tähteä

Toppen kundtjänst! Trevlig kundservice som förstår dina ärende, svarar kvickt och är väldigt förståeliga vad det innebär att leverera service. Dem förpackat även fint och varsamt dina paket... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt levererat, Paketet var gulligt och gjort med omsorg, en personlig hälsning inne i brevet om att man valt att stoppa i fler foundation-tester än vad jag beställt! Snacka om positivt överraskad!... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra! Har långt mörkbrunt hår med inslag av gråa hårstrån som jag ville ha bort. Blandade 2 påsar mörkbrunt och 2 påsar mahogny, blev super bra! Hade i färgen i ca 1 1/2 timme. Alla gråa hårstr... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snabb frakt och inga konstigheter. Kunde dock önskat lägre fraktpris och emballaget var väldigt stort i förhållande till produkten. Man skulle kunnat korta ner leveranstiden med en dag om man pack... Näytä lisää

1. Kosmetiikan tukkumyynti
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  3. Kosmetiikkamyymälä
  4. Kosmetiikkateollisuus
  5. Kosmetiikkaliike
  6. Kemikalio

Yrityksen kirjoittama

Kissed by Eco erbjuder skönhetsprodukter som är garanterat djurvänliga och i största mån ekologiska och naturliga. Vi vill att det ska vara enkelt att shoppa veganska skönhetsprodukter, därför har vi redan läst innehållsförteckningen så att du ska slippa. Alla våra produkter är 100% veganska och fria från djurförsök i alla led. Kissed by Eco vill öka medvetenheten och uppmuntra till en vegansk livsstil där vi visar respekt och empati för djuren, miljön och oss människor. Skönhet får inte ske på djurs bekostnad! Vi handplockar alla våra produkter och tar endast in produkter som vi kan stå för och själva har testat – vi vill veta vad vi säljer! Hos oss hittar du makeup, hud- och hårvårdsprodukter, hårfärger och accessoarer för henne, honom och alla andra.

4,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bästa bästa

Bästa bästa! Snabb leverans, bra varor!

4. toukokuuta 2021

Tack tack snälla! :)

Supernöjd!

Bra produkter till bra pris! Supersnabb leverans och mycket god service!

21. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vad bra att du är nöjd med både produkter, pris och leverans, tack snälla!

Saanut 3/5 tähteä

Otydligt om glans eller matt

Trodde inte mitt läppstift och läppen a skulle vara glansiga utan matta. Läppen an var dessutom tjock som en krita vilket jag inte faattade från beskrivningen.

20. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med läppstiftet Siri. Jag vet inte vilket läppstift du har köpt, men vi brukar vara tydliga i våra produkttexter med att berätta om produkternas olika egenskaper. Jag misstänker att det är Axiologys lip Cryon som du menar, den är i form av en krita och den är halvmatt. Axiologys läppstift kommer i 3 varianter, ingen av dem är matta. Vi visar även bilder på alla nyanser och hur de ser ut på läpparna på produktsidan. Hoppas du ändå fick användning av dina läppstift.
/Nina på Kissed by Eco

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att göra bra val!

Superbra affärsidé att allt är veganskt så man slipper läsa innehållsförteckningen! Snabb leverans och hjälpsam kundservice. Bra urval av produkter till bra priser.

18. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tack Katja för din fina recension! <3

Bästa är ECO

Bästa är ECO, djurskyddet, bra produkter, snabb service, fint paket😃

8. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med både vårt koncept och våra produkter, tack! :)

Toppen kundtjänst

Toppen kundtjänst!

Dem förpackat även fint och varsamt dina paket och dem levereras även snabbt. Schysst även att kunna betala med faktura och få återbäring via dina köp.

Allt vegansk, känns så skönt.

4. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vilka fina ord! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ner din upplevelse av när du handlar hos oss :)

Saanut 5/5 tähteä

Det blev lite fram och tillbaka med…

Det blev lite fram och tillbaka med ordergodkännande på felaktigt dubbelt beställda varor men det ordnade sig efter trevlig kontakt med Nina. Nu har jag fått rätt antal produkter. 👍

26. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vad bra att vi kunde ordna det till slut Ingegerd! Tack för att du handlar hos oss :)

Saanut 4/5 tähteä

Jag såg inte fakturan förrän flera…

Jag såg inte fakturan förrän flera dagar senare.

24. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vad bra att den kom fram till slut. Fakturan ska alltid sickas ut när leveransen är packad och ska lämna vårt lager, detta sker per automatik. Om det inte funkar kan du alltid hitta dina fakturor här: https://www.myafterpay.com/sv-se

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra med ekologiska varor

15. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Tack Claes för din recension :)

Smidigt

Önskar dock mer svenska märken

19. helmikuuta 2021

Det är på gång!

Så nöjd med mina köp

Så nöjd med mina köp. Har överlägset bästa kundservicen.

12. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Vi blir så glada över dina fina ord Sofia!

Satisfied

Quick and easy purchase and delivery.

9. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Thank you for your kind words :)

Fantastisk hudvård

Jag är så himla nöjd med mitt köp! Massageoljan doftar ljuvligt och ansiktskrämerna får Mossa funkar perfekt för min torra vinterhud. Att varorna dessutom kommer blixtsnabbt gör ju köpet ännu bättre. Jag kan verkligen rekommendera alla att handla hos Kissed by eco.

8. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Tack snälla Truda för din fina recension! Vad härligt att du gillade din ansiktskräm och massageoljan <3

Saanut 5/5 tähteä

Supergod doft och bra värmeskydd

Supergod doft och jättebra spray! Väldigt lätt i håret och tynger inte ned alls. Sen var det jättefint paketerat vilket alltid gör köpupplevelsen härligare :)

4. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Kissed By Eco

Härligt att höra Emma! Och vad kul att du uppskattar våra paket :)

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin