Rigtig god oplevelse
Jannik er super comittet og meget proffesionel!
Han har altid en god ide, og er ikke bange for at udfordre ens holdning eller tankegang.
Vil klart anbefale Kinnaj Marketing til andre.
Kinnaj Marketing er for ambitiøse virksomheder, som ønsker om at skabe vækst gennem digital markedsføring. Vi hjælper med at vækste gennem Facebook & Instagram Ads, Google Ads og E-mail marketing.
Rådhuspladsen 8, 1.TV, 4200, Slagelse, Tanska
Jannik er super comittet og meget proffesionel!
Vil klart anbefale Kinnaj Marketing til andre.
Jannik var dygtig og behagelig at arbejde sammen med.
Super godt at arbejde sammen med Jannik fra Kinnaj Marketing.
Han har rigtig godt styr på alle de forskellige værktøjer og er super god til at holde sine aftaler.
Kan varmt anbefales!
Jeg kan kun anbefale Jannik, hvis du skal være mere synlig på Google og de sociale medier. Han har styr på teknikken og forklarer på enkel måde, hvad han mener der skal gøres for at få flere kunder. Hans priser og betingelser er enkle og ligetil, så man ikke føler man er bundet på hænder og fødder.
Jeg kan absolut anbefale Jannik og hans solide erfaring indenfor online markedsføring. Han har stået bag opsætning og drift af annoncering for min webshop By Boel, og hele forløbet har været både struktureret og gennemarbejdet med rigtig god status og rådgivning undervejs.
- Mikael, By Boel.
Jannik er en arbejdsom, god og reel ung mand der yder sit bedste for sine kunder, hos Always Security er vi yderst tilfredse med Jannik
Vi har anvendt Kinnaj marketing til at hjælpe os med markedsføring af vores event virksomhed Casino Crown og vi har fra start af oplevet en stor dedikation og et engagement udover det sædvanlige. Jannik fra Kinnaj marketing har i stor stil styrket vores profil på de sociale medier og følger løbende op med os i forhold til trends og nye tiltag. Vi kan varmt anbefale Kinnaj marketing
Jeg har haft samarbejde med Kinnaj Marketing i over 1år og jeg er simpelthen så glad og tilfreds med hvordan forløbet er gået.
Kan klart anbefales!
5 stjerner herfra!
Mvh Nicki // TNS-Transport.