1. Online-markkinointitoimisto
  2. Mainostoimisto
  3. Web designer

Din digitale partner i Shopify, strategi og markedsføring – for dig, der vil vækste din forretning online. Skalér din virksomhed med skræddersyet digitale løsninger; Shopify webdesign, strategisk sparring, målrettede annoncer og effektfuld email marketing

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Et trygt, kreativt og inspirerende samarbejde

Jeg har haft et virkelig fantastisk samarbejde med Rimeli Design. Hun har lavet min hjemmeside, udviklet et nyt visuelt design og hjulpet mig med både Instagram og Facebook. Hele processen har været tryg, professionel og inspirerende fra start til slut.

Hun er utrolig rar at arbejde sammen med, meget lyttende og har en helt særlig evne til at forstå både mine tanker og den retning, jeg ønskede at tage mit univers i – ofte før jeg selv kunne formulere det. Jeg følte mig virkelig set og taget alvorligt, og resultatet ramte fuldstændig plet.

Jeg er meget glad for vores samarbejde og glæder mig allerede til, at vi skal arbejde videre med mit univers og til det næste, vi skal skabe sammen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Rimeli Design.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rimeli Digital

Kære Rikke. Tusind tak for de fantastiske ord. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig godt igang med din nye webshop og online tilstedeværelse. Jeg glæder mig til næste fase.

Et forløb der gjorde en mærkbar forskel for min virksomhed

Jeg fik tilkendt et Business Boost-forløb og valgte Sofie fra Rimeli Digital som min leverandør – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde.

Jeg ønskede at blive klogere på markedsføring via sociale medier, og den viden har jeg i den grad fået. Før forløbet lavede jeg opslag og indhold lidt tilfældigt, men nu har jeg en klar plan, ved hvordan jeg opsætter annoncer, og kan selv læse og forstå data fra både hjemmeside og kampagner.

Jeg har fået knækket koden til, hvordan mine reels når langt flere mennesker end nogensinde før, og det har gjort en stor forskel for min virksomhed.
Forløbet med Sofie har været lærerigt, overskueligt og virkelig givende – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rimeli Digital

Kæreste Tanja. Tusind tak for den fantastiske anmeldelse. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Starthjælp til mit drømmefirma

Sofie og Remelidigital har været min bisidder i etableringen af Let Us Jungle - mit nye firma. Jeg har fået både strategisk og praktisk hjælp til at lave en flot hjemmeside, der er nem at finde rundt på. og som kan blive fundet af potentielle kunder. Sofie har også hjulpet mig til at lave professionel markedsføring, hvilket var nyt for mig. Hun har fået mig til at udforme en strategi for hvilke sociale medier jeg bruger til hvad og hvordan. Hun har også helt lavpraktisk lært mig at lave content - og på måder og i et omfang, så jeg faktisk synes, at det er sjovt! Samarbejdet er forbilledligt. Sofie ser og forstår mig som kunde og siger sin mening. Hun har også opmuntret mig undervejs i processen ved løbende at pege på, hvordan mit drømme-projekt helt konkret skrider fremad. Min varmeste anbefaling.

25. kesäkuuta 2025

Tusind tak for de fine ord Marie <3

"Sofie fra Rimeli Digital har været…

"Sofie fra Rimeli Digital har været intet mindre end uundværlig i arbejdet med at få min nye Shopify-webshop klar til launch. Hun har ikke kun styr på design og teknisk opsætning, men kommer også med knivskarpe strategiske råd, der virkelig skaber værdi.

Da jeg stod med problemer omkring domæne og hosting, var Sofie hurtig, kompetent og enormt hjælpsom – og det gav mig en kæmpe tryghed i en ellers presset situation.

Jeg kan varmt anbefale Sofie til alle, der ønsker en professionel og personlig sparringspartner på deres Shopify-rejse."

14. toukokuuta 2025

Tusind tak for den meget fine anmeldelse Ulla, den betyder utrolig meget <3