Rigtigt gode produkter og god service. Hjemmesiden er overskuelig og tydelig. Plus, at jeg altid har fået den fineste betjening og hjælp, når jeg har haft brug for hjælp, hvis jeg har været usikker... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bestilt søndag middag, afsendt mandag ved middagstid. Jeg havde bestilt 4 farver og en af dem havde de fået byttet om til en anden, men det gjorde ikke noget, leveringstid betød mere for mig :)
1 ⭐️ for hurtig levering. Men føj hvor lugtede pakken af røg. Tydeligt at det er en ryger som sælger produktet. Selv brugervejledningen lugtede af røg.. IKKE okay!!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Kingo Agentur, som siden 2002 har drevet netbutikker i Danmark. Vi er blandt andet forhandler i Danmark for det tyske firma EMAG AG, som er specialister i ultralydsprodukter. Som uafhængig distributør arbejde jeg med det skandinaviske marked, hvor vi vil udbrede kendskaben til de fantastiske verdenspatenterede ultralydsprodukter til kæledyr. Derudover har Kingo Agentur eget forlag og forhandler også mobilitetsprodukter fra GranVital,
Yhteystiedot
Hundstrupvej 63, 5762, Vester Skerninge, Tanska
- info@kingoagentur.dk
- kingoagentur.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Perfekt købsoplevelse
Perfekt købsoplevelse. Produktet til billigste pris i DK, fik varen leveret hurtigt og direkte og med dansk brugsanvisning i særskilt mail. Kan varmt anbefales!
Hurtig levering efter bestilling i…
Hurtig levering efter bestilling i weekenden kom varerne allerede om tirsdagen.
God telefonisk rådgivning om medicinske mundbind og håndsprit
God oplevelse
Der blev ringet fra stedet, at pakken jeg havde bestilt var forsinket. Dette var rigtig god service.
Hurtig behandling af ordre og fremme på…
Hurtig behandling af ordre og fremme på anden dagen af bestilling. Så tommel op til Kingoagentur. Mvh. Peter
En rigtig god bog for begyndere
En rigtig god bog for begyndere, men også for den erfarne, kan anbefa8.
Hurtig og problemfri handel.
God og ærlig folk
God service og flinke folk Hurtigt levering Kan kun anbefale dig
5 stjerner på trods af fejl.
De ting jeg havde bestilt kom meget hurtigt. Da jeg ringede ang. at der manglede en del, fik jeg en super venlig og imødekommende betjening. Han undskyldte meget og sendte straks den manglende del, som jeg modtog 2 dage senere. Handler helt sikkert der igen.
Håber på at se gode resultater
Hurtig levering. - selv om alt foregår over nettet sidder man tilbage med en fornemmelse af at man er blevet personligt betjent. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Peder.
Nemt og hurtigt
Alt fungerede perfekt. Efter bestillingen gik der kun kort tid, så kunne jeg hente mine varer. Nemmere kunne det ikke være
Alle tiders service....
Alle tiders service....
Var kommet til at bestille to emner, men skulle kun have en. Blev ringet op af Kingo om det kunne være rigtigt. Fik så ændret til et emne, ovenikøbet signeret, det er da god service.
Jeg har handlet hos Kingo Agentur flere gange og altid oplevet god service!
Tak for endnu en god handel,
Tak for endnu en god handel,
Er så glad for jeres produkter,
De hjælper mig, meget i min hverdag. 😊
Altid behagelig og venlig service fra jer.
Fick snabb och trevlig hjälp.
Perfekt og meget hurtigt
Meget hurtig ordrebehandling, god information og hurtig levering. Man kan ikke med rimelighed forvente noget bedre.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.