Rigtigt gode produkter og god service. Hjemmesiden er overskuelig og tydelig. Plus, at jeg altid har fået den fineste betjening og hjælp, når jeg har haft brug for hjælp, hvis jeg har været usikker... Näytä lisää
De ting jeg havde bestilt kom meget hurtigt. Da jeg ringede ang. at der manglede en del, fik jeg en super venlig og imødekommende betjening. Han undskyldte meget og sendte straks den manglende del, so... Näytä lisää
Bestilt søndag middag, afsendt mandag ved middagstid. Jeg havde bestilt 4 farver og en af dem havde de fået byttet om til en anden, men det gjorde ikke noget, leveringstid betød mere for mig :)
1 ⭐️ for hurtig levering. Men føj hvor lugtede pakken af røg. Tydeligt at det er en ryger som sælger produktet. Selv brugervejledningen lugtede af røg.. IKKE okay!!
Kingo Agentur, som siden 2002 har drevet netbutikker i Danmark. Vi er blandt andet forhandler i Danmark for det tyske firma EMAG AG, som er specialister i ultralydsprodukter. Som uafhængig distributør arbejde jeg med det skandinaviske marked, hvor vi vil udbrede kendskaben til de fantastiske verdenspatenterede ultralydsprodukter til kæledyr. Derudover har Kingo Agentur eget forlag og forhandler også mobilitetsprodukter fra GranVital,
Hundstrupvej 63, 5762, Vester Skerninge, Tanska
- info@kingoagentur.dk
- kingoagentur.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse. Altid meget venlighed og et sødt lille julekort med ønsket om en god jul fra Solveig.
Jeg mener ikke de Lever ikke op til…
Jeg mener ikke de Lever ikke op til kravene
Forfærdeligt
Det var en hurtig betjening og varen…
Det var en hurtig betjening og varen kom meget hurtig med posten
Fin service
Mit første køb hos Kingoagentur.dk
Mit første køb hos Kingoagentur.dk. Fin oplevelse.
Ingen problemer. Super!
Rigtigt gode produkter og god service.
Rigtigt gode produkter og god service.
Hjemmesiden er overskuelig og tydelig.
Plus, at jeg altid har fået den fineste betjening og hjælp, når jeg har haft brug for hjælp, hvis jeg har været usikker på, hvilket produkt, jeg skulle vælge.
Et rigtig godt produkt
Super og overskuelige hjemmeside
Super og overskuelige hjemmeside, nemt at bestille, gratis fragt for det jeg bestilte, og leveret til døren. Fik leveret 6 stk tandpasta ved en fejl, og fik lov til at beholde dem gratis 👍
Det eneste sted i Danmark jeg følte man…
Det eneste sted i Danmark jeg følte man kunne stole på at købe Emmi-pet tandplejesæt til hunde. Leveringen kom hurtigt og jeg vil helt sikkert bestille fra dem igen!
Hurtig leveringstid tiden
Hurtig leveringstid til den aftalte tid, og varen svarer til det forventede😁
Vildt flotte malerier …
Vildt flotte malerier de har hos Kingoagentur
Super flot og overskuelig hjemmeside og dejlig hurtig levering
Ikke sidste gang jeg handler der
Kan varmt at anbefale
Nemt at bestille