KINETIK Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

god information ved email spørgsmål, hurtig levering og fedt produkt :) Købte Kinetik vægtvesten og har allerede brugt den. Fedt at vægten flyttes, tages af, sættes på - meget fleksibel.

Jeg synes virkelig man får noget kvalitet for prisen med denne vest. Den har god padding til skuldrene og man kan konfigurere den så den sidder stramt/tæt så man kan lave alle øvelser man nu har lyst... Näytä lisää

Super hurtigt levering! Bestilte klokken 0900, og havde vesten aftenen efter. Derudover sidder veste tæt og behageligt på kroppen - selv med 15 kg i den. Jeg både løber og træner crossfit med den p... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti
  2. Ulkoiluvälineliike
  3. Urheiluvälinekauppa

KINETIK er et dansk brand der designer og forhandler vægtveste, træningsudstyr og træningstilbehør til Calisthenics, Kropsvægtstræning, Løb og Sport. Vores produkter er anmelderroste, og bruges af profesionelle atleter, fysioterapeuter og trænere over hele Europa. På vores hjemmeside finder du alle vores produkter, samt træningsprogrammer og information omkring træning med vægtveste. Vi har gratis fragt og 100% tilfredshedsgaranti i 30 dage.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

2 ugers leveringstid men god…

2 ugers leveringstid men god kundeservice og udmærket produkt. Fik enda en gave pga den ekstra ventetid :)

18. syyskuuta 2024

Hej Adam!

Tak for den tålmodighed du viste os! Det er kun når vi laver forudbestillinger af vores produkter at leveringstiden er så lang.

Vi håber at se dig på KINETIKshop.dk igen!

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Varen var en gave så jeg kan ikke udtale mig ret meget. Den vil dog sikker glæde mit barnebarn, som havde ønsket den
Tak!

23. elokuuta 2024

Hej Oscar!

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på at du handlede hos os!

Hurtig og smidig ekspedition

Hurtig og smidig ekspedition. Landede i pakkeboks indenfor 48 timer.

10. huhtikuuta 2024

Hej!

Vi sætter pris på at du handlede hos os!

Team KINETIK // https://kinetikshop.dk

Kinetik har muligvis reddet mit liv

Kinetik reklamerer med at deres træningsmåtte er skridsikker, og det kan jeg så skrive under på at den er - selv på mit glatte gulv. Min gamle måtte forsøgte ofte at stikke af under mig, og jeg har flere gange været tæt på at vende 180 grader rundt og lande på hovedet.

Mange tak Kinetik, jeg kan nu træne uden at skulle opdatere mit testamente ✨

2. huhtikuuta 2024

Hej Christoffer!

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at du kan lide vores produkter!

Tak fordi du handlede hos os!

Nemt

Nemt, hurtigt, kvalitet😀

29. tammikuuta 2024

Hej Lars!

Tusind tak for din anmeldese, den sætter vi virkelig pris på!

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Produktet svarer 100% til beskrivelsen og kvaliteten er i top. Enkelt og problemfrit - rigtig god oplevelse.

8. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä KINETIK

Hej Beata! Mange tak for din anmeldelse af os! Det sætter vi virkelig pris på!

RIGTIG GOD TRÆNING!

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling, pakket nærmest med det samme, fin information og alt gik som forventet.

28. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä KINETIK

Hej Rasmus! Mange tak! Vi ønsker dig rigtig god træning!

Team KINETIK

Hurtig levering og super service

Opdatering:
Super service fra KINETIK, som ringede mig op og gav mig svar og vejledning på de spørgsmål, som jeg efterlyste ift. brugsanvisning i min oprindelige anmeldelse. Så helt klart 5 stjerner nu 😊

En god oplevelse ift. hurtig ekspedition og god information undervejs. Der var ingen brugsanvisning med information om mit køb, og derfor giver jeg fire stjerner.

24. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä KINETIK

Hej Dorte! Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på!

Vi beklager at du ikke kunne finde din brugsanvisning, vejledningen til vægtvesten er tilgængelig på produktsiden for selve vægtvesten. Du finder den her:

Vi håber at du får nogle rigtig gode træninger!

Fin telefonkontakt

Fin telefonkontakt, som opklarede tvivlspørgsmål, derefter køb på nettet og prompte levering.
Det var en gave og modtager blev rigtig glad.

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä KINETIK

Hej Jeanette! Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at modtageren blev glad! ;-)

Virkelig lækker vest

Meget lækker vest. Den sidder rigtig godt, og irriterer ikke nogen steder. Kan nemt lave pull-ups og dips i den uden irritation.

Bare en skam der kun kan komme op til 15 kg. i - lidt mere ville gavne, men jeg klarer mig :-)

Blev i øvrigt leveret meget hurtigt efter bestilling.

Tak!

5. lokakuuta 2022

PISSE fedt produkt

PISSE fedt produkt. Kæmpe optur. Elsker når nogen bare dedikerer sig til at gøre én ting godt, og det har Kinetik gjort. Absoulet den mest behagelige vægtvest og vanvittig god kvalitet. Alt det bedste herfra.

29. heinäkuuta 2022

Very nice designed product.

Very nice designed product.
Sturdy and sits well.

17. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä KINETIK

Hey David! Thank you very much! We hope you enjoy your weighted vest!