Forsinket på grund af noget ved fragtfirmaet, Kilands gav god kundeservice og hjælp til at få tæppet godt frem. Nogle dejlige og holdbare produkter!
Stort udvalg af fine tæpper. Mit ny tæppe kom indenfor den lovede frist og ankom i god stand. Eneste lille problem var at jeg ikke selv kunne vælge leveringssted. Jeg kunne kun vælge mellem steder i m... Näytä lisää
Jeg søgte efter tæppeløbere, jeg selv kunne bestemme længden på. Det fandt jeg her. Hurtig betjening og er yderst tilfreds med produktet
Jeg havde oprindeligt bestilt 2 entrémåtter, men da den ene havde 2-4 ugers leveringstid, kontaktede jeg kundeservice, da ventetiden var for lang. Daniel fra kundeservice var super hjælpsom med... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Kilands Danmark
Køb smukke tæpper online hos os. Vi tilbyder kvalitetstæpper i mange farver og størrelser, der passer til alle hjemmets rum. Find dit nye gulvtæppe i dag!
90 dages fuld returretFri retur
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
God betjening hurtig levering
Gode kvalitet god betjening og dejlig hurtig levering
Den eneste grund til at jeg ikke giver…
Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne er alene den venlige kundeservicemedarbejder, der hjalp med at få rykket på leveringen, da den var forsinket og som hjalp med returningen.
Jeg kontakter Kilands med henblik på en rabat ved køb af en del produkter, hvortil de svarer at deres forretningsmodel bygger på faste lave priser og at det derfor ikke er muligt og svarer, da jeg på en høflig måde påpeger at konkurrerende virksomheder tilbyder en lignende kvalitet til lavere pris og med en ekstra rabat, at “det håber jeg du forstår”. Det er fair at de afviser at give en rabat men deres svar finder jeg decideret flabet.
Jeg bestiller to Sarek tæpper i 300x400 cm da vi er usikre på valg af farve. Leveringen er forsinket og der sker ingen opdateringer via track and trace.
Virkelig flink kundeservicemedarbejder undersøger sagen og kommer hurtigt tilbage med en status hvorefter der bliver rykket på leveringen. Godt gået!
De to tæpper ankommer. De er pakket ind i tynd plast, hvor der er huller i indpakningen. Det ene tæppe er decideret sort af snavs flere steder hvor plastikindpakningen er gået op. Det andet tæppe måler kun 300x300 cm.
Materialets kvalitet føles blød og lækker men selve vævningen føles ikke tæt og underlaget hvor de her “uldbolde” er fastsyet eller vævet på, er flere steder synligt.
Generelt er der for mange ting der ikke spiller. Og kvaliteten virker ikke til at leve op til prisen. Så jeg vil ikke anbefale at købe tæpper herfra.

Vastaus yritykseltä Kilands Danmark
Entretæppe på meter mål med Aquastop
Daniel fra kundeservice var super hjælpsom med annullering af købet, hvorefter jeg bestilte på ny, den måtte som var på lager.
Ordren og reservationen på beløbet blev hurtigt annulleret og kort tid efter fik jeg den nye bestilling som var på lager 🤩
Jeg har købt en entrémåtte på meter mål med Aqua stop. Måtten passer helt perfekt i mål (100x170) og lever op til forventningerne, da det billede som er vist på hjemmesiden stemmer med det produkt jeg har modtaget.
Jeg syntes tit det er svært at finde en entrémåtte som ikke er for høj i forhold til at kunne åbne døren, og at måtten ikke skøjter rundt- denne måtte skrider ikke og højden er helt perfekt, da det tar en lav profil 👍 alt i alt er jeg mega tilfreds.
Hurtig levering tæppet lever fuldt ud…
Hurtig levering tæppet lever fuldt ud op til både billede og beskrivelse
Vi er super tilfredse med vores nye…
Vi er super tilfredse med vores nye entremåtte man kunne skære til så den passer perfekt
Noget forsinket levering, men efter kontakt til kundeservice, som var meget venlige, kunne de oplyse at det var fragtfirmaet, som var ikke havde leveret til tiden og man ville sørge for at der kom skred i tingene. Derefter hurtig levering.
Super
Tæppe af god kvalitet, hurtig og billig fragt og ikke mindst den bedst tænkelige kundeservice!
Tæppet levede op til forventningen og…
Tæppet levede op til forventningen og blev leveret hurtigt.
Fine bademåtter som jeg bestilte
Fine bademåtter som jeg bestilte, dog var farven lidt mørkere end forventet. Men god kvalitet
God og hurtig kundeservice
Jeg fik leveret min ordre kort tid efter bestilling. Desværre var der en fejl og jeg sendte en mail med billede af fejlen. De svarede kort tid efter og vi har aftalt at de sender et nyt tæppe.
Virkelig god kundeservice!
Hurtig og effektiv og gode produkter
God side hurtige lev… kvaliteten af…
God side hurtige lev… kvaliteten af varen er i top. Kan kun anbefale.
Muligheden for at bestille pr meter…
Muligheden for at bestille pr meter gjorde, jeg kunne få et tæppe der præcis passede ind.
Kvalitet er i top!!!
Super hurtig levering. God kvalitet og forklaring af produkt online!!