Forsinket på grund af noget ved fragtfirmaet, Kilands gav god kundeservice og hjælp til at få tæppet godt frem. Nogle dejlige og holdbare produkter!
Stort udvalg af fine tæpper. Mit ny tæppe kom indenfor den lovede frist og ankom i god stand. Eneste lille problem var at jeg ikke selv kunne vælge leveringssted. Jeg kunne kun vælge mellem steder i m... Näytä lisää
Jeg havde oprindeligt bestilt 2 entrémåtter, men da den ene havde 2-4 ugers leveringstid, kontaktede jeg kundeservice, da ventetiden var for lang. Daniel fra kundeservice var super hjælpsom med... Näytä lisää
Jeg søgte efter tæppeløbere, jeg selv kunne bestemme længden på. Det fandt jeg her. Hurtig betjening og er yderst tilfreds med produktet
Tietoja yrityksestä Kilands Danmark
Køb smukke tæpper online hos os. Vi tilbyder kvalitetstæpper i mange farver og størrelser, der passer til alle hjemmets rum. Find dit nye gulvtæppe i dag!
90 dages fuld returretFri retur
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering 📦👏
fine tæpper og hurtig levering
Sender bevidst forkert vare, når bestilt vare er udsolgt :-(
Jeg har 3 gange bestilt (lang) løber i metermål hos Kilands. Og 2 ud af 3 gange sender de et forkert produkt. De skriver så efterfølgende "Dit bestilte tæppe ("Belize natur - tæppeløber i metervare") er udsolgt, så vi kan ikke levere dette. Kan du overveje at beholde det nuværende mod en rabat på 20%?". Det er simpelthen IKKE i orden bevidst at sende en forkert vare !!! Og så bagefter tilbyde en ringe rabat. Det ville være almindelig god kunderespekt at informere om at produktet er udsolgt. Burde være en sag direkte til Forbrugerklagenævnet, når 2 ud af 3 bestillinger bevidst sendes med forkert vare.
Første gang det skete var i Januar 2026, så at svare at I pt er ved at flytte lager, er en umådelig dårlig forklaring !

Vastaus yritykseltä Kilands Danmark
Jeg bestilte nogle tæppeprøver og de…
Jeg bestilte nogle tæppeprøver og de blev leveret. Samtalerne med en medarbejder var behagelig.
Amazing quality and easy to cut 😍
Meget nemt at finde rundt på jeres…
Meget nemt at finde rundt på jeres hjemmeside og dermed at vælge det rigtige tæppe.
Lidt lang leveringstid. Det gør I jo opmærksom på - så det er jo ikke overraskende.
Tæppet jeg købte lever helt op til forventninger både i kvalitet og udseende.
Varene er som forventet og af fin…
Varene er som forventet og af fin kvalitet. Relativ hurtig levering. Meget tilfreds.
Alt gik som det skulle 👍😄
Hurtig levering.
Nem måde at handle sikkert på.
Utrolig hjælpsom og meget at vælge imellem.
Udmærket service
Var utilfreds med mit køb. Fik tilsendt returlabel og fik pengene returneret
Super kvalitet og mega pænt arbejde
Super kvalitet og mega pænt arbejde. Er meget tilfreds med levering
Ventede på en entre løber men var i…
Ventede på en entre løber men var i restordre. Valgte en anden farve og under en uge så var varen her. Overordnet set er fin service.
Mvh Albert.