De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Super snelle levering. Altijd netjes ingepakt met vaak een kleinigheidje erbij. Helemaal super!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Alles werd snel geleverd, zat enorm goed verpakt (het zijn natuurlijk glazen potjes), er zat zelfs een extra kaarsje bij! Daarnaast een bedank-briefje, een flyer met geurtesten voor andere kaarsjes en een handleiding voor optimaal branden.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Enorm lekkere kaarsen. Ze ruiken erg goed en word ook erg leuk geleverd. Toen ik het kreeg en open had gemaakt voelde het echt als een leuk cadeautje! Ik heb er een gehaald voor me vriend en die is er zelf erg blij mee!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Verzenden duurde langer als wordt gezegd , pakket om onduidelijke reden retour naar afzender voordat t bij mij was.
Hierdoor kon ik het niet gebruiken voor kado voor iemand
Paar x over moeten mailen maar pakket uiteindelijk met 4 dagen vertraging ontvangen

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
De kaarsen zijn van hoge kwaliteit, maar vrij prijzig. Met dit aanbod heb ik een mooie koop gedaan.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klantenservice is indien nodig gemakkelijk te bereiken en super bereidwillig om ongemakken op te lossen. Deze keer ook een mystery box besteld, altijd spannend natuurlijk omdat geuren toch persoonlijk zijn. Één geurkaars sprak me niet aan, maar daar heb ik iemand anders blij mee kunnen maken. De mystery box was goed gevuld en voldeed zeker aan de aangegeven waarde. Erg happy met mijn bestelling. Wanneer mijn voorraadje weer op is of ik op zoek ben naar een cadeautje kom ik zeker weer hier terug!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Weer supersnelle levering en fantastisch goed verpakt.
Chapeau!!!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Snel in huis,leuke aanbiedingen en leuk ingepakt met een extraatje!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Mooie aanbiedingen en alles is netjes verpakt. Minpuntje: Weinig info over de geurlagen in de Yankee candle kaars.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.