De kaars is fijn compact en staat mooi in huis. De geur is heerlijk zonder overheersend te zijn, en het knetterende geluid geeft meteen een gezellige sfeer. Ik heb er meerdere avonden plezier van geha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alles is netjes verpakt. Nog geen breuk gehad. Verzending gaat snel

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Het pakketje was niet bezorgd. Zonder problemen werd er een onderzoek ingesteld. Binnen een week werd ik gebeld dat ze het nogmaals op zouden sturen. De volgende dag had ik het binnen. Super geregeld!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Zeer tevreden! Snelle levering, de Yankee Candle was heel goed verpakt. En een echte pré is de minimale bestelwaarde van 25€ voor gratis verzending! En dan zat er ook nog een klein presentje bij. Top webshop !
Ik zal hier zeker weer bestellen!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Goede kwaliteit en super snelle levering. Had door een eigen foutje mijn pakket te laat opgehaald bij een ophaalpunt, mailtje gestuurd en volgende dag was hij gelijk weer bezorgd. Echt top service !!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Snel goed en klacht binnen 24 uur buitengewoon goed opgelost!
Ruime Yankee Candle, ook xmas, collectie.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Het was de volgende dag geleverd en netjes verpakt ben super blij echt een aanrader om hier iets te bestellen verkoper/verkopster bedankt

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
De bestelling is snel aangenomen, goed verpakt. Duidelijke info op de website

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Netjes geleverd wat ik had besteld en goed ingepakt om te beschermen tijdens transport.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Love it! Easy to order and delivered with care.
The only problem is that when trying to pay with a card (not IDEAL), I got an error multiple times.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Ik vind enkel dat als je een grote aankoop doet je wel wat cadeau erbij mag krijgen. Voor de rest alles tip top

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Volop keus, leuke prijs en snelle levering.
Altijd wel een kleine attentie.

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Bedankt dat er telefonisch zo vriendelijk en behulpzaam met me werd meegedacht! Heel fijn! Het pakket was de volgende dag in huis. Keurig verzorgd! Bedankt!!

Very good service and super awesome products! Love the Yankee Candles

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebruikt dan nodig. De kaars was ook scherp geprijsd. Al met al top ervaring en volgende keer bestel ik via jullie eigen site!

Vastaus yritykseltä KIESGEURIG.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.