Har været forbi Kibæk Cykler, hvor jeg har fået foretaget en Bike Fit af Thomas. En utrolig god oplevelse, der var sat god tid af til selve fittingen, og hele cyklen blev gennemgået med opmåling,... Näytä lisää

Fik foretaget et bikefit af Thomas hos Kibæk cykler, og alting spillede bare. Virkelig behagelig og meget kompetent. Her efter de første par ture på min "nye" cykel, virker det umiddelbart til at alle... Näytä lisää

Kibæk cykler får mine varmeste anbefalinger! Jeg har netop købt en ny racercykel hos dem, og deres serviceniveau er fuldstændig uden sammenligning. Det hele er helt nede på jorden med fuld respekt... Näytä lisää

Fantastisk imødekommende personale. (Thomas) God tid til info om elcykler ( nyt for mig) Prøvetur på udstilling cykler. Udmåling af kroppen for korrekt indstilling. Afhentning af cyklen god oplevelse... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet

Hos Kibæk Cykler sælger og reparerer vi alle former for cykler. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere og certificeret som "Din cykelfagmand." Vi stræber efter hurtig levering og gør hvad vi kan for at holde vor aftaler. Reparationer udføres fra dag til dag eller samme dag efter aftale. Vi sælger de fleste former for cykler og indstiller alle voksen cykler med BodyScanning, så du sidder godt på din cykel allerede på første tur cykletur. Ønsker du et mere gennemgribende bikefit til din mountainbike eller racercykel klarer vi også det.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Fantastisk service!

Jeg bestilte kun et lille plastikheadset-cover, men de sendte det meget hurtigt. Desværre passede det ikke til min cykel, men de fandt straks den rigtige del og erstattede den med det samme. Fantastisk service!

18. syyskuuta 2025

Køb af cykelshorts

Jeg købte et par cykelshorts online, der var desværre en mindre fejl fra fabrikantens side, efter en hurtig korrespondance med Thomas - fandt vi en løsning. Meget god behandling.

18. elokuuta 2025

Fantastisk imødekommende personale

Prøvetur på udstilling cykler. Udmåling af kroppen for korrekt indstilling. Afhentning af cyklen god oplevelse med gennemgang af alt udstyr.

18. heinäkuuta 2025

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

Godt udvalg på netbutikken og en anbefaling herfra.

25. huhtikuuta 2025

Hej David
Tak for den flotte anmeldelse.
Kibæk Cykler

Kundeservice i verdensklasse

Jeg var tilbage i februar til et Bikefit hos Thomas. Der var super service hele vejen igennem, og fittet har hjulpet enormt meget på min oplevelsen af cyklen. Siden har jeg købt en ny landevejscykel hos Kibæk Cykler, og som den største selvfølge har Thomas sørget for, at den nye cykel passer med det fit vi allerede har lavet. Thomas har tænkt på alle detaljerne ved den nye cykel, sørget for at der er strøm på alle dele der kræver dette og givet kæden lidt let voks, da han ved jeg kører med det normalt.
Alt i alt er Kibæk Cykler en skøn butik at komme i, og Thomas sørger for at man føler sig rigtigt godt behandlet fra man træder ind af døren til man triller afsted igen.
Kibæk Cykler får mine varmeste anbefalinger!

1. toukokuuta 2025

Hej Kasper
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi glæder os til næste besøg.
Kibæk Cykler

Super service og ditto ekspeditionstid

Super service og ditto ekspeditionstid.
Handler der gerne igen.

14. huhtikuuta 2025

Hej Holger
Tak for den fine anmeldelse.
Vi ser frem til at kunne hjælpe igen.

Alt er perfekt

Alt er perfekt

4. huhtikuuta 2025

Hej Henrik
Tak for anmeldelsen. Du siger til næste gang vi må hjælpe.