Keukenwrapping Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Onze keuken is weer als nieuw! Mooie kleurcombinatie en de afwerking is geweldig. Door allerlei omstandigheden hebben we 2 keer uit moeten stellen en daar gingen Silvia en Wouter heel flexibel mee om... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na de nodige twijfels te hebben gehad over het wrappen van onze keuken, toch maar een keer de knoop doorgehakt. Bij 2 bedrijven offerte gevraagd en afspraak gemaakt, maar na het gesprek met Sylvia en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit is echt een geweldig bedrijf, geweldige service, betrouwbaar, accuraat, netjes, kortom Wouter levert supermooi product af. En zeker de aftersale is TOP!!! Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Keittiösuunnittelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Bij een vriendin het mooie werk van…

Bij een vriendin het mooie werk van Wouter gezien en hem gevraagd om ook mijn keukenkastjes te wrappen. Er werd snel gereageerd, offerte opgestuurd en de afspraken waren ook snel ingepland. Wouter werkt erg secuur en de kastjes zien er dan ook erg mooi uit.
Levert zeer goed werk, ben zeer tevreden. Zou hem zeker aanbevelen

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de make-over van de keukenkastjes!

Heel blij met de make-over van de keukenkastjes. De keuken heeft een totaal andere uitstraling gekregen. Wouter is een betrouwbare vakman die service hoog in het vaandel heeft staan en erg benaderbaar is voor vragen, advies e.d. over de uitvoering. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

Top service!

Heb mijn Keuken laten wrappen en ben hier super blij mee. Erg tevreden met het resultaat en de nette werkwijze van keukenwrapping.nl Maakt duidelijke afspraken, komen alles na (+ zelfs een beetje extra) en voor een nette prijs.
Al met al heel erg tevreden!

Super mooie gewrapte kuiken

Super mooie gewrapte kuiken! Uitstekende kwaliteit en maakt waar wat wordt beloofd. Er wordt goed meegedacht met wat de wens is en hoe dat gerealiseerd kan worden, wordt zelfs een stapje meer gelopen als het even kan! Goede prijs. Zeker aan te raden!

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met het resultaat!

Super blij met het resultaat! Binnen 4 dagen van een hoogglans rode keuken naar een wit matte keuken! We zijn er zooo blij mee en een hele goede service! Voor dit geld heb je zeker geen nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Nieuwe keuken voor een klein bedrag!

Binnen een week hadden we een totaal nieuwe keuken; van hoogglans bordeauxrood naar mat wit. Prachtig! Heel mooi en secuur gedaan, we zijn er echt erg blij mee. En natuurlijk ook nog eens voor een prijs waarvoor we nooit een andere keuken hadden kunnen aanschaffen. Een absolute aanrader!

Dank je wel! Geniet van jullie mooie keuken! Groet Wouter

Saanut 5/5 tähteä

Geen enkele twijfel in ''waarom niet''. Gewoon DOEN!!

Wouter levert wat je hoopt en denkt te krijgen. Wouter weet wat die doet en je verwachting word waargemaakt. Mijn dressoir van 20 jaar oud heeft een MEGA turnover gekregen in de hoogste kwaliteit. Meer dan happy en zeker een hele dikke aanrader.

11. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping

Leuk om te horen dat je er heel blij mee bent! Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, mooi resultaat!

Afgelopen weekend onze keuken laten "wrappen", erg blij met het resultaat! De keuken ziet er uit als nieuw en qua afwerking erg mooi gedaan! Wouter heeft ons goed geholpen, de service was top. Een aanrader!

9. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping

Bedankt! Veel plezier met de "nieuwe" keuken!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! De eigenaar denkt mee en geeft goed advies.
Saaie kastjes worden opeens een pronkstuk. In mijn bedrijf krijgen we nu meer complimenten over de keukenkastjes, dan over de op maat gemaakte meubelen.

Verbluffend

Ziet er superstrak uit. Zeeeer professioneel gedaan. Ook snel en voor een redelijke prijs!

Volgende keer weer!

Goede afspraken, Mooi afgewerkt. Goed tarief. Flexibel. Bij een volgende gelegenheid zou ik zeer zeker weer aan keukenwrapping de opdracht geven

Goed werk

Ontzettend blij met het vakmanschap en resultaat. Een compleet ‘nieuwe’ keuken voor een nette prijs. Snel en netjes werk.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin