Onze keuken is weer als nieuw! Mooie kleurcombinatie en de afwerking is geweldig. Door allerlei omstandigheden hebben we 2 keer uit moeten stellen en daar gingen Silvia en Wouter heel flexibel mee om... Näytä lisää
Na de nodige twijfels te hebben gehad over het wrappen van onze keuken, toch maar een keer de knoop doorgehakt. Bij 2 bedrijven offerte gevraagd en afspraak gemaakt, maar na het gesprek met Sylvia en... Näytä lisää
Dit is echt een geweldig bedrijf, geweldige service, betrouwbaar, accuraat, netjes, kortom Wouter levert supermooi product af. En zeker de aftersale is TOP!!! Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf, met... Näytä lisää
Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.
Rotterdamseweg 370, 2629 HG, Delft , Hollanti
- 0622163386
- info@keukenwrapping.nl
- keukenwrapping.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Keukenmetamorfose
Van begin tot eind prima contact met Wouter en Silvia.
Wouter is een tovenaar, er staat nu een hele andere frisse keuken
Een echte aanrader dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
We zijn enorm blij met het mooie resultaat!!
We zijn enorm blij met het mooie resultaat. Onze keuken is door de wrapping als nieuw! Helemaal super! Silvia heeft vooraf goede informatie gegeven over het materiaal en de kleuren. En Wouter heeft de Keukenwrapping zeer vakkundig gedaan. Voor het milieu is het ook veel beter om je keuken te laten wrappen! Wat ook zeer belangrijk is.

Top ervaring
Al vanaf het eerste contact hebben we een goed gevoel gehad bij Silvia en Wouter. Silvia heeft ons uitstekend geadviseerd en Wouter heeft eerste klas werk afgeleverd. Top ervaring.

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Onze keuken is weer een nieuwe keuken…
Onze keuken is weer een nieuwe keuken geworden.
Onze keuken was aan een andere kleur toe,en de folie op een van de deurtjes ging ook los zitten.
Wij hadden het met vrienden er over, dat de folie los lied,en die vrienden wees ons er op dat je keuken kon laten wrappen we wisten niet goed wat hij bedoelden dus opgezocht op het internet en we waren gelijk entousiast.
We kwamen al gauw uit op keukenwrapping.nl een aantal reviews gelezen en die waren uitsteking.
We hebben contact gezocht met Sylvia en Wouter voor een offerte en een dag later hadden we de offerte al binnen even nog contact gehad met Sylvia gehad over de app, kreeg direct antwoorden een afspraak gemaakt voor kleuren uit te zoeken.(leuk ontvangen met een kopje koffie).
We hebben een afspraak gemaakt wanneer Wouter tijd had om de rode keuken te wrappen.
Wouter heeft het heel netjes van rood naar mooi licht grijs gewrappt ( het is een vakman ).
We raden het iedereen aan die zijn keuken wil opknappen.
Het zijn top mensen alles in de puntjes geregelt.
Dank jullie wel voor onze mooie keuken.
Groetjes Chris en Anja .

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Perfect duurzaam alternatief voor een nieuwe keuken.
Onze keuken was nog prima, maar de kleur was een beetje gedateerd. Gegoogeld op keukenwrapping en terecht gekomen bij Sylvia en Wouter. Super hartelijk en professioneel ontvangen voor een gesprek en vandaag was onze keuken af. Het overtrof onze stoutste verwachtingen en eigenlijk kunnen we het gewoon niet geloven zo mooi. Wouter is een vakman en perfectionist en dat werpt zijn vruchten af. Dank voor het FANTASTISCHE eindresultaat.

Badkamermeubel wrappen
Mijn badkamermeubel bleek achteraf niet tegen condens te kunnen. Geen vergoeding van de fabrikant dus op zoek naar alternatieven. Zo kwam ik via Google terecht op Keukenwrapping die aangaven dat het ook mogelijk is om je badkamer meubel te wrappen. Na contact per e-mail kon ik snel langs om mijn projectje te bespreken. Het hele traject van eerste contact, goed advies tot nazorg is erg goed en prettig verlopen. Hartelijk dank voor de goede hulp!
Prachtige keuken dankzij keukenwrapping.nl
Via internet terecht gekomen bij Keukenwrapping.nl. Mede door alle goede reviews contact opgenomen met Silvia vrij snel konden we een face2face afspraak plannen om alle mogelijkheden te bespreken. We kregen direct goed advies en een stapel samples (kosteloos) mee naar huis. Wouter komt de kast deurtjes ophalen om deze later in diezelfde week terug te plaatsen en de rest van de keuken te wrappen. Hele vriendelijke kundige mensen. Reageren direct en denken goed mee. Komen afspraken na. De kwaliteit van de wrap voelt goed en ziet er heel mooi en strak uit. We zijn enorm blij met het resultaat. We bevelen dit bedrijf zeker aan.

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Mijn keuken ziet er top uit!
Mijn keuken ziet er top top uit! Fijn dat Silvia zo snel reageert en mee denkt met de kleurkeuze. Wouter heeft top werk afgeleverd en doet net even wat extra’s. Vriendelijke mensen en professionals.

Goed bedrijf
Goed bedrijf. Denk goed met de klant mee Betrouwbaar en komt de afspraken goed na. Echt aan te bevelen wanneer je je keuken wil laten wrappen

Top resultaat !
Geweldig onze nieuwe keuken !
Was best spannend van licht naar zwart. Van begin tot het einde prima en vriendelijke service. Heel klantgericht en meedenkend.
Top resultaat!

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Hele prettige en vlotte communicatie…
Hele prettige en vlotte communicatie met Sylvia op kantoor, heldere prijzen en ze komen alle afspraken stipt na. Als Wouter dan komt dé- en monteren is in één dag mijn oude blauwe keuken opeens prachtig modern wit met zwarte accenten. Alle ‘rommel’ is opgeruimd. En de plinten worden nog beter terug gemonteerd dan ze oorspronkelijk zaten! En dan zijn ze ook nog eens ze heel flexibel bij kleine veranderingen en springen er adequaat op in.
En als Wouter weggaat heeft hij nog een leuke kleine attentie bij de factuur.
Echt een aanrader dit bedrijf!

Wouw!
Geweldig mooie keuken! Heel mooi afgewerkt en hele plezierige communicatie. Afspraak wordt keurig na gekomen ook qua tijdsplanning. Echte aanrader!

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
We hebben een “nieuwe” keuken!
We vonden het erg spannend, omdat je van een klein staaltje kiest. Maar wat zijn we ontzettend blij met het resultaat!
Goed advies gekregen om alle keukengrepen horizontaal te doen behalve van de koelkast dan.
Hartstikke bedankt!
Groetjes,
Leonard & Dominique
uit Bergschenhoek

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Fijne service en leuk contact
Super goede service, fijn meegedacht en leuk enthousiast contact! Onze keuken is helemaal naar wens. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Een blij ei in de nieuwe keuken
Een goed advies gekregen en eerlijke antwoorden op onze vragen. Hebben ook nog een blad geplaatst en dat alles toen wij op vakantie waren. Wat een grote verrassing toen we thuis kwamen. Prachtige nieuw keuken, wat een genot om in te koken!
Voor wie geen budget heeft voor een nieuwe keuken is wrappen echt een gied alternatief, zege als je het bij keukenwrapping.nl laat doen.

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Zeer tevreden met zowel de service als…
Zeer tevreden met zowel de service als het eindresultaat.
Ze adviseerden ook zeer eerlijk/ open, zonder hun mening erdoor te drukken.
We hadden een vrij nieuwe keuken, maar waren nooit echt tevreden met het resultaat vanaf de plaatsing ervan. Sinds de wrapping echt helemaal verliefd op onze keuken!
Daarnaast ook door een foutje van mij een klein deel vergeten te wrappen. En nu komt hij kosteloos dat stukje alsnog doen; heel klantvriendelijk!
Mocht je je keuken zat zijn, raad ik hen van harte aan!!!

Top,
Top,
Super geholpen nemen de tijd en het eindresultaat is super, ik ben er zeer blij mee en zeker een aanrader.
Hele leuke mensen denken mee en je krijg nog een klein kadootje ook..
wrappen is echt een aanrader je heb een hele nieuwe keuken.
bedankt Wouter en Sylvia.

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Dit hadden we eerder moeten doen
De vriendelijkheid van Wouter en Silvia.
Er wordt niks opgedrongen en denken goed met je mee wat jij wil.
Er is zoveel keus dat je door de bomen je eigen keuken niet meer ziet.
Het werk wordt prima afgeleverd.
Wij zijn er superblij mee.
Kees en Irma

Vakmanschap en topkwaliteit folie
Onze eerste ervaring met foliewrapping van onze keuken is uitstekend bevallen. Zowel de ontvangst, de toelichting bij Keukenwrapping.nl in de offertefase, alsook de daarop volgende communicatie over de uitvoering en de professionele uitvoering van het werk zelf. We zijn uitermate tevreden over het geheel? Van de folierestanten die werden achtergelaten, hebben wij de vensterbank zelf gewrapt. Deze exercitie heeft ons veel geleerd. Over de robuuste kwaliteit van de folie (Bodaq S216), maar ook over de vaardigheid die je moet bezitten om het succesvol te kunnen aanbrengen. De eerste strook werd door ons verknald. De tweede strook, met een andere aanpak en enige krachttermen, is wel gelukt.
Dit heeft ons geleerd op welk niveau het vakmanschap van Wouter (Keukenwrapping.nl) zich bevindt. Hoog dus. Wat zijn we blij dat hij de hele keuken voor ons heeft gedaan.

Vastaus yritykseltä Keukenwrapping
Voortreffelijk chique upgrade van onze keuken!
Na 13 jr heeft onze witte keuken een voortreffelijk chique matzwarte upgrade gehad door keukenwrapping.
Bedankt Wouter voor de kundigheid en ontspannen sfeer tijdens het plaatsen.
Bedankt Silvia voor de fijne warme gesprekken voor- en achteraf.