Tandartspraktijk Kennemerland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Werd snel geholpen en tijdens behandeling uitleg over wat er werd gedaan. Vriendelijke tandarts en assistent. Moest een vulling vervangen worden. Gekozen om dit zonder verdoving te doen. Kreeg de moge... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hammaslääkäriklinikka
  2. Esteettinen hammashoito
  3. Suuhygienistit
  4. Lasten hammaslääkäri
  5. Suuhygienisti

Yrityksen kirjoittama

Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Eigenlijk redelijk veel

Eigenlijk redelijk veel. 2 gaatjes die niet opgemerkt zijn. Zonder overleg worden er dingen gedaan. Afspraken niet op tijd. Zit zeker 45 min. te wachten. Nu mis ik dit slecht werk groot deel van kauwvlakken links dus??????. Ik hoef geen filmsterren glimlach maar mijn kiezen terug.

26. heinäkuuta 2026

Onduidelijkheid m.b.t. de facturatie

Ik ben behandeld door Tandartspraktijk Kennemerland Marnixstraat. Na de behandeling wilde ik direct aan de balie de betaling doen. Dit was echter niet mogelijk, een factuur zou volgen. De factuur was na drie maanden nog niet gekomen. Men zegt:"Waarom heb je niet gereageerd". Het is mogelijk dat een factuur later komt. Als voorbeeld een factuur van de Medische kliniek Velsen. Deze kwam op 3-3-2026 terwijl de behandeling op 30-10-2025 plaatsvond.
Maar als verrassing ontving ik op 10-7-2026, ongeveer drie maanden na de behandeling!!!!, een brief van het incassobureau CMIB met een boete van E 40,00 op het factuurbedrag van E 59,52. Waarom? Tandartspraktijk Kennemerland heeft mijn e-mailadres en thuisadres maar ik heb geen factuur en aanmaningen gekregen.
Ik ging naar de praktijk met de incassobrief. Zij gaven mij het telefoonnummer van het hoofdkantoor van Tandartspraktijk Kennemerland. Hier reageerde de medewerkster agressief dat de facturatie via Infomedics (van hen heb ik ook niets ontvangen) loopt en Tandartspraktijk Kennemerland niet meer aansprakelijk is. Ik moest bellen met het incassobureau.
Tijdens mijn 40-jarige ervaring als middenstander heb ik altijd facturen ontvangen op naam van de leverancier.
Uiteindelijk heb ik de factuur + de boete betaald.
Tandartspraktijk Kennemerland heeft mij niet geïnformeerd dat de facturatie via een ander bedrijf wordt gedaan. Ik was hier niet van op de hoogte.

Mijn beslissing: ik ga nooit meer naar deze slordige tandartsenpraktijk. Ik en mijn kennissen.

10. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Goed met kinderen. Mijn dochters gaan heel graag naar deze tandarts. Ze vragen regelmatig: "Wanneer kunnen we weer naar de tandarts?"

26. toukokuuta 2026

Praktijk van Zeggelenplein.

Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kiezen te verwijderen zonder dat ik, tijdens het verwijderen en ook erna, ook maar iets van pijn gevoeld heb. De ontspannen sfeer tussen beide dames stelde mij, tijdens de behandeling, zeer op mijn gemak waardoor ik de behandeling als "aangenaam" ervaren heb.
Jeanine en Fait jullie zijn een geweldig TEAM
heel hartelijk dank daarvoor, Chapeau.
Groetjes Ben

23. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Het minpuntje was dat de vulling niet…

Het minpuntje was dat de vulling niet goed gedaan was, maar deze werd onder garantie opnieuw gedaan en binnen een week na de controle afspraak. De afspraak kon zelfs verzet worden naar later op de dag toen er een belangrijkere afspraak zich aandiende. Vriendelijke medewerkers.

23. helmikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin