Snelle levering en mooie handschoenen. Enige jammere vind ik dat jullie zo ver weg zitten, vind het prettiger om verschillende keepershandschoenen te passen voor het kopen ipv online deze beslissin... Näytä lisää
Het zijn super fijne en goede keeperhandschoenen. De bestelde waren op en toen kregen we de nieuwste variant voor het zelfde geld. We werden eerst gebeld of we dit goed vonden. Super klantvriendelij... Näytä lisää
Keepershandschoenen besteld eenmaal geleverd waren ze niet goed. Melding en foto's van gemaakt van het euvel en heb daarna netjes een mail gekregen en kon ze gratis retouren. Top geregeld.
Snelle levering, nadat ik het eerte mailtje niet had gezien vriendelijk en goed te woord gestaan, ruime garantieregeling. Al met al zeker een plek waar ik naar terug ga volgende keer
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Goedkoper dan sportwinkels - Goede service - Eenvoudig retourneren - Eenvoudig betalen - Groot assortiment - Slechts € 3,95 verzendkosten. - Boven € 100 geen verzendkosten. - Krijg korting na delen via social media!
Kuipersdijk 23, 7512 CA, Enschede, Hollanti
- 053 432 04 98
- info@keepershandschoenen-shop.nl
- keepershandschoenen-shop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
De ene dag besteld
De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Mijn zoon is er heel blij mee
Supersnelle levering
Supersnelle levering. Prima kwaliteit.
Mosschien een linkje met maattabellen een idee??
Prima service
Prima service, keurig op tijd geleverd, en geld teruggestort na het product teruggestuurd te hebben
Nette en snelle levering
Voetbalsokken besteld en na 1 keer…
Voetbalsokken besteld en na 1 keer wassen ging de bovenkant ravelen. Gemaild en de volgende dag gelijk een nieuw paar toe gestuurd. Top service!
Fout besteld en geroutineerd
Fout besteld en geroutineerd. Prompte terugbetaling. Helemaal in orde.
Keepershandschoenen
Ik heb keepershandschoenen gister besteld en gelijk de volgende dag in huis wat ik wel jammer vindt is dat de doos vies en een klein beetje kapot was en de handschoenen op gepropt er in zaten de rest is gewoon prima en de maat is ook goed ze zien der net zo uit net als op het plaatje 😌
Had er meer van verwacht
Ik heb 2 keer ermee gespeeld en ze beginnen bu al kapot te raken

Vastaus yritykseltä Keepershandschoenen-shop.nl
Erg ontevreden over de retourkosten die…
Erg ontevreden over de retourkosten die jezelf moet betalen. Niks gekocht toch €7,- kwijt. Niet heel klantvriendelijk. Ik koop hier niks online weer

Vastaus yritykseltä Keepershandschoenen-shop.nl
Retour kosten waren wel voor eigen…
Retour kosten waren wel voor eigen rekening helaas . Maar snel afgehandeld en goede maat ontvangen
Goede site snelle levering
Snel / goed
Snel / goed. Helemaal niks mis mee ! Kleine man wil nu alleen maar keepen
Zoals beloofd op tijd geleverd
Zoals beloofd op tijd geleverd. Mooi prijs voor deze mooie handschoenen. Een tevreden keeper in huis!
Zoals altijd top !