Snelle levering en mooie handschoenen. Enige jammere vind ik dat jullie zo ver weg zitten, vind het prettiger om verschillende keepershandschoenen te passen voor het kopen ipv online deze beslissin... Näytä lisää
Het zijn super fijne en goede keeperhandschoenen. De bestelde waren op en toen kregen we de nieuwste variant voor het zelfde geld. We werden eerst gebeld of we dit goed vonden. Super klantvriendelij... Näytä lisää
Keepershandschoenen besteld eenmaal geleverd waren ze niet goed. Melding en foto's van gemaakt van het euvel en heb daarna netjes een mail gekregen en kon ze gratis retouren. Top geregeld.
Snelle levering, nadat ik het eerte mailtje niet had gezien vriendelijk en goed te woord gestaan, ruime garantieregeling. Al met al zeker een plek waar ik naar terug ga volgende keer
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Goedkoper dan sportwinkels - Goede service - Eenvoudig retourneren - Eenvoudig betalen - Groot assortiment - Slechts € 3,95 verzendkosten. - Boven € 100 geen verzendkosten. - Krijg korting na delen via social media!
Kuipersdijk 23, 7512 CA, Enschede, Hollanti
- 053 432 04 98
- info@keepershandschoenen-shop.nl
- keepershandschoenen-shop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Gekregen wat we besteld hebben binnen…
Gekregen wat we besteld hebben binnen de aangegeven tijd.
Duur om te retourneren
Hele andere kwaliteit dan op de foto te zien was. Mijn zoon vond ze niet leuk. Heel jammer dat het mij 14 euro heeft gekost om ze retour te sturen. Spijtig volgende keer bestel ik erge3anderd waar ik gratis kan retourneren.

Vastaus yritykseltä Keepershandschoenen-shop.nl
Keepershandschoenen besteld eenmaal…
Levering was goed maar iets vertraagd
Super service
Super service ! (door een foutje op de website kreeg ik "verkeerde" handschoenen...dit is alles netjes en vlot opgelost). Vanaf nu vaste klant !
Zeer tevreden
Geleverd wat is besteld, en op tijd. Kortom zeker aan verwachtingen voldaan.
Ze waren mijn bestelling vergeten
Ze waren mijn bestelling vergeten. Een berichtje gekregen dat het alsnog mijn kant op kwam.maar ook maar iets van een sorry was hun vreemd. Jammer ik bestel er niet meer na deze ervaring.

Vastaus yritykseltä Keepershandschoenen-shop.nl
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling, snelle levering en afhandeling
Niets op aan te merken
Snel en goede prijzen
Al een aantal keren handschoenen besteld, iedere keer lage prijzen en snelle levering. Doe niet eens meer moeite om ergens anders te zoeken.
Prima service
Prima service, netjes ontvangen wat ik heb besteld
Snel geleverd en prima service
Niks op aan te merken
Niks op aan te merken. Kreeg gwn de volgende dag m'n bestelling. Bij plutosport betaal je belachelijk veel verzendkosten dus ik ga hier vaker bestellen.
goede handschoenen alleen is de uitleg op de site niet zo duidelijk
Goede snelle service
Goede service en snelle levering.
Veel keus en snelle levering.
Correcte opvolging / vervanging assemblagefout in verpakking
Assemblagefout ervaren met Uhlsport scheenbeschermers (2 identieke rechter kappen in de verpakking). Gemeld per mail en dit werd correct opgevolgd door Keepershandschoenen-shop.nl. Nieuw paar ontvangen en terugbetaling gekregen van portokosten. Zoals het hoort. Waarvoor dank.
Handschoen ziet er goed uit!