KbhMaterieludlejning Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Jeg har flere gange lejet maskiner igennem kbh materiel udlejning ifm. min tømrerforretning, og det vil jeg trygt forsætte med. De holder hvad de lover, og maskinerne kommer altid til aftalt tid. Jeg... Näytä lisää

Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... Näytä lisää

Leverede en græstørvs-maskine der ikke virkede, noget brok, men da deres mand kom ud, raslede den helt sammen, så retur med den. Fik derefter samme maskine retur to dage senere. Den kunne så godt sta... Näytä lisää

Lejede en græstørvsskærer. Dårlig oplevelse. Snor var ca halv længde så man kunne ikke starte den. Tilbage træk virkede ikke. Hentede ny snor / overdel på adressen, som ikke passede til maski... Näytä lisää

1. Rakennuslaitteiden vuokraus

Udlejning af maskiner & materiel til billige priser

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god service og tryg oplevelse.

Rigtig god service og tryg oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imødekommende og hjælpsomme, og jeg følte mig godt guidet hele vejen igennem. Maskinerne var i super fin stand, og alt forløb nemt og problemfrit.

Det er tydeligt, at de går op i god service og tilfredse kunder. Jeg vil helt klart bruge dem igen og kan varmt anbefale dem 😊

11. tammikuuta 2026

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Venlig og kompetent service, nem afhentning og lift samt slushicemaskine var i rigtig god stand. Alt fungerede og personalet var hjælpsomme. Kan klart anbefales – jeg bruger dem gerne igen.

24. tammikuuta 2026

Super god service!

Super god service!

De over holdt tiden med levering og afhentning og chauffør satte tid af til at vise mig hvordan jeg brugte minigraveren

23. tammikuuta 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Havde problemer med min vogn. KBHMaterieludlejning skiftede vognen ud inden for 2 timer. Gode priser og god service.

5. tammikuuta 2026

Defekt materiale

En meget frustrerende oplevelse. Jeg fik udleveret en defekt varmekanon, og på trods af henvendelse har firmaet hverken anerkendt problemet eller svaret på min klage.

Oven i det mødte jeg op for at afhente udstyret på lejedagen, blot for at opdage, at åbningstiderne var ændret – uden nogen form for besked.

Det virker uprofessionelt og uorganiseret. Min anbefaling er at holde sig væk, medmindre man er villig til at tage chancen.

31. joulukuuta 2025

Super service

Skulle leje en maskine, hvor dele af produktet desværre var bortkommet. De bestilt med det samme nye dele hjem og leverede på min adresse få timer efter. Super service

8. tammikuuta 2026

Super hurtig service

Super hurtig service
Maskinen kom 5 timer efter bestilling på samme dag :-)
Det gjorde forskellen for om vi nåede vores projekt eller ikke, så tak for det.

9. joulukuuta 2025

Hej i var gode med hensyn til afhent …

Hej i var gode med hensyn til afhent -aflevering
men det var lidt en torn i øjet at dysen ikke virkede da vi skulle bruge anlægget, og der var ikke lagt nye med, det mener jeg i bør gøre og så betaler man for de dyser der bliver brugt, nu brugte maleren 5 timer på at skaffe dyser og komme i gang det er mindre godt, og som skrevet kan nemt undgås hvis der ligger en ekstra dyse eller to ved anlægget

27. lokakuuta 2025