KbhMaterieludlejning Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Lejede en græstørvsskærer. Dårlig oplevelse. Snor var ca halv længde så man kunne ikke starte den. Tilbage træk virkede ikke. Hentede ny snor / overdel på adressen, som ikke passede til maski... Näytä lisää

1. Rakennuslaitteiden vuokraus

Udlejning af maskiner & materiel til billige priser

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg har flere gange lejet maskiner…

Jeg har flere gange lejet maskiner igennem kbh materiel udlejning ifm. min tømrerforretning, og det vil jeg trygt forsætte med. De holder hvad de lover, og maskinerne kommer altid til aftalt tid. Jeg kan stærkt anbefale kbh materiel udlejning 👍🏼

10. elokuuta 2026

Super søde

Super søde, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere! Hele oplevelsen var virkelig god, og alt fungerede præcis, som det skulle. Man følte sig rigtig godt taget imod, og servicen var helt i top. Kan varmt anbefales!

10. elokuuta 2026

Jeg bestiller & betaler i dag en…

Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6
Han fortæller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16.45 og den siger jeg har ringet udenfor åbningstid som er 8-17
Jeg trykker akut og så tager idioten ikke telefonen.
Jeg skal aldrig leje noget igennem dem.

22. kesäkuuta 2026
KbhMaterieludlejning-logo

Vastaus yritykseltä KbhMaterieludlejning

Hej, du bestiller en graver her i eftermiddags til samme dag, vores mand på telefonen oplyser at han ikke ved hvad tid han kan være der præcis, da der er rimelig meget trafik om eftermiddagen og han er ude og køre en rute. Vi har jo også været forbi jer med den idag, så er lidt uforstående over den anmeldelse.

Synes selv det er okay service at få leveret en maskine samme dag når bestillingen falder om eftermiddagen. Vi har fået en mand til at køre overtid for at det kunne lade sig gøre.

Samtidig har vi også sagt i selvfølgelig får jeres dags leje i den anden ende.

Håber i får løst jeres projekt trods alt

Mvh Kbhmaterieludlejning

Plænelufter fra KbhMaterieludlejning

Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjorde præcis, hvad den skulle.

Rigtig god service — især fordi jeg ringede en fredag, og de allerede leverede maskinen lørdag morgen. Super oplevelse.

1. toukokuuta 2026

Super god service

Super god service, bestilte en minigraver og fik den både leveret og afhentet til tiden, den var i super flot stand og ikke en gammel og brugt maskine.

Kan varmt anbefales 💪🏻

30. maaliskuuta 2026

Hverken kvalitet i maskiner eller i service

Leverede en græstørvs-maskine der ikke virkede, noget brok, men da deres mand kom ud, raslede den helt sammen, så retur med den. Fik derefter samme maskine retur to dage senere. Den kunne så godt starte og skære græs samtidigt denne gang, men samlede græsset under maskinen og gik i stå efter max 1 m. Nu var det iflg udlejer ikke maskinen, men vores græs, der var for gammelt, for vådt, for meget mos, lerjord eller bare for meget! Vi havde betalt for to dage, fik intet ud af den, og først efter et længere skænderi fik vi halvdelen retur. Så hold jer væk, total scam firma, der hverken leverer kvalitet i maskiner eller i servicen.

9. maaliskuuta 2026

kritisabel virksomhed som snyder kunder for penge og levere dårlige, brugbare, maskiner😡!!! Hold jer væk for at undgå at betale for påstand mod påstand ting😖😠!!!

Alt levede ikke op til forventningerne😡... Lad jer ikke snyde af trustpilot. Elendig service. Overholder ikke deres aftaler og servicere absolut ikke deres maskiner og kunder!!! Check 3- og ned, så er det en del af mine mange dårlige oplevelser😡😡😡

21. maaliskuuta 2026

Fint udvalg, kritisabel service.

Godt udvalg og overskuelig hjemmeside.

De var svære at få fat på - ringede gentagende gange uden held. Tlf.svarer siger at de vil vende retur - og det gjorde de, men der gik lang tid.

Fik udleveret en transportvogn, men bremsen virkede ikke og værst af alt, den var flad på bagdækkene.

Mvh Rasmus.

3. helmikuuta 2026

Super service

Fantastisk service. Hurtig levering, med god vejledning og instruktion til maskinen.

Drengene hjalp mig godt gennem mit projekt

15. tammikuuta 2026

Super tilfreds med leje af minilæsser

Super tilfreds med leje af minilæsser

Vi har lejet en minilæsser hos Kbhmaterieludlejning og er super tilfredse med hele oplevelsen. Maskinen var i rigtig god stand og klar til brug, og alt fungerede som det skulle. Leveringen kom til tiden som aftalt, hvilket gjorde arbejdet nemt at planlægge.

14. tammikuuta 2026