Kbhfestudlejning Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

God service, maskine i top, nemt at afhente og aflevere igen - ikke sidste gang jeg lejer udstyr hos jer 👍

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Näytä lisää

Brug ikke kbhfestudlejning. Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid. De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20. Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:3... Näytä lisää

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Näytä lisää

1. Juhlatarvikekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

Hyvä

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ubrugeligt us

Bestilte knust is, der var som sne/frost smuldr der ikke egner sig til drinks. I bunden af flamingokassen var det een stor klump hvid masse, der bare var til at smide ud.
Ingen respons på efterfølgende mail.

5. elokuuta 2023

Forsinket levering, ingen kommunikation, uprofessionel virksomhed.

Brug ikke kbhfestudlejning.
Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid.
De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20.
Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:30 dagen efter, men de kom først omkring kl.12.
Jeg brugte SÅ meget tid på at vente, men hvad endnu værre var: der var absolut INGEN kommunikation. Hverken før, under eller efter levering.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale denne virksomhed.

25. kesäkuuta 2023

Min ordre var ikke færdig og jeg måtte…

Min ordre var ikke færdig og jeg måtte vente 45 min inden den var klar.

21. kesäkuuta 2023
Kbhfestudlejning-logo

Vastaus yritykseltä Kbhfestudlejning

Hej, strømmen til vores ismaskine var gået om natten.
så det er rigtigt at vi manglede isterninger da i kom for at afhente.
Vi tilbød dog at komme ud med dem så snart de var færdige.
men i ville hellere vente 45 min. på dem.

beklager meget situtationen.

Super fint.

Super fint.. Bare lidt sjovt at varen ikke står klar når man skal hente det. Men så længe der er nogle på lager når man kommer er det fint med mig👍 hilsen Torben

14. toukokuuta 2023

Kan ikke anbefale

Kom ikke og afleverede tingene på oprindelig aftalt tidspunkt. Fodbold bordet vi fik, var uden bolde og meget slidt og beskidt.
De kom heller ikke og hentede da vi aftalte. Vi kommer ikke til at booke igen.

28. helmikuuta 2023

Is til fest

Afhentning af is på en lørdag gik nemt.
Isterningerne var rigtig fine, og flamingotønden super, så dagen efter var der stort set ikke noget vand i tønden.

1. syyskuuta 2022