KazoomArvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Har netop fået 1000/1000 og efter hurtig support på e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... Näytä lisää

Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en høflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iøvrig... Näytä lisää

Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... Näytä lisää

1. Internet-palveluntarjoaja

Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. Så skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik væk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortælle, at vores kunder er ret så glade for os.🤩

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk service

Fik for 4 mdr siden fibernet fra Kazoom. Jeg fik købt og installeret modem m.m. efter anvisning fra sælger i elforretning.
Nettet hoppede af og på, og jeg købte forstærkere, købte nyt TV og brugte tid og benzin på at køre frem og tilbagetog forretningen for at teste mit udstyr
Fik at vide at det måtte være nettet
Kazoom sendte en servicetekniker som gennemtestede og fandt frem til at elforretningen ikke havde vejledt rigtigt og solgt mig det rette udstyr og informerede om, hvad jeg skulle skaffe
Kazooms servicemedarbejder gav en fantastisk og venlig service, både praktisk og menneskelig.
Alt virker nu fint. Tak

30. maaliskuuta 2022

Hej Lea

Det er noget af en gyser, du har været igennem. Vi sad og krydsede fingre for en lykkelig slutning, da vi læste dine ord.😍 Vi er så glade for at høre, at alt virker nu.

Fra Fibia til Kazoom

Har haft Fibia siden de startede - har min egen Asus router med egen opsætning - har aldrig haft problemer med denne forbindelse/opsætning.
Så springet til Kazoom var ikke svært - ( jeg skulle ikke foretage mig noget - det hele kørte jo bare videre )

30. maaliskuuta 2022

Hej Kjeld

Det er jo en ren solstrålehistorie, og den er vi lykkelige for at være en del af.🤩 Det er bare godt at høre, at alt kører som smurt.

Team KAZOOM

Vanvittig god service og oplevelse fra…

Vanvittig god service og oplevelse fra start af!

Stod uden internet efter en flytning. Havde kigget rundt omkring på nettet efter selskaber der kunne levere fiber. Alle jeg faldt over havde leveringstid på 3 uger. Så kom jeg til Kazoom via en reklame. - Kontaktede deres kundeservice, og kom i kontakt med Tobias, som lovede at han ville få mig på hurtigt muligt.
De tog præcis 2 hverdage fra jeg skrev til ham, til jeg var på nettet med fuld hastighed.

Det kalder jeg god kundeservice, og et firma der vil kunderne!

Kan stærkt anbefales herfra!
- Og lækkert man ikke modtager alt muligt ubrugeligt internetudstyr som skal sluge strøm, for at man kan komme på nettet.

29. maaliskuuta 2022

Hej Nikolaj

Vi kniber os i armen over dine flotte roser! Og vi sender den direkte i Tobias' retning. Vi er så glade for at kunne hjælpe en ven i nød, for det er jo en ren gyser potentielt at skulle stå uden internet efter en flytning. Dejligt, at du er online. Tak for dine ord!

Hav en super dag.

Meget god costumer service

25. maaliskuuta 2022

Hej Anne

Det varmer vores KAZOOM-hjerte at høre, at vi yder en meget god kundeservice. Vi stræber efter at give dig og resten af vores kunder en super oplevelse. Så tak fordi du anderkender det. Dét sætter vi stor pris på.

Fungerer fint

25. maaliskuuta 2022

Hej Sofie

Mange tak, fordi du fortæller os, at KAZOOM fungerer fint! Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med. Vi står klar.😊

Team KAZOOM

Vi har nu haft Kazoom i et par uger

Vi har nu haft Kazoom i et par uger, og vi er fuldt ud tilfredse.
Skiftet fra Aura fiber til Kazoom var “smertefrit”, og vi oplevede ingen udfald i forbindelse med skiftet. Dog havde vi fat i Aura i ugerne inden for at “få lov” til at sætte egen router på. Det tog sin tid at få det løst.
Men nu kører det.
Kazoom-forbindelsen er som forventet og til en fornuftig pris.

23. maaliskuuta 2022

Hej June

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds! Det er jo drømmer for os at høre. Tuuusind tak for dine flotte ord.

Bestilte en 1000/1000

Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, så det var en kort fornøjelse. Vi opsagde efter få dage, selvfølgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de så helt for internettet. Og ville/ kunne ikke åbne det igen. Og når al kommunikation foregår via mail, så er det noget op ad bakke. Og anden netudbyder må ikke gå på før opsigelsestiden er udløbet.. Rigtig skidt..

22. maaliskuuta 2022

Hej Marlene

Hos KAZOOM står vi altid klar til at finde flaskehalsen, så vores kunder kan komme til at måle den forventede hastighed. Det fordrer dog, at vi bliver kontaktet med problematikken.
Når faktum er, at opsigelsen sker samme dag som aktivering af fiberforbindelsen, ønsker vi naturligvis at imødekomme ønsket, da vi ikke binder vores kunder. Så denne opsigelse med tilhørende ønske om kreditering rykkede vi på med det samme, så forbindelsen blev lukket.
Når en forbruger har bestilt internet hos en anden udbyder, har vi desværre ikke mulighed for at genaktivere forbindelsen. Hvis du ønsker at få din internetforbindelse aktiveret tidligere hos den anden udbyder, som du har bestilt hos, beder vi dig kontakte dem, da vi ikke har mulighed for at aktivere en forbindelse hos et andet selskab. Da din forbindelse er opsagt og i dette tilfælde lukket, blokerer vi ikke for, at en anden udbyder må gå på.
Vores kundeservice er online, og dét råber vi ud til verden, da vi ser det som en force. Men det er helt okay, hvis man som kunde ønsker at kunne ringe til et selskab - så er vi dog ikke det rette match.
Vi ønsker jer al det bedste og sender god energi jeres vej.

Team KAZOOM

Hvis du følger kazoom skriftlige…

Hvis du følger kazoom skriftlige anvisninger punkt for punkt, er et skifte til kazoom meget nemt. Køb router i god kvalitet, vi har aldrig haft bedre net dækning, samt hastighed.👍

21. maaliskuuta 2022

Hej Morten

Hvor er vi super duper glade for at høre, at vores anvisninger er til stor hjælp! Det er lige præcis dét, vi går og håber på, når vi laver alt vores indhold til vores skønne kunder. Det skal gerne være nemt. Så tuusind tak for dine ord. Altså bare tak!

Dårlig kundeservice

19. maaliskuuta 2022

Hej Flemming

Vi tager dine ord alvorligt, da vi ønsker at levere formidabel kundeservice.
Vi ønsker samtidig retfærdige præmisser for en anmeldelse.
Derfor vil vi gerne adressere dét faktum, at en fiberboks ikke må åbnes og justeres på - her med dét til følge at beskadige fiberboksen. Når dette sker, og fiberboksen hermed skal udskiftes, vil abonnenten blive faktureret for udskiftning af den gældende fiberboks. Det er alene en tekniker fra fiberselskabet, der har tilladelse til at servicere fiberboksen.

Vi står altid klar til at afhjælpe eventuelle udfordringer for vores kunder. Og vores tilgang er, at vi altid vil i mål. Så lad os fortsætte dialogen, som du og vores tekniker har kørende.

Fuldt ud tilfreds

Er ny kunde ved Kazoom, og er fuldt ud tilfreds med dem indtil videre. Ingen problemer med at få fiberen anlagt og fiberboksen opsat, og forbindelsen er rigtig god!

19. maaliskuuta 2022

Hej Julie

Vi klapper i vores KAZOOM-hænder! Vi elsker, når alt bare spiller for vores kunder. Så når du er glad, er vi glade.

Hav en fortrinlige dag.

Helt perfekt.

Bestilling og levering samt drift har været helt perfekt.

Hej Niels

Hvor er det bare flotte ord, du sender vores vej! Tuusind tak for at dele din oplevelse. Vi er så glad for at høre, at alt bare spiller.😊

De bedste hilser.

god oplevelse generelt

god oplevelse generelt.
Men mere info om opstart savnes.

Hej Quinde

Hvor er det godt, at du deler din oplevelse med os. Vi vil nemlig så gerne blive bedre i alt, hvad vi gør. Ved tilmelding modtager du flere mails, herunder omkring opstart, så vi vil lige sikre os, at disse mails ikke ligger i dit spamfilter. Det ville være så ærgerligt, hvis informationerne gik tabt! Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du kontakter os med din specifikke ordre - kundeservice@kazoom.dk. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal stå med følelsen af infomangel omkring opstart.

Der var ingen kvaler

Der var ingen kvaler, det virker med det samme. Jeg betaler 👍

Hej Morten

😄 Hvor er vi glade for at høre, at vores produkt er værd at betale for. Det er simpelthen liiige præcis dét, vi drømmer om at høre. Tak for at have sat smil på vores læber.

Hav en fortrinlig dag.

Team KAZOOM

Jeg havde egentlig ikke noget negativt…

Jeg havde egentlig ikke noget negativt mod jer før dette men når i skal fyldes min post kasse med jeres reklamer og man så ikke engang har mulighed for at tilslutte sig til/ønske sig tilsluttet til jeres netværk..

Hvad er det for en omgang amatør marketing afdeling... brug dog jeres resourcer et sted hvor i faktisk har mulighed for at levere jeres produkt.

//Opdatering
Jeg kan bekræfte at det har i ikke, eftersom der ikke er fiber tilslutning i lejlighederne - om igen :)

Et godt tip ville nok være som fiber udbyder at tjekke om adressen man sender marketings materiale ud til rent faktisk har mulighed for fiber.

//Opdatering 2
Jeg ved at der ikke kommer til at være en fiber leverandør hvor jeg bor, så jeg gider egentlig ikke spilde min tid ligesom at i heller ikke bør spilde jeres marketing budget på områder som ikke har fiber.

15. maaliskuuta 2022

Hej Lauge

Hvor er det godt, at du kontakter os, så vi kan reagere på din oplevelse.🙌 Vi kan ikke se din specifikke adresse her på Trustpilot, men vi formoder, at årsagen til, at du ikke kan søge din adresse frem, skyldes, at din adresse er knyttet til en forening. Det kan derfor blive muligt for dig at få KAZOOM, men der skal laves en aftale med selve foreningen. Det er hardcore jura, der egentlig bare er lidt kedelig.😀 Men vil du ikke kontakte os på kundeservice@kazoom.dk med dine oplysninger? Så kan vi tage handling, så du kan få KAZOOM. Vi drømmer nemlig om at komme ud af din boks 'amatør'.🥰 Så vi håber, du vil kontakte os, for du skal da have KAZOOM!

//Opdatering
Hej igen Lauge

Vi kan bekræfte, at adresserne, som vi formoder, du går ind under, nu har mulighed for at få KAZOOM.

Team KAZOOM//

//Opdatering 2
Hej igen Lauge

Vi vil så gerne imødekomme dit ønske, men vi ved ikke, hvilken adresse, du bor på. Så vi arbejder i hypoteser om, hvor du bor. Vi håber, du vil kontakte os med din specifikke adresse, så vi kan hjælpe dig med at få KAZOOM.

Team KAZOOM//

Simpelt og godt

15. maaliskuuta 2022

Hej Mikkel

Kort og godt - dine ord fortæller det hele! Tuuusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anbefaling. Det betyder alverden for os!

Team KAZOOM

Overholder alle aftaler og går ikke

Overholder alle aftaler og går ikke, før det virker.

14. maaliskuuta 2022

Hej Morten

Vi klapper i vores hænder! Det er store sager at få at vide, at vi er dem, der overholder alle aftaler. Vi lever drømmen! Så tak for det.🤩

Hav en super dag.

Team KAZOOM

Ligetil og konkret løsning uden…

Ligetil og konkret løsning uden salgsgas:—)

11. maaliskuuta 2022

Hej Torben

Vi er reeet så glade for at høre, at der ikke står 'sælger-helge-med-de-brede-fælge' på KAZOOM! Vi vil nemlig gerne være så ærlige og gennemsigtige som muligt.😀 Tuusind tak for dine flotte ord.

Virker som den skal :)

9. maaliskuuta 2022

Hej Daniel

Dét er vi simpelthen så glade for at høre! Det er jo vores drømmescenarie, du sender vores vej. Så tuuusind tak for dine flotte ord.