KAV Autoverhuur - Enschede Arvostelua 33

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Staalsteden 34, Receptie Axero, 7547 TA Enschede, Overijssel, NL

Saanut 5/5 tähteä

Goede service! Vriendelijk personeel, ook telefonisch. Goede afspraken van tevoren kunnen maken. Helaas zat er wat vertraging in het terugstorten van de borg nadat de facturen binnen waren. Echter,... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

We hebben een hele mooie personen bus mee gehad. Alleen bij het ophalen en terugbrengen is niemand van KAV aanwezig. Gaat via een ander bedrijf dat ook op dat adres zit. Dat is daar niet duidelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nette bus gehuurd voor een prima prijs. Werd beleefd ontvangen, moest even wachten op een medewerker en kreeg koffie aangeboden.

Saanut 5/5 tähteä

Super vriendelijk, staan gelijk voor je klaar. En hebben een super oplossing gevonden.

1. Autovuokraamo
  2. Rekka-autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

KAV Autoverhuur heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 14 vestigingen zijn wij een landelijke speler. Wij bieden zorgeloze mobiliteit en werken met de volgende kernwaarden; toegankelijk, expertise en vertrouwen. Sinds 1971, al meer dan 50 jaar kennis van zaken. De kracht van KAV is om snel en flexibel in te spelen op de vraag. Een ‘op maat ‘ oplossing waarbij binnen korte tijd een grote of specialistische opdracht aangenomen kan worden. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's is KAV Autoverhuur het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren. Voor daghuur, week, weekend. Maar ook voor een maand of langer hebben wij shortlease producten. Recent heeft KAV ook elektrische en hybride voertuigen toegevoegd aan haar vloot. KAV Kan echt Alles Vervoeren!

• Staalsteden 34, Receptie Axero, 7547 TA, Enschede, Overijssel, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Helaas zat er wat vertraging in het terugstorten van de borg nadat de facturen binnen waren. Echter, dit was wel gedurende de feestdagen en na bellen met de klantenservice (Arnhem/Enschede) werd dit vlot opgepakt.

18. joulukuuta 2024

PrimaIk vind

Ik vind, dat ik prima geholpen ben, ook toen ik een probleem had met het op slot zetten van de auto.
De geleverde auto heeft prima zijn werk gedaan.
De afhandeling van de huur was snel en adequaat.

18. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Positieve ervaring

Afhalen was allemaal goed geregeld, terugbrengen kon met sleutelkluis buiten openingstijden. Boeken van de auto op de website was wat onduidelijk, omdat de locatie in Enschede niet open is in het weekend.

4. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Personen bus huren

We hebben een hele mooie personen bus mee gehad.
Alleen bij het ophalen en terugbrengen is niemand van KAV aanwezig. Gaat via een ander bedrijf dat ook op dat adres zit. Dat is daar niet duidelijk aangegeven .

13. syyskuuta 2024

Toppers !

Goed advies tijdens reservering
Snelle bevestiging
Bij ophalen bus erg vlot geholpen.
Betrouwbare bus.
Terug storting borg erg snel !!

29. marraskuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin