Oscar Autoverhuur Arvostelua 3 308

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Het was erg eenvoudig een auto te huren, waarbij de website snel een overzicht geeft van de mogelijkheden. Ik had een extra vraag en via de chat heb ik snel duidelijkheid gekregen, met wel een perso... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Allereerst was ik heugelijk verbaasd ze hier in ons dorp op fietsafstand kon bereiken. Voorts een vriendelijke afhandeling bij het ophalen en een praktische bij het terugbrengen. De bus was netjes ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Bij Oscar autoverhuur bieden wij voordelige en eenvoudige autohuur aan, altijd bij u in de buurt op meer dan 120 locaties in Nederland. Ons concept is transparant, wat u huurt is wat u krijgt. Geen verrassingen en complexe contracten, maar een eenvoudige overeenkomst met uw lokale en vertrouwde garage

4,6

1 tähti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

De huur verliep voorspelbaar en soepel…

De huur verliep voorspelbaar en soepel en werd vriendelijk te woord gestaan. Een aantal verbeterpuntjes: ik trof geen verhuisdozen aan in de bus. Deze waren naar wat ik begreep, inbegrepen bij de huur. Ook zat er een schroevendraaier tussen de schuifdeur. Deze konden we gelukkig zelf snel verwijderen.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Lokaal snel een auto huren via de website

Ik had een extra vraag en via de chat heb ik snel duidelijkheid gekregen, met wel een persoonlijke touch dat iemand het eerst ging uitzoeken.
Fijn dat ik lokaal de auto kon ophalen en zelfs op zaterdag weer kon inleveren, wat niet extra kosten gaf om het weekend te overbruggen.

11. huhtikuuta 2026

Behulpzame medewerkers

Behulpzame medewerkers
Er was wat verwarring over de nachtkluis en dus de mogelijkheid om de auto later op te halen, omdat het onduidelijk is aangegeven op de website, maar werd uiteindelijk geholpen door de klantenservice.

5. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snel, goed en betaalbaar.

Vaker via Oscar gehuurd en altijd naar tevredenheid. Enige klein minpuntje, tank was niet helemaal vol bij ophalen. Maar verder prima en snel. Ook niet onbelangrijk, betaalbaar.

10. huhtikuuta 2026

Makkelijk te huren verhuiswagen

Het was zeer makkelijk om een verhuiswagen te reserveren, via de mail kon ik alles goed volgen. Enige wat een beetje jammer was dat er toch mensen in de vrachtwagen hadden gerookt terwijl er toch duidelijk een sticker op zat niet roken. Helaas zijn sommige mensen toch niet zo netjes op andermans spullen. Voor de rest zeker een aanrader om volgende keer weer te huren.

18. huhtikuuta 2026

Snelle en nette service!

Ik kon nog op de avond ervoor een busje huren voor de dag erna. Alles was prima geregeld en ik werd vriendelijk ontvangen. Busje zag er verder ook netjes uit. Ik zou de volgende keer wederom hier huren.

11. huhtikuuta 2026

Prima verhuurbedrijf

Eenvoudige reservering, prima auto en alles werd snel geregeld. Ook bij het terugbrengen was alles goed geregeld. Geen problemen gehad.

8. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben op en top tevreden met de totale afwerking.

Ik ben op en top tevreden met de aanmelding, de behandeling de gehuurde auto, de administratie en de afhandeling.
Een puntje voor verbetering, zorg dat bij ophalen er genoeg lucht in de banden zit, een van de banden gaf een te lage druk aan.

Johannes Martinus de Vos

18. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin