kashmina.no Arvostelua 5

3,8

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Kashmina har de beste Kashmir gensere mm

Kashmina har et stort utvalg av ulike Kashmir plagg som gensere, kjoler, sjal mm. Alt er av aller høyeste kvalitet, Kashmir som er er brukt er mykt og varmt og har tidløs design. Vil også ta med at jeg har handlet hos Kashmina over lengre tid og kvaliteten er upåklagelig. Du finner ikke Kashmir gensere, kjoler, sjal mm i så høy kvalitet hos andre enn Kashmina. Jeg vil også nevne at kundeservice gjør alt for å hjelpe deg, servicen er den beste jeg har opplevd. Jeg kommer til å fortsette å handle hos Kashmina pga kvalitet, kundeservice og nydelige kolleksjoner. Jeg anbefaler Kashmina på det sterkeste.

19. elokuuta 2025
kashmina.no-logo

Vastaus yritykseltä kashmina.no

Hei Vigdis og tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Vi forsøker alltid å gjøre våre kunder 100% fornøyde og det er så hyggelig å se at vi har lykkes her :-)

Elendig kvalitet og ansvarsløs selger

Bukse (Engla) satt som ett skudd ved kjøp, men blir utrolig utvidet og slafsete etter bare noen timer. Dette tross helt alminnelig bruk. Ender med å skli så langt ned at det er håpløst å bevege seg i, og sklir nesten av hoftene - totalt ubrukelig! (om du ikke vil dra opp buksen for hver meter du går, da). Utvider seg tilsvarende én strl. Fikk ingen informasjon eller anbefaling om å gå ned i strl.

Til tross for at buksen ikke er i tråd med det jeg som kjøper kunne forvente basert på informasjonen og tilstanden til buksen ved kjøp, godtar de ikke heving av kjøpet. Selv om selger plikter å ta ansvar, ordner de ikke opp. Alt de tilbyr er rabatter slik at man kan legge igjen enda mere penger på
overpriset og dårlige klær. Sleipt! Selger må sette seg inn i lovverket og sine plikter overfor forbruker!

11. helmikuuta 2024
kashmina.no-logo

Vastaus yritykseltä kashmina.no

Hei Marlene. Det er leit å se anmeldelsen din og vi beklager selvsagt at du er så lite fornøyd med produktet fra oss. Vi har forsøkt å kommet deg i møte på en best mulig måte med tanke på at produktet det er snakk om ikke hadde feil av den typen man kan få godkjent reklamasjon for. Vi beklager! Vi kjenner godt til lovverket knyttet til reklamasjoner og våre plikter overfor forbruker, og gjør vårt ytterste for å ivareta kundene våre på best mulige måte.

Styr unna!!!!

Styr unna!!!!
Skulle vært mulig å gi 0 stjerner.

De sier kvalitet i alle ledd- bare til å le av!
Dyrt og dårlig dersom produktet ikke tåler mer enn 4 gangers bruk.

Buksen fikk hull etter 4 gangers bruk. Skylder på friksjon og brukerfeil.

Elendig kundeservice i butikken når jeg kom tilbake. Hørte ingenting på over 4 uker. Butikkmedarbeider i Oslo mente det var vanlig med 2 uker behandlingstid, og at jeg var utålmodig. Fikk til slutt tlf fra kundeservice om at de hadde sykdom og det derfor tok litt tid - ikke mitt problem. Kom til slutt frem til at de kunne sy buksen.

Verken produkt eller butikk blir anbefalt videre. Bruk pengene dine andre steder

22. helmikuuta 2024