Support i Karlstad & Hammarö Arvostelua 403

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Vill varmt rekommendera Jakob, toppenkille! Byte av telefon och dator, allt överfört till de nya enheterna. Fick t o m hörapparaten kopplad till nya telefonen. Dessutom en hel del andra bra tips... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd. Hade problem med ljud i vår anläggning. Fick genomgång vad som var problemet och teknikern tog hem delarna som skulle bytas och löste problemet. Dom uppdaterade även samtidigt så vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är verkligen imponerad av den service jag fick. Handläggningstiden var snabb och effektiv. Supportteamet var både professionellt och vänligt, vilket skapade en positiv upplevelse. Att min dator... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket duktig och kunnig och mycket trevlig. Kände mig trygg och fick svar och hjälp med det jag behövde ha hjälp med. Tog sig tid och förklarade på ett pedagogiskt och kunnigt sätt så jag förstod. Re... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tietokonekorjaaja
  2. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
  3. Tietokoneasiantuntija
  4. Tietokonehuolto
  5. ATK-tuki ja -huolto
  6. Tekninen palvelu

Yrityksen kirjoittama

Support i Karlstad & Hammarö - Din Hemtekniker och datorsupport i Karlstad, Hammarö och Kil med omnejd! Vi hjälper dig till rätta i en digital värld! Oavsett om du har tekniska problem med datorn, internet, wifi, router, mobil, surfplatta eller TV, så kan vi lösa problemet åt dig! Vi utför installation och felsökning av bl.a: - Dator, både Windows eller Apple Mac - WiFi router, Mesh, nätverk, Switch mm - Smartphone, mobil, iPhone eller Android, Samsung mfl. - Surfplatta iPad eller Android - TV kanalsökning & streaming Appar - Apple TV, Google Chromecast mfl - Trådlöst ljud, trådlösa högtalare Sonos mfl Vår datorsupport i Karlstad & Hammarö innefattar alltifrån rensning av virus, trojaner och annan skadlig mjukvara på datorn till att bygga din helt egna NYA dator - allt efter dina önskemål. Kanske är du en ”gamer” som vill ha det allra senaste prestanda komponenterna? Eller så vill du bara ha en enkel dator att surfa och göra bankärenden med, oavsett så kan vi hjälpa dig med rätt dator efter just ditt behov! Råkat ut för en kraschad dator? Isåfall försöker vi rädda vi dina värdefulla filer, bilder och dokument ifrån den kraschade datorn och återställer filerna till en ny, annan dator. Kanske strular ditt Wi-Fi , router eller nätverk där hemma, och du upplever dålig täckning i vissa rum? Isåfall kommer vi ut till dig och gör kör en ”Wi-Fi koll”, och föreslår en bättre lösning som åtgärdar dina internet problem. Tveka inte - Boka en hemtekniker redan idag, för dig boende i Karlstad, Hammarö och Skoghall med omnejd! Garanterat Högsta kundnöjdhet - våra kunder ger oss 5 av 5 stjärnor, både på Google kundbetyg, Facebook och Trustpilot recensioner! Prova gärna oss du med!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Tacksam för professionell hjälp

Fantastiskt kunnige och trevlige Jakob var här och hjälpte mig med min trilskande TV. Han löste mina problem snabbt och säkert. Han gav mig även lite tips om annat smått och gott som jag undrade över i den digitala världen. Jag rekommenderar detta företag å det varmaste.

26. maaliskuuta 2026

Trevlig och kunnig

Trevlig och kunnig. Kom i rätt tid.
Bemötandet som om vi vore gamla bekanta
Ingen tvekan, behöver jag mer hjälp så är det klart vart jag ska vända mig

24. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

God kompetens

Konsulten meddelade per telefon att han var på ng och att han kunde komma lite tidigare än vad somar överfenskommet

23. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin