Karins Lagersalg Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Gode priser, købte en plakat og cd etui. Ville have givet 5 stjerner, men cd etuiet kom bøjet på midten, og nogle af siderne var krøllet:/ Ud over det var det helt fint!

Så fin og let tilgængelig hjemmeside, stort udvalg af spændende produkter. Hurtig pakning og levering. Fuld tilfredshed 👍.

Endnu en god oplevelse. Varerne var som forventet, hurtig levering og god service. Det er anden gang jeg køber der og bestemt ikke sidste. Det eneste minus er at fragten er lidt dyr, men sådan er det... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa

Vi opkøber bl.a. partier fra lukkede butikker og kan derfor tilbyde en bred vifte af varer til lave priser. Altid masser af spændende varer såsom krea, legetøj, brugskunst, køkkengrej, make-up, tøj og sko.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig ekspedition og sød personlig…

Hurtig ekspedition og sød personlig hilsen på fakturaen

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Helle. Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os en flot anmeldelse. God dag.

KLASSE sted at handle.

Mine ting kom super hurtigt men hvad der var endnu bedre, var at der med i pakken lå en HÅNDSKREVET seddel med tak for ordren.

Det har jeg sjældent set!

Kunne jeg give 6 stjerner, ville jeg havde gjort dette.

KLASSE sted at handle på

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Jan. Tusind tak for de 5 næsten 6 stjerner :-) og de meget rosende ord. Det bringer et smil på læben og fortæller os, at vi gør det godt. Tak for det. Vi ønsker en dejlig dag.

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition

4. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Masoud. Vi takker mange gange for de 5 stjerner og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Rigtig god dag.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Anja. Mange tak for at du har taget dig tid til at anmelde os på trustpilot. Det er dejligt med tilfredse kunder. God dag.

Effektiv ekspedition.

Karins Lagersalg er hurtig til at sende varen, samt at der følger en venlig hilsen med faktura.
Jeg kan anbefale at handle hos Karin.

21. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Jane. Vi er virkelig glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Du skal have mange tak for både de 5 stjerner men også de søde ord, der følger med. God dag til dig.

Super pris, hurtig levering, godt pakket ind og lille personlig hilsen. 5 stjerner uden tvivl

13. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Zebrina. Tusind tak for den flotte omtale og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Hav en fantastisk dag.

Hurtig og uden problemer

7. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Aase. Mange tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Det er vi meget glade for. Håber at se dig en anden gang på Karins lagersalg. God dag.

Super sted at handle ☺️👌

Super sted at handle ☺️👌
Hurtig levering!

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Andrea. Tusind tak for at du har taget dig tid til at anmelde os med 5 stjerner og ikke mindst de rosende ord. Det er vi virkelig glade for. Vi ønsker dig en dejlig dag :-)

Hurtig og effektiv behandling af…

Hurtig og effektiv behandling af bestilling, levering 48 senere med håndskreven hilsen, god stil - jeg køber gerne igen

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Kaspar. Tusind tak for de 5 stjerner og ikke mindst de rosende ord. Vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig igen. Rigtig god dag.

Hurtigt og nem levering

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Karina. Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Hav en dejlig dag.

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Ole. Mange tak for de 5 stjerner og at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot. Rigtig god dag.

Varen ankom super hurtigt og der var…

Varen ankom super hurtigt og der var endda en sød lille personlig hilsen på den medsendte faktura :)

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Eva. Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi værdsætter de 5 stjerner og rosende ord rigtig meget. Hav en skøn dag.

Fin vare og pris

Fin vare og pris, hurtig levering

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Marianne. Tusind tak for de 5 stjerner og rosende ord. Dem er vi meget glade for. Håber at se dig en anden gang på Karins lagersalg. Rigtig god dag.

Super

Virkelig tilfreds kunde herfra. Jeg bestilte lørdag i Påsken, og vi modtog pakken onsdag. Det var forsvarligt pakket ind, og alt var bare som det skulle være, toppet med en venlig, personlig hilsen med ønsket om et godt forår. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte den hjemmeside

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Camilla. Tusind tak for de 5 stjerner og dine rosende ord. De betyder rigtig meget. Jeg er glad for at Anna & Elsa reddede dagen. Rigtig god dag.

Rigtig fint.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Ganna. Mange tak for de 5 stjerner og rosende ord. Dem er vi virkelig glade for. Hav en god dag. Håber du kigger forbi Karins lagersalg en anden gang.

Meget godt

Der var god hurtig levering, og det var god kvalitet. Jeg kunne godt se mig selv købe der fra igen

8. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Frej. Mange tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse. Du skal være velkommen på Karins lagersalg igen. Rigtig god dag til dig.

Hurtig levering

Hurtig levering. God indpakning. Et produkt der levede op til forventningerne. Og en personlig besked - som tak for mit køb. Alt i alt en perfekt oplevelse

9. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Charlotte. Tusind tak for dine fem stjerner og de rosende ord. Det er vi super glade for. Vi håber, at der er en, der blev glad for plakat og tatoveringer med Frozen :-) Rigtig god dag til dig.

God pris

God pris, God service

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Karins Lagersalg

Hej Csaba. Tusind tak for de mange stjerner og de rosende ord. Det sætter vi virkelig pris på. Vi håber at se dig en anden gang igen. God dag.